KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Müdür'den size bir gol sağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz

ay hiç bakmamışım bile yaa
ben edilikte sıramı savdım da toline yazık oldu

Müdür'den size bir gol sağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz

bende diyorum oylamalar neden durdu zalımsın işte zalımmm

şimdilik sana boynum kıldan ince kanka egerkı yarın hala buralarda olursam o saman görüşürüz senınlen yok burda olmazsam canım balımm gulummm sen hemen isyan girişimlerine başla geri donmem için

açlık grevine bile girerim sayende bikaç kilo veririm belkim

ben önerinizi anlayamadım bıraz daha acabılırmısınız acaba?:44:

Bu da olabilir, evet dediğiniz gibi dalga geçmek amacıyla üyelik alanların ikinci üyeliklerini iptal ediyoruz ama bunun yanısıra üyeliğini askıya alıp arkadaş listesi de sıfırlanabilir, listenin sıfırlanması teknik açıdan mümkünse tabii.

Sevgili Mune,
Arkadaşımızın fikri de mantıklı ancak ben bu fikir için değil ''deşifre edilmesi'' fikri için oy kullandığımı belirtmek istiyorumÇünkü kendi adıma zaten listemde çok az kişi var ve bu ''dalgacı'' arkadaşların arkadaş listelerinden silinmesi beni bağlamıyor

Tabi ki son karar yönetimin

Sizler geyik yapın ancak, edilik istiyorsunuz, ceza puanları yeniden düzenlensin istiyorsunuz ama sizde bu çene bende bu cımbız oldukça ceza panolarınız yüzlerce kere sıfırlansa yine banlanırsınız, yine nurtopu gibi ceza puanlarınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…