• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
geçenlerde biri benimde adımı verere,kazene mune ak üyelerede saymış dökmüştü. ve sanırım 7ci üyeliğiydi. bak onun üyeliklerini çok merak ediyorum.:ssz:

O konuyu hatırlıyorum.Editörler demişti ve ayrıca senin ismini de belirtmişti.Kişisel olarak kafaya takmıştı :26:

Son düzenleme:
geçenlerde biri benimde adımı vererek,kazene mune a üyelerede saymış dökmüştü. ve sanırım 7ci üyeliğiydi. bak onun üyeliklerini çok merak ediyorum.:ssz:

:53::53::53::53:

bende en çok geçmemişgünler i merak ediyorum:47::47:

o fetipörcü değilmi patatez yazan :26: sonradan görmüştük 2. üyelik diye demekki bizle dalga geçiyormuş meğer :27:

tolin banlanırsam gece rüyana girerim önce bunu söyleyim :27:

benden de hep destek tam destek :kkk:
ama ben o 2.üyelik olup dalga gecenlerin forumdan atılanlar oldugunu düşünüyorum :ssz:

Tamam hanımlar, o zaman şöyle bir anlaşma yapalım, eğer üye birkaç kere üyelik almışsa ve bu üyelikleri sizlerle dalga geçmek, sataşmak vs gibi sebepler için almışsa ve bunu oyun haline getirmişse deşifre edelim ama hemen ilk vukuatında açıklamamızı beklemeyin olmaz mı?

:53::53::53::53:

o fetipörcü değilmi patatez yazan :26: sonradan görmüştük 2. üyelik diye demekki bizle dalga geçiyormuş meğer :27:
benimde ceza pointimi 10 point arttıran şahıs:47::47:
o ebis miydi? hatta ebis aramızda dolanıyor olabilir şu an. pardon o fetibörcüymüş :)))

ebişinde vardı ikinci uyelıgı ama gecmemısgunler ebiş degildi ebiş zaten o cevapların ustune o kadar sakın kalamazdı:60:

Tamam hanımlar, o zaman şöyle bir anlaşma yapalım, eğer üye birkaç kere üyelik almışsa ve bu üyelikleri sizlerle dalga geçmek, sataşmak vs gibi sebepler için almışsa ve bunu oyun haline getirmişse deşifre edelim ama hemen ilk vukuatında açıklamamızı beklemeyin olmaz mı?

müne geçmemiş günlerden başlayalım mı,ne dersin:34:

ben su size küfredeni merak ediyorum mune
sonucta onun 3. uyelıgıydı kendi de söyledi
bence onu söylemelisin :72:

Son düzenleme:

hayır mune sizin bilginiz dahilinde olmayan her üyelik açıklanmalı bir kere affedelım demek bıle suça teşfik etmektir:19:
direnkk:kkk:

o ebis miydi? hatta ebis aramızda dolanıyor olabilir şu an. pardon o fetibörcüymüş :)))

ebis nesrince nickini kullanıyo galiba
beni deli ettiği için ona çok dikkat ettim :1:
bi ara mune yazmıştı ebis diye çünkü bi konusunu kapatırken
bunu söylemem yasak değildir umarım

Son düzenleme:
gelll vatandaşşşşş gelll kk demokrasiye gidiyor kaçırma sende oyyyy verrrr:24::24::24:

hayır mune sizin bilginiz dahilinde olmayan her üyelik açıklanmalı bir kere affedelım demek bıle suça teşfik etmektir:19:
direnkk:kkk:

Bu olmaz işte tolin, bazı üyeler yönetime haber vermesi gerektiğini bilmeden üyelik alıyor, özelini anlatmak için, onları daha sonra ikaz ediyoruz, yönetimle yazışıyorlar, siteyle ve üyelerle dalga geçenleri kapsasın bu ifşa olayı.

Back