• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Ayy konuyu okumadan direkt ankete oy verdim. Yanlış anlamışım. :1: Mune'den izin alıp özel konular için ikinci üyelik alınıyor ya hani bazen, onların açıklanması gerektiğini söylüyorsunuz sandım. Hatta kızdım bile bize ne elalemin özelinden diye. Sonradan gördüm altta yazanları.

onlar elbetteki acıklanmasın onlara saygımız var bız sadece bızı saftrik yerıne koyanların kı acıklansın dıyoruz:42:

senin peşine takılıp hepimiz banlanmayız inş. :30::30: ayrıca hayır açıklanmasın diyenlerin 2. üyeliği vardır kesin

2. üyeliği vardır kesin demek ne kadar doğru olmuş? Ben de oy verdim ama ikinci üyeliğim yok. Ne hakkınız var ki insanları bu şekilde yargılamaya?

Evet bu bir isyandır sevgili mune ve kazen :ssz:
sevgili kk nin güzel bayanları bu konuda kk nın kanayan yarasına parmak basmak istedim:77:
peki nedir bu kanayan yara?
tabiki çok sevgili ve saygıdeğer 2. üyelik alıp bıze saftrik muamelesi yapan çok sevgili(!) şahıslarrın kim oldukları:44:
kimi zaman bdv ye konu açarak vaktimizden çalıyorlar kimi zaman ise bizleri kafalayarak polemiğe girdirip ban almamıza sepep oluyorlar:ssz:
peki biz ne istiyoruz?:44:
bu ikinci üyeliklerin ifşa edilmesini istiyoruz:25:
yukarıya ankette koyuyorum lütfen ankete de oy vererek desteklerınızı esırgemeyınız tolin kulunuzdan:1:

NOT:bu konu bdv ye uygun değil denılerek kapatılamaz ve üyeye ceza verilemez.Neden?çünkü hepimizin kanayan yarası bu:3:

Salak yerine koyup milleti kandırmak ya da dalga geçmek amaçlı olan 2. üyelikler açıklanabilir, ama bazen özel durumlar olabiliyormuş..Mune öyle bir açıklama yapmıştı geçenlerde.

yönetimden izin alarak alınan 2ci üyelikler hariç tabii değilmi tolin. sadece kandırmak,yada birine saldırmak için olan 2ci üyeliklerden bahsediyorsun. fena fiikir değil hıoş. belki bir daha yapmazlar.:ssz:

açıklanmasın diyenlerin,neden açıklanmaması gerektiğini açıklamalarını istiyorum:31:(tekerleme gibi yazmışım:1:)

Deşifre olmadan özel bir sorununu anlatmak için açılabilir mesela. Forumda insanlar birbirleriyle tanışıyor görüşüyor facebooktan ekliyor buluşuyor. Gerçekten tanıdığı insanların bilmesinden çekineceği şeyler danışmak isteyebilirler.

Dalga geçmek vs için açıldığında zaten farkedilip üyelik kapatılıyor. ama diğer durumlarda da ifşa edilirse özele saygısızlık olur.

helal olsun ablaaa en cok senın destek vereceğini biliyordum:46::46::46:

sağol canım.bu 2.üyelikler çok canımızı yakıyor.bizimle kimlerin dalga geçtiğini bilmemiz gerekir:34:

2. üyeliği vardır kesin demek ne kadar doğru olmuş? Ben de oy verdim ama ikinci üyeliğim yok. Ne hakkınız var ki insanları bu şekilde yargılamaya?

biz senın neden o oyu verdiğini anladık fındık o arkadas sana soylemedi onu:34:

yönetimden izin alarak alınan 2ci üyelikler hariç tabii değilmi tolin. sadece kandırmak,yada birine saldırmak için olan 2ci üyeliklerden bahsediyorsun. fena fiikir değil hıoş. belki bir daha yapmazlar.:ssz:

evet oky cim yazarken yazımda belırttım zaten bızımle dalga gecenler diye:34:

biz senın neden o oyu verdiğini anladık fındık o arkadas sana soylemedi onu:34:

Peki teşekkür ediyorum o zaman Tolin. :) Benim onaylamadığım şekilde değil de senin bahsettiğin gibi insanları salak yerine koyanların deşifre edilmesini ben de destekliyorum bu arada. Eğer öyle belirtmek gibi bir durum varsa ve oyumu değiştirme şansım varsa değiştirebilirim.

Deşifre olmadan özel bir sorununu anlatmak için açılabilir mesela. Forumda insanlar birbirleriyle tanışıyor görüşüyor facebooktan ekliyor buluşuyor. Gerçekten tanıdığı insanların bilmesinden çekineceği şeyler danışmak isteyebilirler.

Dalga geçmek vs için açıldığında zaten farkedilip üyelik kapatılıyor. ama diğer durumlarda da ifşa edilirse özele saygısızlık olur.

sağol canım.bu 2.üyelikler çok canımızı yakıyor.bizimle kimlerin dalga geçtiğini bilmemiz gerekir:34:

zaten dalga geçip,sinirimizi zıplatanların deşifre edilmesini istiyoruz:34:

acıtasyonlu bir sürü konusu vardı. Çok safmış. Kaynanası parmağında oynatıyomuş falan filan. Belki gerçektir konular bilmiyorum. Kaynanam benim kocam diye mi ne konusu vardı hatta :27:

evet ya biride vardi cocugunu evlatlik vermek istiyordu :D
nasilda üzülmüstük ona :((

Son düzenleme:

o cümlenin sonuna ifade koymayı unutmuşum şakaydı :34: ayrıca kimseyi yargıladığım yok beni tanımadan bunları yazmanız ilginç gerçekten :34:

Peki teşekkür ediyorum o zaman Tolin. :) Benim onaylamadığım şekilde değil de senin bahsettiğin gibi insanları salak yerine koyanların deşifre edilmesini ben de destekliyorum bu arada. Eğer öyle belirtmek gibi bir durum varsa ve oyumu değiştirme şansım varsa değiştirebilirim.

değiştirme şansın varmı bılmıyorum ama yoksada onemlı degıl ben kafamda işaretledim senın oyunu:34:

gel kk vatandaşı gellll oy vermeye gelllll bu haksızlıga sessiz kalma gellll:24::24:

geçenlerde biri benimde adımı vererek,kazene mune a üyelerede saymış dökmüştü. ve sanırım 7ci üyeliğiydi. bak onun üyeliklerini çok merak ediyorum.:ssz:

Son düzenleme:
Back