- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
hahah benzetme orijinal
gördüm cunku kazen sülümana sinir oluyo boyle yazıyımkı + poınt alıyım dedım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah benzetme orijinal
tamam olur mune ben zaten kazenınde bu düşünceye kotu bakacagını sanmıyorumkazen sülüman gibi degıl cunku
ve ana üyeliğide bilelim mune..Peki, son durum olarak toparlarsak isteğiniz siteyle üyelerle dalga geçmek için 2. üyelik alanların deşifre edilmesi ve en azından caydırıcı olması için 2. üyeliği iptal edilirken ana üyeliğininde ceza alması diyebiliriz değil mi?
Patronlara konunuzu bu şekilde mi iletiyoruz
ve ana üyeliğide bilelim mune..
offf hakkaten bı 100 olamadık ya
Peki, son durum olarak toparlarsak isteğiniz siteyle üyelerle dalga geçmek için 2. üyelik alanların deşifre edilmesi ve en azından caydırıcı olması için 2. üyeliği iptal edilirken ana üyeliğininde ceza alması diyebiliriz değil mi?
Patronlara konunuzu bu şekilde mi iletiyoruz
Tolin eger sabah acsaydin bu konuyu eminimki patlardi evet butonu
Konu kapatilmassa yarin calisanlarin hepsi kullanir oyunu :97:
keske ya aklıma gelmedıkı
Haha ilk defa herkes aynı düşüncede birleşiyor :))
kabul edilirse eskiden merak ettiklerimizi de öğrenebilicez mi :)
Elçiye zeval olmaz, bu topiğin linkiyle birlikte talebinizi yönetime iletiyorum
ben maddeler halınde yazayım mune;
1-oncelıkle bı konu acılsın 2. uyelıklerın acıklandıgı ve sadece yonetımın yazabılecegı bı konu olsunve bu konuya butun 2. uyelıklerın aslında kım oldugu acıklansın
2-asıl uyelıklerıde bence ceza alsın
3-bu olmıycak ama ben genede yazıcam bazen sıtede admın olmuyo bırısı bızımle dalga gecıyo e bızde salak degılız kı anlıyoruz dalga gectıgını ve haklı olarak konu geyıge vuruluyo sonra admın gelınce butun konudakı herkesı banlıyo bence bu gıbı durumlarda bız ban almamalıyız bence haksızlık oluyo burda bı ornek vermek ıstıyorum gecmemısgunlerın actıgı bı konuda ozellıkle patatez fetibor falan yazdı sonra burdan bı arkadas dedıkı ıste oyle yazılmaz falan dıye uyardı neyse sonra baktık uye bu seferde prenses yazacagı yere pirenzez yazdı e bızde burdan anladıkkı bızımle dalga gecıyo bızde onunla dalga gectık ve bızde ban aldık eger olabılıyosa bununda kabulunu arz ederım saygılar
Olbun olsun, sabaha ne kaldiki surda
Konuyu yönetime aktardım, bu topiğin linkini de verdim.
tolin,
dalga geçilmek için açıldığı aşikar olan konularda eğer konu geyiğe dönmüşse sizlere konu dışıdan ceza vermeyiz bu olabilir ama polemik, hakaret, küfür vs olursa kusura bakmayın
Konuyu yönetime aktardım, bu topiğin linkini de verdim.
tolin,
dalga geçilmek için açıldığı aşikar olan konularda eğer konu geyiğe dönmüşse sizlere konu dışıdan ceza vermeyiz bu olabilir ama polemik, hakaret, küfür vs olursa kusura bakmayın
Bu süper....
tabıkı hakaret küfür polemıkte ban verılsın yeterki geyikten gitmeyelim mesela ben gecmemısgunlerde geyıkten gıttımayrıca mune ben degıl buraya yazan bicok kısı onun ılk uyelıgını sordu litfen acılısı onunla yaparmısın?
Amaaaa altını çize çize belirteyim, açılan konu üyelerle dalga geçmek için açılmışsa konu dışı, geyikten ceza almazsınız, üye gerçekse, konu gerçekse tiye almışsanız cımbızlarım
ben onun burda bılınen bı uye oldugunu duşünüyorum nedense:44:evet bi açıklansada baksak normalde de o tarzmı yazıyor
O zaman nerden bilcez essah üye olduğunu ?