- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de goz ardi ettigim kisi biseyimi begendiginde mahcubiyet cokuyor banaAhh keşke keşke watsapp gibi engeli bastığım benim paylaşımlarımı göremesin
Bana emojiler gelmiyor bi üye sürekli beğenmedim atınca canım sıkıldı yahu ben bunu niye görüyorum deyip tüm emoji bildirimlerini kapattımBir de goz ardi ettigim kisi biseyimi begendiginde mahcubiyet cokuyor bana
Curly de etiketleMune abla bu isteklerin degerlendirilme olasılığı varmıdır acaba
Butün konulara gelemeseler alıntılayamasalarKesinlikle engelleme seçeneği gelmeli ve engellediğimiz kişi profilimizi göremesin yazamasın ve aratarak bulamasın. Ultra premium avellerle muhatap olmayız.
Konulardan engelleme seçeneği var;ama profillerden engelleme seçeneği yok.Butün konulara gelemeseler alıntılayamasalar
İste tek tek ugrasmak yerine bir engellemeyle her açılan konudan otomatik engellenseler tek tek uğrasmasak :)Konulardan engelleme seçeneği var;ama profillerden engelleme seçeneği yok.
Kadinın düşmanı yine kadınmış diyende var her konudaÇift çizgili gebelik testi yükleyip hamile miyim diye soranların banlanmasını isterdim.
Daha önce o konuya girip bakmışsanız öyle oluyor diye biliyorum. En azından bende öyle oluyorBazen ilk defa açtığım konuda direk 2.sayfa karşıma çıkıyor hatta 2.sayfanın son mesajı. Bu neden böyle oluyor sadece bendemi oluyor.
Bazen takılma oluyor iki üç kere tıklayınca ilk sayfayı okumuş gibi 2.ye yönlenebiliyorsunuz.Bazen ilk defa açtığım konuda direk 2.sayfa karşıma çıkıyor hatta 2.sayfanın son mesajı. Bu neden böyle oluyor sadece bendemi oluyor.
Yok bakmadığım konularda da oluyorDaha önce o konuya girip bakmışsanız öyle oluyor diye biliyorum. En azından bende öyle oluyor