Dur hele şu benim üst komşunun kızı var ya hani gitti ingilterelerde okuyan eden meymenetsiz fettan ayy ne yapmış duydun muHahaha kahve
Oo duymam mı İngiltere de okudum diye kendini kraliyet ailesinden sanıyor haspamDur hele şu benim üst komşunun kızı var ya hani gitti ingilterelerde okuyan eden meymenetsiz fettan ayy ne yapmış duydun mu
Sormaaa sormaaaOo duymam mı İngiltere de okudum diye kendini kraliyet ailesinden sanıyor haspam
Kendiniz içinde aynı mı düşünceleriniz?Erkekler kadına düşkün onunla meşgul
Siyasetle meşgul
Futbolla meşgul
Kadın o bana dedi ki ben ona dedim ki
Bu onu yapmış
Filancayi şöyle görmüşler
Kendine ait bı fikri yok biseyin fanatiği değil varsa yoksa dedikodu.
Tabiki kadın dedikoducu.
Çok dogru bir tesbit, kutluyorum siziKesinlikle kadınlar ama erkeklerin yaptığı dedikodu çok pistir.Kadınlar giysi,takı,kilo vs vs hakkında konuşur ve biter ama erkekler, abartmayı da sevdiğinden , maalesef hem çirkin hem de konuşulmaması gereken konuların bile dedikodusunu yaparlar.Erkekler içinde çalışan biri olarak şahit oldum:/
Erkeklerin dedikodusu iftira sınıfinda bence.Kesinlikle kadınlar ama erkeklerin yaptığı dedikodu çok pistir.Kadınlar giysi,takı,kilo vs vs hakkında konuşur ve biter ama erkekler, abartmayı da sevdiğinden , maalesef hem çirkin hem de konuşulmaması gereken konuların bile dedikodusunu yaparlar.Erkekler içinde çalışan biri olarak şahit oldum:/
Dedikodu başkalarının kişisel ve özel konuları hakkında yapılan konuşmalardır. Demiş vikipedi peki ya sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?