- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.188
- 598
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Vahşet ve vampirden sonra yeni bir terimimiz oldu kızlar koşun, akbaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akbaba gibi duran bir kesim var
onların yüzünde hiç gelesim gelmiyor.
Usanmadan soracağımısrarla akbaba kesimi
Bak aynısını yapıyorsun. Seninle ilgili bir kelime dahi yazmadım ama konu açıldığından beri kendini söylüyorsun. Yapma bunu. Senin sandığın gibi kimse sana takıntılı değil özellikle seni takip edip yorum yazmıyorYapma işte .Konuya cevap ver .Yenı konu açılmış .Birde inandıramıyorum.Geçmişi karıstırmayın konu neyse cevap verın .Burdada benım yasadıklarımla ılgılı yorum yapmanız hiç uygun deıl .Başka bır konudan konuşuyoruz.
Gel sarılalım.Böyle bir konuyu açtığın için seni canı gönülden tebrik ediyorum başlığı okuyunca ne demek istediğini o kadar iyi anladım ki ❤ böyle düşünen bir ben değilmişim demek ki. Akbaba gibi duran bir kesim var kesinlikle , sırf zaman geçsin ,biri konu açsında saldırayım ,tırnaklarımı çıkarayım deyip resmen pusuda bekliyorlar. Bazen o kadar soğuyorum ki buradan , onların yüzünde hiç gelesim gelmiyor. İşin tuhafı mesela bi yanlış anlama oluyor daha doğrusu saldırmak için kendi istedikleri gibi anlıyorlar . Sen hayır öyle değil deyip açıklama yapsan da ısrarla akbaba kesimi aşalayıcı yorumlar yapmaya devam ediyor. Ki sen buraya derman bulmaya geliyorsun o kesim de yaraya tuz basıyor.
Yok yani anlamıyorum işine gelmiyosa yazmaaaaaaa yorum, mecbur degilsin . Vaktini de burda derman bekliyenlere saldırarak geçireceğine daha dolu şeyler yap mesela.
İyi ki benim gibi düşünen biri varmış mutlu oldum❤ hı bu arada ben buraya üye oldum olalı hiç dert açana saldırmadım çok şükür. Rabbim beni onlara benzemekten korusun .Sadece kendimi savunmuşumdur o kadar.
Foto gönderUsanmadan soracağım
Kimler?
Kim bu onlar?
hangi üniversitede hocasınız peki?özel çalışıyorum da diyemezsiniz memurum demiştiniz.Vallahi üniversiteyi birincilikle bitirdim. Üstüne birincilii bursuyla klinik psikoloji yüksek lisansı yaptım. 2 sene bdt eğitimi 1 sene süpervizyon aldım.
Gigi sen de tam çekirdekli süper dedikoducu arkadaş havası var. Gerçek hayatta neredesiniz yahu!Usanmadan soracağım
Kimler?
Kim bu onlar?
Cooook seviyombeni seviyor musun mesela?
Sana gönderdim yaFoto gönder
Ortaokulda çalışıyorum. Ne özeli ne üniversitesi.hangi üniversitede hocasınız peki?özel çalışıyorum da diyemezsiniz memurum demiştiniz.
İnan isimlere hiç dikkat etmedim aklımda da kalmaz onlar kendini bilirUsanmadan soracağım
Kimler?
Kim bu onlar?
Yarım cesareti olan kişilerle takılmıyorumGigi sen de tam çekirdekli süper dedikoducu arkadaş havası var. Gerçek hayatta neredesiniz yahu!
Bende aynı fıkırdeyımBöyle bir konuyu açtığın için seni canı gönülden tebrik ediyorum başlığı okuyunca ne demek istediğini o kadar iyi anladım ki ❤ böyle düşünen bir ben değilmişim demek ki. Akbaba gibi duran bir kesim var kesinlikle , sırf zaman geçsin ,biri konu açsında saldırayım ,tırnaklarımı çıkarayım deyip resmen pusuda bekliyorlar. Bazen o kadar soğuyorum ki buradan , onların yüzünde hiç gelesim gelmiyor. İşin tuhafı mesela bi yanlış anlama oluyor daha doğrusu saldırmak için kendi istedikleri gibi anlıyorlar . Sen hayır öyle değil deyip açıklama yapsan da ısrarla akbaba kesimi aşalayıcı yorumlar yapmaya devam ediyor. Ki sen buraya derman bulmaya geliyorsun o kesim de yaraya tuz basıyor.
Yok yani anlamıyorum işine gelmiyosa yazmaaaaaaa yorum, mecbur degilsin . Vaktini de burda derman bekliyenlere saldırarak geçireceğine daha dolu şeyler yap mesela.
İyi ki benim gibi düşünen biri varmış mutlu oldum❤ hı bu arada ben buraya üye oldum olalı hiç dert açana saldırmadım çok şükür. Rabbim beni onlara benzemekten korusun .Sadece kendimi savunmuşumdur o kadar.
İnsan bir çelişkiler yumağı değil midir zaten? Albert einstein der ki; insan birbirine dolanmış bir kulaklık kablosu gibidir, istesen de çözemezsin.Başlık ve içerik zıt değil mi ya
Bunu da bi yerde ezberlettiler herhaldeİnan isimlere hiç dikkat etmedim aklımda da kalmaz onlar kendini bilir
Nasil yani?Başlık ve içerik zıt değil mi ya
Bilmiyorlar bilmiyorlar bdv ye takılsalar ogrenmislerdi çoktaneee bu konuştuklarınız da yasak olan konunun konu dışı yorumları oluyor
Vahşet ve vampirden sonra yeni bir terimimiz oldu kızlar koşun, akbaba
Ben de “yardım istenen konularda yardım eden üyelere beddua eden konu sahipleri” diye konu açıcamBen de şey konusu açıcam hakaret edip eleştiren üyeler konusu açıcam
Burada illaki eleştiri olacak da hakaret edip eleştirmek iyice çiğlik yani
neden kimse bu başlığı düşünmemiş
Buradan psikiyatriye sevk bile yapabiliriz kk dan yani
gizli hastalar var
ya ne yazsam bilemedimm.sadece pdr bitirseydiniz de çalışırdınız.Ortaokulda çalışıyorum. Ne özeli ne üniversitesi.