Müdür'den size bir golsağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz
seni tanımayan mı varlitfen öyle şeyler yazmayalım kazen okuycak bu konuyu sonra benı yanlış tanımasını istemem
ben biliyorum hemen taşındık zatenonları yapma bilmiyor onlar
Müdür'den size bir golsağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz
şimdilik sana boynum kıldan ince kanka egerkı yarın hala buralarda olursam o saman görüşürüz senınlen yok burda olmazsam canım balımm gulummm sen hemen isyan girişimlerine başla geri donmem için
Merhaba arkadaşlar ,
Herkes nicklerle yazıştığı için üyelik deşifresi sonucu ne kadar değiştirir emin olamadım." Arkadaş listemizde var o yüzden mağdur oluyoruz" gibi bir durum için farklı önlemler daha etkili olabilir sanırım ki.
Özel durumu için 2.üyelik izni alan veya durumu bilmediği için 2. üyelik açanlar için Mune Hanım gerekli korumayı gerçekleştiriyor. Ki bu korumaya rağmen farketmeden kendilerini ele veren üyeler için farklı başlıklar altında sohbetler sürüp gidiyor.
Bu yüzden üyeliklerin deşifresinin yapılmaması yönetimce kara listeye alınmaları daha akla yatkın geliyor bana.
Dalga geçme ve farklı amaçlarla alınan üyeliklerde siteden uzaklaştırma zaten yapılıyor bildiğim kadarıyla.
ilk üyeliği dışında 2.üyeliğiyle dalga geçenlerin üyelikleri askıya alınıp arkadaş listesi tanımları ceza olarak sıfırlanabilir. Bu nickname deşifresinden daha ağır bir ceza olabilir ilgili kişiler için.
ay hiç bakmamışım bile yaa
ben edilikte sıramı savdım da toline yazık oldu
bende diyorum oylamalar neden durdu zalımsın işte zalımmm
ben önerinizi anlayamadım bıraz daha acabılırmısınız acaba?:44:
açlık grevine bile girerim sayende bikaç kilo veririm belkim
aaa hrbi farkında değilmisinizçok komiksiniz kızlar
edilik zor iş canım yaa :18::18:
yavrum ben gecelerı yarım ekmek tost yıyerek zayıflıyorum sende ye sende zayıflarsın
aaa hrbi farkında değilmisinizçok komiksiniz kızlar
edilik zor iş canım yaa :18::18:
seni tanımayan mı varkonun bile isyana teşvik
bibimi edi yapsınlar
2. üyelik rengına hıh
Merhaba arkadaşlar ,
Herkes nicklerle yazıştığı için üyelik deşifresi sonucu ne kadar değiştirir emin olamadım." Arkadaş listemizde var o yüzden mağdur oluyoruz" gibi bir durum için farklı önlemler daha etkili olabilir sanırım ki.
Özel durumu için 2.üyelik izni alan veya durumu bilmediği için 2. üyelik açanlar için Mune Hanım gerekli korumayı gerçekleştiriyor. Ki bu korumaya rağmen farketmeden kendilerini ele veren üyeler için farklı başlıklar altında sohbetler sürüp gidiyor.
Bu yüzden üyeliklerin deşifresinin yapılmaması yönetimce kara listeye alınmaları daha akla yatkın geliyor bana.
Dalga geçme ve farklı amaçlarla alınan üyeliklerde siteden uzaklaştırma zaten yapılıyor bildiğim kadarıyla.
ilk üyeliği dışında 2.üyeliğiyle dalga geçenlerin üyelikleri askıya alınıp arkadaş listesi tanımları ceza olarak sıfırlanabilir. Bu nickname deşifresinden daha ağır bir ceza olabilir ilgili kişiler için.
100 olmadımı hala.
pehhhhh
buraya taşınınca rağbet düştü maalesef
Bu da olabilir, evet dediğiniz gibi dalga geçmek amacıyla üyelik alanların ikinci üyeliklerini iptal ediyoruz ama bunun yanısıra üyeliğini askıya alıp arkadaş listesi de sıfırlanabilir, listenin sıfırlanması teknik açıdan mümkünse tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?