How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Kk'nın girişine kara listedeki üyeler diye bir özel başlık bile olabilir

İfşa edilince belki uslanırlar

benim de oyum açıklanmasından yana..
yalnız Kazen tomaları alıp gelicek bence birazdan :86:

Kk'nın girişine kara listedeki üyeler diye bir özel başlık bile olabilir

İfşa edilince belki uslanırlar

asıl amaç o zaten işte 2. üyelık alanların uslanmaları:31::31:

tamam tamam bende inanmadım bu soyledıgıme:27::27::27:

okypete yazmamış, Mercani, bibitutiso'nun yorumları var ama:51: hadi çözün bakalım bilmeceyi:60:

Mune bi an beni yine banlıcan sandım korktum nickimi yazınca :1: Ne ara 2. üyelik aldım diye bile düşündüm :27: Soğuk terler döküyorum şuan. :1:

Son düzenleme:
Hatırlanmayacak bişede değil ama bibi :9: sende benim gibi isim unutuyorsun galiba :9::9:

ciddiye almadım da ondan canım keşke ciddiye alsaymışım msjlarımı bile kontrol ettim Allah bilir nerde :27:

Mune bi an beni yine banlıcan sandım korktum nickimi yazınca :1: Ne ara 2. üyelik aldım diye bile düşündüm :27: Soğuk terler döküyorum şuan. :1:

bende bi an şaşırdım ne oluyor diye :18:

ciddiye almadım da ondan canım keşke ciddiye alsaymışım msjlarımı bile kontrol ettim Allah bilir nerde :27:

bende bi an şaşırdım ne oluyor diye :18:

Beğeni varsa beğeniden daha rahat bulursun :26: mesajlardan ohooo nerede kimbilir azmı çene çaldık :27:

Offf bende google amcaya sordum, boşanan kadınlar kaşardır kk diye hiç bişey çıkmadı, çatlıcam şimdi meraktan:43:

Edit: motor demiş yav, yanlış okumuşum:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiçbir şey anlamadım valla :/ İnsanlarla dalga geçmek için konu açanlar da mı varmış :20::20: Nedir bu olayın aslı acaba :21:

Back