How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
hatta sabit konu olsa eklense sürekli :27::27:

aynen bunu soyluyorum bende bi konu olsun yonetımden baska kımse yazmasın 2. uyelıklerın hepsı orada acıklansın:27:

evet bence de dalga geçmek için 2. üyelik alanlar açıklansın. hatta burçlar-tarot-astroloji bölümünde bugün biri 2. üyelik almış üyelerle atışmak için. ana hesaptan yazmıyor da 2. üyelik alıp ağzına geleni söylüyor uyanık... ben mesela onun da açıklanmasını istiyorum.

Evet bu bir isyandır sevgili mune ve kazen :ssz:
sevgili kk nin güzel bayanları bu konuda kk nın kanayan yarasına parmak basmak istedim:77:
peki nedir bu kanayan yara?
tabiki çok sevgili ve saygıdeğer 2. üyelik alıp bıze saftrik muamelesi yapan çok sevgili(!) şahıslarrın kim oldukları:44:
kimi zaman bdv ye konu açarak vaktimizden çalıyorlar kimi zaman ise bizleri kafalayarak polemiğe girdirip ban almamıza sepep oluyorlar:ssz:
peki biz ne istiyoruz?:44:
bu ikinci üyeliklerin ifşa edilmesini istiyoruz:25:
yukarıya ankette koyuyorum lütfen ankete de oy vererek desteklerınızı esırgemeyınız tolin kulunuzdan:1:

NOT:bu konu bdv ye uygun değil denılerek kapatılamaz ve üyeye ceza verilemez.Neden?çünkü hepimizin kanayan yarası bu:3:
NOT2:yonetımden izin alınarak alınan üyelıklerden bahsetmiyorum sadece bizimle dalga gecen uyelıkler açıklansın:)

dalga gecenleraçıklansın onalafım yok ama bazenn öyle oluyoki dertlerine bi nebze olsun çözüm ararken yada paylaşmak isterken bi bakıyosun farkında olmadan bütün hayatını anlatıvermişiz bi açık adresle tc vermediğimiz kalmış :53::5:

sonra bakıysosun açtığın konular seni ifşaya doğru gidiyo panikliyosun acaba bi tanıdık eş dost üyemidir ifşa oldummu diyosun endişeleniyosun o noktada işte 2. üyelik açmayı düşünüyo insan amatabi durumu yönetimle paylaşmak yada eskisini kapatmak kaydıyla. nerden biliyosun diyebilirsiniz ben yapmadım ama aklımdan geçti açtığım konularda çok fazla detay vardı ve endişe etmiştim ama sonradan vazgeçtim kapatmadım üyeliğimi. bu şekilde olanlar açıklanmasın bence ama diğerleri açıklansın dalga geçiyolar bazen geç farkediyoruz:20:

ay şu cuteyle tartısan üye mi yoksa o :53:
ben bi motor diyen sevgilisinin iş yerine gidip bakışmalarından dolayı kavga eden üyeyi biliyorum bibiye demişti hatta motor diye :26:
yoksa ikisi de aynı kişi mi:27:

mune gördüğün gibi konuda yogun ıstek var acıklamaya gecmemişgunlerden baslayabılırmıyız acaba?:ssz::44:

ben bi motor diyen sevgilisinin iş yerine gidip bakışmalarından dolayı kavga eden üyeyi biliyorum bibiye demişti hatta motor diye :26:

O bekaret konusu değilmiydi Cutenin tartıştığı

yalnız feci tırsacaklasr. oh artık yaparken çekinirler deşifre olacaklar diye. bizde saf saf onlara yorum yapıp yardımcı olmaya çalışmayız.
direnteküyelik:27:

Tamam o zaman, burda şu üye şuydu, bu üye buydu demek karışıklığa sebep olabilir, bundan sonrası için anlaşma yapalım, bir konuyu kiblediniz, üyeye baktık, dalga geçmek için konu açtığını ve ikinci üyeliği olduğunu gördük, konusunu kaparken ifşa edeyim, ki zaten gerçekten kesin kanaat getirdiğim üyeleri yazıyorum.

katılıyorum deşifre edilsin

eczaneden "arkadaşım bitlendide ona bit ilacı almak istiyorum" diyenleri gözardı ederek tabi :42::42::42:

evet bence de dalga geçmek için 2. üyelik alanlar açıklansın. hatta burçlar-tarot-astroloji bölümünde bugün biri 2. üyelik almış üyelerle atışmak için. ana hesaptan yazmıyor da 2. üyelik alıp ağzına geleni söylüyor uyanık... ben mesela onun da açıklanmasını istiyorum.
evet işte kendılerını uyanık zannedıyolar:19:
yalnız feci tırsacaklasr. oh artık yaparken çekinirler deşifre olacaklar diye. bizde saf saf onlara yorum yapıp yardımcı olmaya çalışmayız.
direnteküyelik:27:
yanı hem bosa zaman kaybı hemde kım oldugunu bılırsek iletişim halınde olmayız belkı 2. uyelık alan kısı suanda arkadas lıstemızde mesela:19:
dalga gecenleraçıklansın onalafım yok ama bazenn öyle oluyoki dertlerine bi nebze olsun çözüm ararken yada paylaşmak isterken bi bakıyosun farkında olmadan bütün hayatını anlatıvermişiz bi açık adresle tc vermediğimiz kalmış :53::5:

sonra bakıysosun açtığın konular seni ifşaya doğru gidiyo panikliyosun acaba bi tanıdık eş dost üyemidir ifşa oldummu diyosun endişeleniyosun o noktada işte 2. üyelik açmayı düşünüyo insan amatabi durumu yönetimle paylaşmak yada eskisini kapatmak kaydıyla. nerden biliyosun diyebilirsiniz ben yapmadım ama aklımdan geçti açtığım konularda çok fazla detay vardı ve endişe etmiştim ama sonradan vazgeçtim kapatmadım üyeliğimi. bu şekilde olanlar açıklanmasın bence ama diğerleri açıklansın dalga geçiyolar bazen geç farkediyoruz:20:

işte konunun amacıda bu zaten dalga amaçlı gelen herkes acıklansın:ssz:

O bekaret konusu değilmiydi Cutenin tartıştığı

bak ya nasıl da bildi bekaret diyince :27:
sanırım kuzu ama bu 2 üyeden biri kesin hatta senin link verdiğini demiştim ben size o küfür olayında :6:
mune de acıklayaydı iyiydi :27:

Son düzenleme:

hah oydu konunun başlığını bi hatırlasak canım bulsak :26:

Tamam o zaman, burda şu üye şuydu, bu üye buydu demek karışıklığa sebep olabilir, bundan sonrası için anlaşma yapalım, bir konuyu kiblediniz, üyeye baktık, dalga geçmek için konu açtığını ve ikinci üyeliği olduğunu gördük, konusunu kaparken ifşa edeyim, ki zaten gerçekten kesin kanaat getirdiğim üyeleri yazıyorum.
süper olur bu...

bu olmaz işte mune o zaman sureklı senın profılını takıp etmek zorunda kalırız ve hepımız her zaman bakamayabılırız o yuzden sabit bır konu olmalı ve oraya sadece yonetım yazmalı ve orda acıklanmalı kişisel görüşüm bu yonde:31:

yorumları okumadım belki yazan olmuştur.
ikinci üyelik alma konusunda kesin çözüm bence konu açma sınırlandırılması. nasıl ilk üyeliğimizde konulara 100 mesaj yazmadan özel mesaj gönderemiyorsak ,konu açmadada bu şekilde olmalı. ifşa pek bi işe yaramaz bence bu seferde başka bi üyelik alır.

Back