- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
geldimbaloncuk hiç erkek dedikodusuna denk geldin mi ?![]()

bizden daha kötü değiller

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimbaloncuk hiç erkek dedikodusuna denk geldin mi ?![]()
Bilgi paylaştıkça güzeldirTabi tabi![]()
Heh işte o kaldırımlara karga sürüsü gibi dizilip hangi kadın sokaktan kaç defa geçiyor, hangi kadın ne giymiş, kime selam vermiş, nereden alışveriş yapmış konuşan erkekler bu dedikoduları evine taşıyor, sonra eşleri mahallenin dört yol ağzındaki köşesinde ellerinde çekirdek toplaşıp birbirlerinin kollarını dirsekleriyle dürtüp anaaamm duydun mu bizim bey anlattı, x'in karısı geçen gün pazara giderken kırmızı ruj sürmüş daracık da giyinmiş, Y'nin kocasına gülüp selam vermiş geçerkene, zaten pek oynak bir şey, bizim adamları baştan çıkarmasa bariiii, hiiii deme kıııızzzzz Allah korusun benim kocamı ayartacak kadının saçını başını yolarım püüüü edepsiiizzzz denir, bu dedikodular dalga dalga yayılır, o ona o ona, sonra dedikodusu yapılan kadın yüzleşmeye kalkınca herkesin ağzında bir yemini billah:)))Valla mahalle kahvelerinde,kenar mahallelerdeki kaldirimlarda ben oturmuyorum,erkekler oturuyor,en saglam dedikodu oralarda![]()
Yeri gelmişken dedikodunun raconunu da hatırlatalım:Biz dedikodu yapmıyoruz. Bizimki bilgi alışverişi Lütfen![]()
Bencede al birini vur ötekineC şıkkı, Al birini vur ötekine![]()
Başıma bir iş gelirse telefonumu yakın lütfenYeri gelmişken dedikodunun raconlarını da hatırlatalım:
1. Sevdiğimiz kişilerle sevmediğimiz kişilerin dedikodusunu yaparız.
2. Dedikodusunu yaptığımız düşmanla sonradan samimi olmayız hell yeaahhh
ama dedikodunun başlangıç noktası erkekler. Biz de onlardan geri kalmadan devam ettiriyoruzHeh işte o kaldırımlara karga sürüsü gibi dizilip hangi kadın sokaktan kaç defa geçiyor, hangi kadın ne giymiş, kime selam vermiş, nereden alışveriş yapmış konuşan erkekler bu dedikoduları evine taşıyor, sonra eşleri mahallenin dört yol ağzındaki köşesinde ellerinde çekirdek toplaşıp birbirlerinin kollarını dirsekleriyle dürtüp anaaamm duydun mu bizim bey anlattı, x'in karısı geçen gün pazara giderken kırmızı ruj sürmüş daracık da giyinmiş, Y'nin kocasına gülüp selam vermiş geçerkene, zaten pek oynak bir şey, bizim adamları baştan çıkarmasa bariiii, hiiii deme kıııızzzzz Allah korusun benim kocamı ayartacak kadının saçını başını yolarım püüüü edepsiiizzzz denir, bu dedikodular dalga dalga yayılır, o ona o ona, sonra dedikodusu yapılan kadın yüzleşmeye kalkınca herkesin ağzında bir yemini billah:)))
Milletçe dedikodu yapmıyoruz dersem yalan olur ama 2 kişi arasında konuşulan etrafa yayılıyorsa kötü, çirkin zira kulaktan kulağa yayılan dedikodunun sonu iftiraya kadar varıyor.
Biz dedikodu yapmıyoruz. Bizimki bilgi alışverişi Lütfen![]()
İnanıyorum tabi kiBu söylediğine sen inandinmi![]()
![]()
![]()
Benim eşim erkekler dedi:)Erkeklere de sormak lazım aslındaonlar kadınlar der kesin
Aslında buna konu sahibi cevap verse ne iyi olur dimi birçok kadının muhabbetine tanık oluyor burdaErkeklere de sormak lazım aslındaonlar kadınlar der kesin