- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
sonuna kadar destek.
helal olsun ablaaa en cok senın destek vereceğini biliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuna kadar destek.
Ayy konuyu okumadan direkt ankete oy verdim. Yanlış anlamışım. Mune'den izin alıp özel konular için ikinci üyelik alınıyor ya hani bazen, onların açıklanması gerektiğini söylüyorsunuz sandım. Hatta kızdım bile bize ne elalemin özelinden diye. Sonradan gördüm altta yazanları.
senin peşine takılıp hepimiz banlanmayız inş. ayrıca hayır açıklanmasın diyenlerin 2. üyeliği vardır kesin
senin peşine takılıp hepimiz banlanmayız inş. ayrıca hayır açıklanmasın diyenlerin 2. üyeliği vardır kesin
Evet bu bir isyandır sevgili mune ve kazen
sevgili kk nin güzel bayanları bu konuda kk nın kanayan yarasına parmak basmak istedim
peki nedir bu kanayan yara?
tabiki çok sevgili ve saygıdeğer 2. üyelik alıp bıze saftrik muamelesi yapan çok sevgili(!) şahıslarrın kim oldukları:44:
kimi zaman bdv ye konu açarak vaktimizden çalıyorlar kimi zaman ise bizleri kafalayarak polemiğe girdirip ban almamıza sepep oluyorlar
peki biz ne istiyoruz?:44:
bu ikinci üyeliklerin ifşa edilmesini istiyoruz
yukarıya ankette koyuyorum lütfen ankete de oy vererek desteklerınızı esırgemeyınız tolin kulunuzdan
NOT:bu konu bdv ye uygun değil denılerek kapatılamaz ve üyeye ceza verilemez.Neden?çünkü hepimizin kanayan yarası bu
açıklanmasın diyenlerin,neden açıklanmaması gerektiğini açıklamalarını istiyorum(tekerleme gibi yazmışım)
helal olsun ablaaa en cok senın destek vereceğini biliyordum
2. üyeliği vardır kesin demek ne kadar doğru olmuş? Ben de oy verdim ama ikinci üyeliğim yok. Ne hakkınız var ki insanları bu şekilde yargılamaya?
yönetimden izin alarak alınan 2ci üyelikler hariç tabii değilmi tolin. sadece kandırmak,yada birine saldırmak için olan 2ci üyeliklerden bahsediyorsun. fena fiikir değil hıoş. belki bir daha yapmazlar.
biz senın neden o oyu verdiğini anladık fındık o arkadas sana soylemedi onu
Deşifre olmadan özel bir sorununu anlatmak için açılabilir mesela. Forumda insanlar birbirleriyle tanışıyor görüşüyor facebooktan ekliyor buluşuyor. Gerçekten tanıdığı insanların bilmesinden çekineceği şeyler danışmak isteyebilirler.
Dalga geçmek vs için açıldığında zaten farkedilip üyelik kapatılıyor. ama diğer durumlarda da ifşa edilirse özele saygısızlık olur.
sağol canım.bu 2.üyelikler çok canımızı yakıyor.bizimle kimlerin dalga geçtiğini bilmemiz gerekir
acıtasyonlu bir sürü konusu vardı. Çok safmış. Kaynanası parmağında oynatıyomuş falan filan. Belki gerçektir konular bilmiyorum. Kaynanam benim kocam diye mi ne konusu vardı hatta
2. üyeliği vardır kesin demek ne kadar doğru olmuş? Ben de oy verdim ama ikinci üyeliğim yok. Ne hakkınız var ki insanları bu şekilde yargılamaya?
Peki teşekkür ediyorum o zaman Tolin. :) Benim onaylamadığım şekilde değil de senin bahsettiğin gibi insanları salak yerine koyanların deşifre edilmesini ben de destekliyorum bu arada. Eğer öyle belirtmek gibi bir durum varsa ve oyumu değiştirme şansım varsa değiştirebilirim.
bende en çok geçmemişgünler i merak ediyorum