E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi reyhantuana
spor
fırsat bulduğum zamanlarda, sabah uyanınca 1 saat yürüyüşe çıkarım. yazın çok iyi oluyor ama okul başlayınca zor tabiki şutarafagitti
kondisyon bisikletim var, eskiden hergün en az 1 saat kullanırdım ama kas oranım yüksek çıktığından, kaslanma korkusuyla bıraktım senağlama
spor insana kesinlikle kendini çok dinç, çok canlı hissettiriyor, kesinlikle herkes spor yapmalı. lülülülülülü
beslenme
yıllardır cips yemiyorum, malesef cola içiyorum arasıra!
brokoli çokk severim, karnıbahara, semiz otuna bayılırım. çok da sık yerim. brokoliyi hergün yiyorum mesala.
maden suyu içiyorum hergün 1 tane.
sigara asla içmem, içenlerle de aynı ortamda bulunmam, o dumanı kimse solutamaz bana :1closedeyes:
gelelim asıl bölüme yani makyaj-cilt bakımı
sabah uyanırım,
yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkarım,
sonra dışarı çıkcaksam nemlendiricimi sürerim,
10 dk beklerim ve makyaja başlarım :lepi:
yüzüme asla kalitesiz birşey sürmem, araştırırım, en beğenilen, en ciltte sorun çıkarmayan neyse onu alırım, fondoten pudra kullanmam, zaten çok şükür cildim dümdüz :lepi:
eve döner dönmez makyajımı çıkarırım temizleme sütümle,
ardından yine yüz yıkama jeliyle yüzümü iyice yıkarım,
sonra toniklerim.
gece yatmadan önce dudaklarıma dudak balmı,
göz çevreme c vitaminli göz jeli, ellerime el kremi sürerim.
haftada 2 kere peeling yaparım.
vucut ve saç bakımı
yazın günde 2 kere yıkanırdım fix. kışın da 1kere.
ama hem havaların soğuması yüzünden hem de ankarada sular sarımsı akıyor kötükedihüso, o sudan iğrendiğim için 2 günde 1 yıkanıyorum artık.
haftada 1 saç maskesi yapıyorum.
banyodan çıkınca john frieda saç ürünlerimi kullanıyorum, ıvır zıvır işte
herzaman fönlüyümdür, arasıra dalgalı da yaparım, ama asla yapılmamış saçla insan içine çıkmam.
tüyden nefret ederim, kesinlikle tüylü dolaşmam.
sürüyle vucut sabunlarım, duş jellerim, vucut kremlerim var, sırayla kullanırım hepsini
giyim
çanta ve ayakkabı hastasıyım, alışveriş manyağıyım hatta :lepi:
aynı gün üstüste aynı şeyi kesinlikle giymem, hatta 1 giydiğimi birdaha giymem için en az 1 hafta geçmesi lazım.
beni tanıyan herkes seni alan yandı, adamı batırırsın falan diyor. ama napiyim, ben böyleyim :lepi:
fırsat bulduğum zamanlarda, sabah uyanınca 1 saat yürüyüşe çıkarım. yazın çok iyi oluyor ama okul başlayınca zor tabiki şutarafagitti
kondisyon bisikletim var, eskiden hergün en az 1 saat kullanırdım ama kas oranım yüksek çıktığından, kaslanma korkusuyla bıraktım senağlama
spor insana kesinlikle kendini çok dinç, çok canlı hissettiriyor, kesinlikle herkes spor yapmalı. lülülülülülü
beslenme
yıllardır cips yemiyorum, malesef cola içiyorum arasıra!
brokoli çokk severim, karnıbahara, semiz otuna bayılırım. çok da sık yerim. brokoliyi hergün yiyorum mesala.
maden suyu içiyorum hergün 1 tane.
sigara asla içmem, içenlerle de aynı ortamda bulunmam, o dumanı kimse solutamaz bana :1closedeyes:
gelelim asıl bölüme yani makyaj-cilt bakımı
sabah uyanırım,
yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkarım,
sonra dışarı çıkcaksam nemlendiricimi sürerim,
10 dk beklerim ve makyaja başlarım :lepi:
yüzüme asla kalitesiz birşey sürmem, araştırırım, en beğenilen, en ciltte sorun çıkarmayan neyse onu alırım, fondoten pudra kullanmam, zaten çok şükür cildim dümdüz :lepi:
eve döner dönmez makyajımı çıkarırım temizleme sütümle,
ardından yine yüz yıkama jeliyle yüzümü iyice yıkarım,
sonra toniklerim.
gece yatmadan önce dudaklarıma dudak balmı,
göz çevreme c vitaminli göz jeli, ellerime el kremi sürerim.
haftada 2 kere peeling yaparım.
vucut ve saç bakımı
yazın günde 2 kere yıkanırdım fix. kışın da 1kere.
ama hem havaların soğuması yüzünden hem de ankarada sular sarımsı akıyor kötükedihüso, o sudan iğrendiğim için 2 günde 1 yıkanıyorum artık.
haftada 1 saç maskesi yapıyorum.
banyodan çıkınca john frieda saç ürünlerimi kullanıyorum, ıvır zıvır işte
herzaman fönlüyümdür, arasıra dalgalı da yaparım, ama asla yapılmamış saçla insan içine çıkmam.
tüyden nefret ederim, kesinlikle tüylü dolaşmam.
sürüyle vucut sabunlarım, duş jellerim, vucut kremlerim var, sırayla kullanırım hepsini
giyim
çanta ve ayakkabı hastasıyım, alışveriş manyağıyım hatta :lepi:
aynı gün üstüste aynı şeyi kesinlikle giymem, hatta 1 giydiğimi birdaha giymem için en az 1 hafta geçmesi lazım.
beni tanıyan herkes seni alan yandı, adamı batırırsın falan diyor. ama napiyim, ben böyleyim :lepi: