Aa tam ikinci üyelik alıp ekşınlı konu açmayı düşünürken nerden çıktı bu açıklanma işi
Ne oluyor yav, bir anda üyelere karşı mazlum müdür moduna düşürüldüm
evet. bende onun nicklerini merak ediyorum. küfrü yiyenlerden biriyim nede olsaO küfreden kimmiş Mune yazdın mı onu
Birde bdvciyiz diye geçiniyorsunuzboşanmış kadınlara motor demişti hani kendi konusunda, banlandı diye kızıp 10 üyelikle geri geldi
evet. bende onun nicklerini merak ediyorum. küfrü yiyenlerden biriyim nede olsa
gel kk ahalisi gelll direnişeeee gellllll
direnkk
yazdım. odamı üyeliklerden biriydi acaba. engelli çocuk evlatlık edinme konusu değilmi..Üyelere motor diyen kişinin konusuna yazmışmıydın okypete :26: Oradan mı kinlendi acaba sana :26:
Üyelere motor diyen kişinin konusuna yazmışmıydın okypete :26: Oradan mı kinlendi acaba sana :26:
okypete yazmamış, Mercani, bibitutiso'nun yorumları var amahadi çözün bakalım bilmeceyi
yazdım. odamı üyeliklerden biriydi acaba. engelli çocuk evlatlık edinme konusu değilmi..
okypete yazmamış, Mercani, bibitutiso'nun yorumları var amahadi çözün bakalım bilmeceyi
konunun yerininin burası olmadıgını bende bılıyorum ama başka bölume acsaydım bu kadar ilgi görmezdi sende bılıyorsun
ben gercek ifşa dan bahsediyorum ama satır aralarında değil bi konu acılıp orada bu uye sudur bu uye budur seklınde cunku bu kısıler bızım arkadas lıstemızde olabılıyo yerı gelıyo dertlesmek ıcın ozelımızı bıle anlatabılıyoruz o yuzden bılmelıyız kım ak kim kara
Evet 2. üyelikler diye bir konu açılabilir ve burada açıklanabilir toli..Aynı fikirdeyim..Hatta bu konu bdvye açılsa ne iyi olur
hee o bana motor demişti galibanickini hatırlıyamıyorum
Evet 2. üyelikler diye bir konu açılabilir ve burada açıklanabilir toli..Aynı fikirdeyim..Hatta bu konu bdvye açılsa ne iyi olur
hatta sabit konu olsa eklense sürekli
evet bende katılıyorum zaten isim vermeden istediğin yorumu yap topiğide kapandı canım sıkılıyo en azından orayı takıp ederız bundan sonra
Çok merak ettim ondan önceki üyeliklerde de ekşınlı konular açmış abla.Hakaretli konuların arkasında yine aynı üye olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?