• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Günaydın Dişi kartalım hoşgeldin yuvamıza.. :17:

Bu maçı biraz zorlarsak kazanırız gibime geliyor..,
Ama geçen play offtaki gibi birinci yarı gol attık diye rahatlığa bürünmeyelim de..
Sonra karşı takım ani bir atağa geçiyor,kala kalıyoruz öyle..

İnşallah canım,inşallah dualarımız kartallarımızla..

Bilic,iyi işler çıkarıyor..
Umarım tüm sezon bizi bu şekilde götütür..
Ve şampiyonluğa çıkarır,tek istediğim bu..

canım zaten kartalımın tek sorunu bu bi gol atınca rahatlıyorlar aslında dahada direnseler kendilerini bırakmasalar peş peşe gelecek ama adamlar bi golden sonra maç bizim havasına bürünüyorlar bundan kaybediyoruz ama
tabi tüm dualarımız BeşikAŞKım için

eyvallah maddi yönden olması doğru ama şuda bi gerçek vodafone Beşiktaşın sayesine reklam yapacak
yani bizim başkan diye güzelim takımımın başında oturan adamlar bunda diretseler eminim adı değişmeyecek
he illa değişmesimi gerek sponsor olmayacakmı vodafone o zaman şöyle yapılabilirdi
İnönü Vodafone Arena olabilirdi. İnönü ismini öldüremezlerdi. her beşiktaş stadının oradan geçince oradaki inönü yazısı bile tüylerimi diken diken etmeye yeterken adını vodafone arena olması stada karşı bi aşk bırakmıyor bende galatasarayın stadının ismi gibi sıradan olacak TürkTelekom Arena olimpiyat stadı gibi saçma ismi var ama beşiktaşın stadının öyle değil hep gururla söyledik
gururlada söylemeye devam etmek istiyoruz. çarşı gezi olaylarına odaklanmayı bıraksın artık da buna odaklansın beşiktaş olduğu için çarşı var sonuçta

Taraftarın gönlünü kazanmak isteyeceklerdir emin ol..
Beşiktaşın maçını , kim gidecek ? Bizler gideceğiz..
Kim yuvadan alışveriş yapıp biraz olsun beşiktaşımıza destek vericek , bizler verecez..
Kim sahip çıkacak kim bangır bangır biz senin her daim yanındayız diye haykıra haykıra maç öncesi de maç sonrası da takımımızın yanında olacak ? Bizler olacak..

Bu isim konusunda ki mevzusunda son nokta koyulmadı bana kalırsa..
Ama işte gel gör ki , şu son dönemlerdeki borçlarımız vs .. Bizi gerilemeye itti..
Artık Güneş'i görmenin vakti geldi be tubam..

canım zaten kartalımın tek sorunu bu bi gol atınca rahatlıyorlar aslında dahada direnseler kendilerini bırakmasalar peş peşe gelecek ama adamlar bi golden sonra maç bizim havasına bürünüyorlar bundan kaybediyoruz ama
tabi tüm dualarımız BeşikAŞKım için

Aman bi penaltı görmeyelim de ne olur ne olmaz:27:
Almeidanın gideceğine dair haberler var..
Kolpa haber mi bilmiyorum ama , ya doğru ya yanlış..

Taraftarın gönlünü kazanmak isteyeceklerdir emin ol..
Beşiktaşın maçını , kim gidecek ? Bizler gideceğiz..
Kim yuvadan alışveriş yapıp biraz olsun beşiktaşımıza destek vericek , bizler verecez..
Kim sahip çıkacak kim bangır bangır biz senin her daim yanındayız diye haykıra haykıra maç öncesi de maç sonrası da takımımızın yanında olacak ? Bizler olacak..

Bu isim konusunda ki mevzusunda son nokta koyulmadı bana kalırsa..
Ama işte gel gör ki , şu son dönemlerdeki borçlarımız vs .. Bizi gerilemeye itti..
Artık Güneş'i görmenin vakti geldi be tubam..

İllaki bebeğim borçlarımız var borçlardan dolayı iyi adamları takımımıza transfer edemiyoruz
kadromuzu zor kuruyoruz ama isim konusu basit gelebilir ama bence basit değil
inönüde tarih yatıyor
Ki biz olmasak o stad birşeye yaramaz o vodafonda bizim sayemizde para kazanacak oradan.
2014 ü bekleyip görücez artık kartalımın son halini.

İllaki bebeğim borçlarımız var borçlardan dolayı iyi adamları takımımıza transfer edemiyoruz
kadromuzu zor kuruyoruz ama isim konusu basit gelebilir ama bence basit değil
inönüde tarih yatıyor
Ki biz olmasak o stad birşeye yaramaz o vodafonda bizim sayemizde para kazanacak oradan.
2014 ü bekleyip görücez artık kartalımın son halini.

