KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.408
23.889
598
Evet bu bir isyandır sevgili mune ve kazen
sevgili kk nin güzel bayanları bu konuda kk nın kanayan yarasına parmak basmak istedim
peki nedir bu kanayan yara?
tabiki çok sevgili ve saygıdeğer 2. üyelik alıp bıze saftrik muamelesi yapan çok sevgili(!) şahıslarrın kim oldukları:44:
kimi zaman bdv ye konu açarak vaktimizden çalıyorlar kimi zaman ise bizleri kafalayarak polemiğe girdirip ban almamıza sepep oluyorlar
peki biz ne istiyoruz?:44:
bu ikinci üyeliklerin ifşa edilmesini istiyoruz
yukarıya ankette koyuyorum lütfen ankete de oy vererek desteklerınızı esırgemeyınız tolin kulunuzdan

NOT:bu konu bdv ye uygun değil denılerek kapatılamaz ve üyeye ceza verilemez.Neden?çünkü hepimizin kanayan yarası bu
NOT2:yonetımden izin alınarak alınan üyelıklerden bahsetmiyorum sadece bizimle dalga gecen uyelıkler açıklansın:)

Son düzenleme:
fetibörden sonra ben inancımı yitirdim bdv ye.. O kıza çok üzülmüştüm ya

destek verirsenız sevınırım hanımlar şimdiden tesekkurler

sonuna kadar destek.

senin peşine takılıp hepimiz banlanmayız inş. ayrıca hayır açıklanmasın diyenlerin 2. üyeliği vardır kesin

senin peşine takılıp hepimiz banlanmayız inş. ayrıca hayır açıklanmasın diyenlerin 2. üyeliği vardır kesin

bence sesimizi duyurma zamanı geldide geciyo bıle 2 cumlenede aynen katılıyorum o yuzden anketı acık yaptım zaten

Ayy konuyu okumadan direkt ankete oy verdim. Yanlış anlamışım. Mune'den izin alıp özel konular için ikinci üyelik alınıyor ya hani bazen, onların açıklanması gerektiğini söylüyorsunuz sandım. Hatta kızdım bile bize ne elalemin özelinden diye. Sonradan gördüm altta yazanları.

açıklanmasın diyenlerin,neden açıklanmaması gerektiğini açıklamalarını istiyorum(tekerleme gibi yazmışım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…