Buna katılıyorumhamile miyim tarzı konulara bir kısıtlama getirilmeli bence. Zaten düzenli olarak gebelik takibi yapan gruplar var. Oraya sorulabilir. Yani buraya konu açıp 3 gündür mide bulanıyor kasıklarım ağrıyor hamile miyim diye konu açmak anasayfa işgali gibi. Sonuçta hiçbirimiz kişinin hamile olup olmayacağını bilemeyiz herkes altına kan ver test al yap yazıyor zaten konu sahibinin buraya yazmadan yapması gerekeni
Evet kalıcı yazı rengini geçen demişdimEskiden kalıcı yazı rengi ve skorla olan oyun bölümü vardı. Onların geri gelmesini istiyorum
Bunun olmamasının sebebi:Kavga ediyor ağzına geleni sayıyor ve siliyor.Ama bir kere saymış dökmüş oluyorMesajlarımızı bir süre sonra silebilme / kaldırabilme sansımız olabilirmi acaba diye aklımdan geçirdim.
Yok öyle takılmada olmuyor 1 kere tıklıyorumBazen takılma oluyor iki üç kere tıklayınca ilk sayfayı okumuş gibi 2.ye yönlenebiliyorsunuz.
Valla niloya zehir gibisinMesela bir de mama kumbarası olmasını isterdim banı olanlar mama kumbarasına mama bağışlayıp sokak hayvanlarına mama bağışı yaparak banlarının kaldırılmasını isterdim.
Serentyy ahhh benim üzümlü kekim
O konu unutulmaz burda kac insan her duşa girdiginde camasir suyuyla duş başlığı yikadi biliyormusunButün konulara gelemeseler alıntılayamasalar
Makus talihin bu senin bu konuyu acarak ne yapmaya calistigini herkes biliyorİste tek tek ugrasmak yerine bir engellemeyle her açılan konudan otomatik engellenseler tek tek uğrasmasak :)
Eee :) her konuma gelerek bu duş başliğini yazdında ne değişiyor birini iyi kudurtmuşumki pesimi bırakmıyor böyle devam. Hem öyle birsey yapmadığımı doktorların zararlı olduğunu milyon defa açıkladım ama sen okumadin sanirim yine yazayım ve oku canısı by bySerentyy ahhh benim üzümlü kekim
O konu unutulmaz burda kac insan her duşa girdiginde camasir suyuyla duş başlığı yikadi biliyormusun
Makus talihin bu senin bu konuyu acarak ne yapmaya calistigini herkes biliyor
Ah keşke bir üye var yan hesaplarından bile yazar oldu hangi konu açsam konuma pır pır uçuyor :)) keske senin dediğin özellik gelseAhh keşke keşke watsapp gibi engeli bastığım benim paylaşımlarımı göremesin
Bende aynı fikirdeyim.hamile miyim tarzı konulara bir kısıtlama getirilmeli bence. Zaten düzenli olarak gebelik takibi yapan gruplar var. Oraya sorulabilir. Yani buraya konu açıp 3 gündür mide bulanıyor kasıklarım ağrıyor hamile miyim diye konu açmak anasayfa işgali gibi. Sonuçta hiçbirimiz kişinin hamile olup olmayacağını bilemeyiz herkes altına kan ver test al yap yazıyor zaten konu sahibinin buraya yazmadan yapması gerekeni
Mantıklı. En azından pro üyeler reklam görüp durmamalıReklamsiz uyelik opsiyonu gelmeliii
+9999999999999Ben de gözardı ettiğimiz kişilerin de bizi görememelerini istiyorum.
Aynen heryer reklam dolu veya bu belli mesaj sayısına çıkmış üyelere ozel bir emoji falanla olabilirMantıklı. En azından pro üyeler reklam görüp durmamalı
En çok aktif üye listesi gibide olabilir aslında bir yarıs olur en cok mesaj veya aktiflik olan haftada o listede olur ilk 10 gozükürInstagram gibi burada günlük ne kadar zaman geçirdik sayacı gelmeli
Bu ara çok takılıyorum burada
Ay o var galiba en aktif üyeler kısmı puanlarla ilgili, sanki görmüştüm zamanında uydurmuyorsamEn çok aktif üye listesi gibide olabilir aslında bir yarıs olur en cok mesaj veya aktiflik olan haftada o listede olur ilk 10 gozükürbirinci olana ozel o haftalık bir sey verilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?