Tabi ki de öyle, başka ülkelerden buradaki takımlar ve bir kaç ülkedeki takımlar için futbolcuların parası ödenmiyor sakın gitmeyin tarzında haberler dolaşıyordu geçen internette görmüştüm..

Kız sen bizim şu bizim şafak panosundaki tuba mısın ? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa..

Aman bi penaltı görmeyelim de ne olur ne olmaz:27:
Almeidanın gideceğine dair haberler var..
Kolpa haber mi bilmiyorum ama , ya doğru ya yanlış..

evet gidecek canım
3 kulüple görüşmesi var bugün yarın olur görüşmesi
tabi hangi kulüplerin olduğunu kimse bilmiyor sır gibi saklıyorlar çünkü
:ssz:

Tabi ki de öyle, başka ülkelerden buradaki takımlar ve bir kaç ülkedeki takımlar için futbolcuların parası ödenmiyor sakın gitmeyin tarzında haberler dolaşıyordu geçen internette görmüştüm..

Kız sen bizim şu bizim şafak panosundaki tuba mısın ? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa..

doğru hatırlıyorsun bebeğim ben o yummmmmmmmmmmmm :52::52:
yalan haberdir laf dolaşmasıda hangi futbolcunun parası verilmedi bu zamana kadar
nankörlük yapmasınlar :47::47:

doğru hatırlıyorsun bebeğim ben o yummmmmmmmmmmmm :52::52:
yalan haberdir laf dolaşmasıda hangi futbolcunun parası verilmedi bu zamana kadar
nankörlük yapmasınlar :47::47:

Ödemelerde gecikme olmuştur o kadar , yoksa ödeniyor be:27::27::27:

Aaaa ne yaptın evini düzmüştün en son , düğün oldu mu ne bitti ..
Dur hatırlamaya çalışacağımmmm:17:

Ödemelerde gecikme olmuştur o kadar , yoksa ödeniyor be:27::27::27:

Aaaa ne yaptın evini düzmüştün en son , düğün oldu mu ne bitti ..
Dur hatırlamaya çalışacağımmmm:17:

yok beeeeeeeeee
yanlış hatırlıyrosun diğer tuğbayla karıştırdın sen beni :1::1:
ben daha asker bekliyorm 76 günüm kaldı askerime kavuşmaya
ne evi keşke evimi düzsem :16:

yok beeeeeeeeee
yanlış hatırlıyrosun diğer tuğbayla karıştırdın sen beni :1::1:
ben daha asker bekliyorm 76 günüm kaldı askerime kavuşmaya
ne evi keşke evimi düzsem :16:

Bende bi tuhaflık var diyorum ya , dedim kız avatar mı değişti yoksa..:27:
Birde imzada evlilikle ilgili şey falan yok, bişi oldu sandım:27::27:
Anam tubalar karıştı..:17:
Bende asker bekliyorum, oh siz plakalardasınız bizde yarıladık be tubacım..

Dün askerim cidden bunalmış haldeydi,dün onu o halinden çıkarmak zor oldu benim..

Senin asker nasıl varmı şafakta düğün nişan falan..

A kovserin yine mesajlaşırken sadece sözlüsü uyuya kalıyomuşş..
Size bakın birde..
Biz dün gece ikimiz konuşurken uyuyakalmışız ya :27: Buna ne diyeceksiniz peki..

Sago kıskanma kız , ben seni ararım mesajlaşırız sevgilinmiş gibi taklit yaparım sonra ben uyuya kalırım, sende buraya gelip isyan edersin anlaştık mı bro ..:27:

ne kıskanacam len marga aman istemem ben eksik olsun msjlaşrken uykuya dalmamda eksik olsun :1::1::1: senlen olabilir bak :1:

Bende bi tuhaflık var diyorum ya , dedim kız avatar mı değişti yoksa..:27:
Birde imzada evlilikle ilgili şey falan yok, bişi oldu sandım:27::27:
Anam tubalar karıştı..:17:
Bende asker bekliyorum, oh siz plakalardasınız bizde yarıladık be tubacım..

Dün askerim cidden bunalmış haldeydi,dün onu o halinden çıkarmak zor oldu benim..

Senin asker nasıl varmı şafakta düğün nişan falan..

şafak sıkıştırıyor diyorlar ya canım aynen biz o durumdayız
o da bunaldı bende bunaldım oğuz zaten sinirli bir insandı şimdi dahada barut gibi herşeye hemen bağırabiliyor
ben aslında sakin biriyim ama artık sabırsız oldum bazı şeylere dinlemeden bağırmaya başladım dün annem bile bunu dedi artık
askerlik iyice sıkıştırdı bunalttı bizi yıpratıyor insanı çok kötü
bi de oğuz çok aşırı kıskanç ondan büyük sorunlar yaşıyoruz :ssz:

Back
X