- 23 Ocak 2016
- 33.166
- 49.597
- 598
Aynen hem de bu kış günü kedilerin karnı doyarValla niloya zehir gibisin Hem faydalı olur, hem de yaptırımı var. Dolaptan aldıklarımı yine dolaptan satıyorum dediğinde anlamıştım ben zaten senin ticari zekanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hem de bu kış günü kedilerin karnı doyarValla niloya zehir gibisin Hem faydalı olur, hem de yaptırımı var. Dolaptan aldıklarımı yine dolaptan satıyorum dediğinde anlamıştım ben zaten senin ticari zekanı
Aa yan hesaplar derken adminlere şikayet et sadece ikinci bir üyeliğe izin veriyorlar o da izin alarak sanırımAh keşke bir üye var yan hesaplarından bile yazar oldu hangi konu açsam konuma pır pır uçuyor :)) keske senin dediğin özellik gelse
Site çöker çöker en çok mesaj ata ata yarışa girdiler mi kadınların çenesinden kaldırmazEn çok aktif üye listesi gibide olabilir aslında bir yarıs olur en cok mesaj veya aktiflik olan haftada o listede olur ilk 10 gozükür birinci olana ozel o haftalık bir sey verilebilir
Dogru söylüyorsunuz :) ama aklima geldi onermiş bulundumSite çöker çöker en çok mesaj ata ata yarışa girdiler mi kadınların çenesinden kaldırmaz
Bunu denedik ama suistimale uğradı o yüzden tekrar böyle bir uygulamanın olacağını sanmıyorum, üyeler tüm konularını kapadılar, ki bdvde açılan kişisel konular belki ama diyet gebelik vb bölümlerde yüzlerce üyenin yazdığı çok aktif konuları da çat diye kapatmaları o konuların müdavimlerine saygısızlıktı.Konu kapatma olayını artık kendimiz yapsak çok iyi olurdu, öyle ya da böyle zaten üye istediği sürece konu kapanıyor ama Mune o an yoğunluktan görüpte kapatana kadar ya geç saatte konu açtığımızda sabaha kadar çok vakit geçiyor ve yorumlar devam ettikçe sinirlerde geriliyor ister istemez. Biz kendimiz kapatsak çok ama çok iyi olurdu. @Kazen @Curly
En çok aktif üye listesi gibide olabilir aslında bir yarıs olur en cok mesaj veya aktiflik olan haftada o listede olur ilk 10 gozükür birinci olana ozel o haftalık bir sey verilebilir
+ Bu özellik gelsin ve de herkes herkesin sayacini gorebilsin. kimin ne kadar işsiz olduğunu gorebilelimInstagram gibi burada günlük ne kadar zaman geçirdik sayacı gelmeli
Bu ara çok takılıyorum burada