Anket Kadınlar mı maddiyatçıdır yoksa erkekler mi?

Kadınlar mı maddiyatçıdır yoksa erkekler mi?

• Ankete Katılan
    86
Büyükşehirde yaşayan insanları baz alıyorsak hem kadınlar hemde erkekler maddiyatçılar diyebilirim ama soru eğer geneli kapsıyorsa erkekler diye cevap veririm,çünkü kırsal kesimdeki kadın tarlaya yaylaya koşuşturmaktan değil maddiyat düşkünlüğü,kendini unutur hale geliyor,bu bölgelerde birçok kadın ve kız ya başlık parası karşılığı evlendiriliyor ya da başka yerlere yine para karşılığı sezonluk işçi olarak gönderiliyor,erkeklerde kahvelerde orda burda bacak bacak üstüne atıp kadınların üzerinden elde ettikleri kazancı büyük bir keyifle yiyorlar:kızgın:
Para düşkünü erkekler:mymeka:

Mune,sen başka kapı araladın.Çok doğru tespit...Biz şehirlere takılıp kalmışız.
Benim gözlemlerim buradaki kadınların,erkeklerin maddiyatçılıktan öte,doyumsuzlukları
Yorumlarınıza teşekkürler

Mesure maddiyatçılık tabi ki karekter meselesi.. Ama en çok kim teslim oluyor paraya??? Erkek mi,kadın mı...Her ikiside mi..
Bana göre kadınlar daha tüketici..Çok tüketince de beklentiler fazlalaşıyor

Valla ben maddiyata önem veririm açıkçası..Çünkü para güçtür, kim ne derse desin.
Aşk bile parayla halledilir oldu. Paranın satın alamayacağı tek şey sağlıktır bu durumda.

bence ikiside maddiyatçıdır.doğru yaşamak için maddi gücünün olması lazım bence.para bir araçtır:)

Bence de kadınlar daha maddiyatçı.Aşırısı olmamak kaydıyla olması gerektiğini düşünüyorum.:kahve:

Back