How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
Müdür'den size bir gol:60::60: sağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde :60::60:
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz:60::60:

ay hiç bakmamışım bile yaa :60::60:
ben edilikte sıramı savdım da toline yazık oldu:60:

Müdür'den size bir gol:60::60: sağ gösterip sol vurayım, konunuz epeydir hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde :60::60:
Hangi bölümde olduğunu bilmeyenden editör yapmıyoruz:60::60:

bende diyorum oylamalar neden durdu zalımsın işte zalımmm:58::58::58::58::58::58::58::58::27::27::27::27:

şimdilik sana boynum kıldan ince kanka egerkı yarın hala buralarda olursam o saman görüşürüz senınlen yok burda olmazsam canım balımm gulummm sen hemen isyan girişimlerine başla geri donmem için:27::27::27:

açlık grevine bile girerim sayende bikaç kilo veririm belkim :27::27:

Merhaba arkadaşlar ,

Herkes nicklerle yazıştığı için üyelik deşifresi sonucu ne kadar değiştirir emin olamadım." Arkadaş listemizde var o yüzden mağdur oluyoruz" gibi bir durum için farklı önlemler daha etkili olabilir sanırım ki.

Özel durumu için 2.üyelik izni alan veya durumu bilmediği için 2. üyelik açanlar için Mune Hanım gerekli korumayı gerçekleştiriyor. Ki bu korumaya rağmen farketmeden kendilerini ele veren üyeler için farklı başlıklar altında sohbetler sürüp gidiyor.

Bu yüzden üyeliklerin deşifresinin yapılmaması yönetimce kara listeye alınmaları daha akla yatkın geliyor bana.

Dalga geçme ve farklı amaçlarla alınan üyeliklerde siteden uzaklaştırma zaten yapılıyor bildiğim kadarıyla.

ilk üyeliği dışında 2.üyeliğiyle dalga geçenlerin üyelikleri askıya alınıp arkadaş listesi tanımları ceza olarak sıfırlanabilir. Bu nickname deşifresinden daha ağır bir ceza olabilir ilgili kişiler için.

ben önerinizi anlayamadım bıraz daha acabılırmısınız acaba?:44:

Merhaba arkadaşlar ,

Herkes nicklerle yazıştığı için üyelik deşifresi sonucu ne kadar değiştirir emin olamadım." Arkadaş listemizde var o yüzden mağdur oluyoruz" gibi bir durum için farklı önlemler daha etkili olabilir sanırım ki.

Özel durumu için 2.üyelik izni alan veya durumu bilmediği için 2. üyelik açanlar için Mune Hanım gerekli korumayı gerçekleştiriyor. Ki bu korumaya rağmen farketmeden kendilerini ele veren üyeler için farklı başlıklar altında sohbetler sürüp gidiyor.

Bu yüzden üyeliklerin deşifresinin yapılmaması yönetimce kara listeye alınmaları daha akla yatkın geliyor bana.

Dalga geçme ve farklı amaçlarla alınan üyeliklerde siteden uzaklaştırma zaten yapılıyor bildiğim kadarıyla.

ilk üyeliği dışında 2.üyeliğiyle dalga geçenlerin üyelikleri askıya alınıp arkadaş listesi tanımları ceza olarak sıfırlanabilir. Bu nickname deşifresinden daha ağır bir ceza olabilir ilgili kişiler için.

Bu da olabilir, evet dediğiniz gibi dalga geçmek amacıyla üyelik alanların ikinci üyeliklerini iptal ediyoruz ama bunun yanısıra üyeliğini askıya alıp arkadaş listesi de sıfırlanabilir, listenin sıfırlanması teknik açıdan mümkünse tabii.

Bu da olabilir, evet dediğiniz gibi dalga geçmek amacıyla üyelik alanların ikinci üyeliklerini iptal ediyoruz ama bunun yanısıra üyeliğini askıya alıp arkadaş listesi de sıfırlanabilir, listenin sıfırlanması teknik açıdan mümkünse tabii.

Sevgili Mune,
Arkadaşımızın fikri de mantıklı ancak ben bu fikir için değil ''deşifre edilmesi'' fikri için oy kullandığımı belirtmek istiyorum:40:Çünkü kendi adıma zaten listemde çok az kişi var ve bu ''dalgacı'' arkadaşların arkadaş listelerinden silinmesi beni bağlamıyor:19:

Tabi ki son karar yönetimin :42:

Sizler geyik yapın ancak, edilik istiyorsunuz, ceza puanları yeniden düzenlensin istiyorsunuz ama sizde bu çene bende bu cımbız oldukça ceza panolarınız yüzlerce kere sıfırlansa yine banlanırsınız, yine nurtopu gibi ceza puanlarınız olur:51:

Back