Anket Kadınlar mı maddiyatçıdır yoksa erkekler mi?

Kadınlar mı maddiyatçıdır yoksa erkekler mi?

• Ankete Katılan
    86
Erkeğin de kadının da maddiyatçısını çok gördüm.Ben kadın erkek diye ayıramıyorum. Günümüzde kadın erkek çoğu insan maddiyata önem veriyor artık.

Yeşilim şimdi şöyle düşünürsek, kadınların ihtiyaçları, istekleri, sonsuz. Hemen herşeyde onlar için üretiliyor.
Dolayısıyla kadınlar daha maddiyatçı diyorum.
Yani tabiki sorduğun çıkarcılık manasında ise, bundada yine kadındır ama biraz farklılaşır,
İstek ve ihtiyaçlarına ne kadar kapılırsa o kadar maddiyatçı olur, oranı değişir diye düşünüyorum.

Yani kadınlara bunları söylüyorum, sürçü lisan ettiysem affola.

Bence de kadınların bekletileri çok. Hayat şartları zor.Kadının kendini garantiye alma çabaları,erkeğin gözünde kadını sevimsiz kılıyor.
Yani kadın daha maddiyatçı görünüyor şu son yıllarda.

sanırım her iki tarafta maddiyata düşkün olmasına rağmen kadının ki biraz daha ağır basıyor bana göre..sizlerin de dediği gibi kadınların hayattan beklentileri daha fazla..ee bu da tabii paraya gereksinimi sağlıyor.. bir de galiba kadınlar biraz daha doyumsuz.seçenek de fazla olunca doyuma bir türlü ulaşılamıyo.aldıkça fazlası isteniyo..üzücü bir durum tabii.insan elindekilerle mutlu olmasını bilmeli..

Kadınlar mı maddiyatçıdır ?
Erkekler mi maddiyatçıdır?
İkisi de maddiyatçıdır

her iki tarafta maddiyatçı gibi görunsede her iki taraftarıda bir teraziye ayrı ayrı kefeye katarsak sanırım kadınlar daha ağır basar kadınlar daha çok göruluyor şu bitti şunu alayım bu böyle oldu para gerekiyor aslında herşey artık maddiyatla elde edilir hale geldi ALLAH sonumuzu hayreylesin

ben ıkı tarafında bırıbırı kadar maddıyatçı olduğunu düşünüyorum...Sonuçta bu zamanda parasız hiçbirşey olmuyor,erkek geçim derdine düşmüş bayanlarda kendilerini garantileme peşinde haklı olarak.Birdebu bence doyumsuzlukla alakalı ben kadınlardada doyumsuz insan çok gördüm,erkeklerinde bir çoğu en az onlar kadar doyumsuz,birazda yapı meselesi heralde..

Artık devir değişti erkekler nerde zengin kadın onun yanındalar
bunlardan biride benim öküz kuzenim tatlicadiarzu
dediği laf ta banane ben ne para yediricem onun parasını yerim eskidenmiş o :1shok:

Her Ikiside Madiyatçi Ama Sanirsam Kadinlar Birasdaha Ağir Basiyo Bu Durumda.hayat şartlarikafamçokkarıştı

oylama yapmadm çünkü kadın erkek diye ayrım yapmıcamda ben kişiliğe göre diyorumki kişiden kişiye değişir tatlicadiarzu

kim daha maddiyatcı bilmem ama maddiyatcılıktan hiç hoşlanmam ayrıca cimriliktende..

Back