KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200

Kazen'den onay gelmeden yazmam doğru olmaz tolin

bdvnin editörü olsaydı linki dağıtırdı en azından
daha çok kişiye hitap ederdik

bdvnin editörü olsaydı linki dağıtırdı en azından
daha çok kişiye hitap ederdik

bi sonraki hedefim bu bdv ye editör olmak hem benden iyi adayda göremiyorum

seni geyik bölümüne edi yaparlar tolin buradan ümidini kes

ama nidennnn:26:

Müdür'den size bir gol sağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz

Merhaba arkadaşlar ,

Herkes nicklerle yazıştığı için üyelik deşifresi sonucu ne kadar değiştirir emin olamadım." Arkadaş listemizde var o yüzden mağdur oluyoruz" gibi bir durum için farklı önlemler daha etkili olabilir sanırım ki.

Özel durumu için 2.üyelik izni alan veya durumu bilmediği için 2. üyelik açanlar için Mune Hanım gerekli korumayı gerçekleştiriyor. Ki bu korumaya rağmen farketmeden kendilerini ele veren üyeler için farklı başlıklar altında sohbetler sürüp gidiyor.

Bu yüzden üyeliklerin deşifresinin yapılmaması yönetimce kara listeye alınmaları daha akla yatkın geliyor bana.

Dalga geçme ve farklı amaçlarla alınan üyeliklerde siteden uzaklaştırma zaten yapılıyor bildiğim kadarıyla.

ilk üyeliği dışında 2.üyeliğiyle dalga geçenlerin üyelikleri askıya alınıp arkadaş listesi tanımları ceza olarak sıfırlanabilir. Bu nickname deşifresinden daha ağır bir ceza olabilir ilgili kişiler için.

ozaman bana bak elim fena maşalıdır muneyi aratmam

şimdilik sana boynum kıldan ince kanka egerkı yarın hala buralarda olursam o saman görüşürüz senınlen yok burda olmazsam canım balımm gulummm sen hemen isyan girişimlerine başla geri donmem için

Müdür'den size bir gol sağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz

ben biliyorum hemen taşındık zaten onları yapma bilmiyor onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…