• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Aa tam ikinci üyelik alıp ekşınlı konu açmayı düşünürken nerden çıktı bu açıklanma işi :27:

erken davranman gerekiyordu :D

ben kararsiz kaldim nereye vercem oyumu :)
yaa dalga gecenlere karsiyimda ama gercekten bazilari konularinin basinda acikliyorlar ikinci üyeligim diye sonra sorunlarini yaziyorlar, yada aciklamadan yaziyorlar ama onlardan bir sorun cikmiyor...
bence dalga gecenler hemen aciklansin ama ikinci üyeligi olupda panik yasatmayanlara dokunulmasin yaa..

simdi hangisini oylucam???

Ne oluyor yav, bir anda üyelere karşı mazlum müdür moduna düşürüldüm:51:

yaaaaaaaaaaaaa ben sana ne dedim yaparım bilirsin muneeeee kenan doguludan yaparım bılırsın şarkısını sana armagan edıyorum bu direniş gecesinin hatırına:60::60::60:

Birde bdvciyiz diye geçiniyorsunuz:9: boşanmış kadınlara motor demişti hani kendi konusunda, banlandı diye kızıp 10 üyelikle geri geldi

Ben o motor olayını bilmiyorum okumamıştım.İlk üyeliği neymiş? ya da 10 üyeliği neymiş :26:

ne ka güzel bi konu günlerce kk ya bakamayıp böyle bi konuya rast gelince bi garip oldum:52:

bence de açıklanmalı :ssz:

[video=youtube;s1D3FoQkzWQ]http://www.youtube.com/watch?v=s1D3FoQkzWQ[/video]
2. üyeliğe haaaaaaaaaayyyırrrrrrrrrrrrr:kkk::60:

yazdım. odamı üyeliklerden biriydi acaba. engelli çocuk evlatlık edinme konusu değilmi..

Yok o değil konunun içeriğini bilmiyorum bende kocası sebebi ile üyelere motor demiş.Sizin gibi motorlar oldukça.. gibi bi cümle kurmuş

okypete yazmamış, Mercani, bibitutiso'nun yorumları var ama:51: hadi çözün bakalım bilmeceyi:60:

Hmm demek ki ona başka bir yerden diş bilemiş okypete'ye.Ben o konuyu hiç okumadım.Bibi bilir belki.Daha önce nasıl konular açmış illaki sonu hüsranla biten kapatılan konulardır.Peş peşe üyelik aldığına göre

Son düzenleme:
konunun yerininin burası olmadıgını bende bılıyorum ama başka bölume acsaydım bu kadar ilgi görmezdi sende bılıyorsun:27:
ben gercek ifşa dan bahsediyorum ama satır aralarında değil bi konu acılıp orada bu uye sudur bu uye budur seklınde cunku bu kısıler bızım arkadas lıstemızde olabılıyo yerı gelıyo dertlesmek ıcın ozelımızı bıle anlatabılıyoruz o yuzden bılmelıyız kım ak kim kara:ssz:

Evet 2. üyelikler diye bir konu açılabilir ve burada açıklanabilir toli..Aynı fikirdeyim..Hatta bu konu bdvye açılsa ne iyi olur :27:

Evet 2. üyelikler diye bir konu açılabilir ve burada açıklanabilir toli..Aynı fikirdeyim..Hatta bu konu bdvye açılsa ne iyi olur :27:

evet bende katılıyorum zaten isim vermeden istediğin yorumu yap topiğide kapandı canım sıkılıyo en azından orayı takıp ederız bundan sonra:27::27:

Back