Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

spor
fırsat bulduğum zamanlarda, sabah uyanınca 1 saat yürüyüşe çıkarım. yazın çok iyi oluyor ama okul başlayınca zor tabiki şutarafagitti
kondisyon bisikletim var, eskiden hergün en az 1 saat kullanırdım ama kas oranım yüksek çıktığından, kaslanma korkusuyla bıraktım senağlama
spor insana kesinlikle kendini çok dinç, çok canlı hissettiriyor, kesinlikle herkes spor yapmalı. lülülülülülü

beslenme
yıllardır cips yemiyorum, malesef cola içiyorum arasıra!
brokoli çokk severim, karnıbahara, semiz otuna bayılırım. çok da sık yerim. brokoliyi hergün yiyorum mesala.
maden suyu içiyorum hergün 1 tane.
sigara asla içmem, içenlerle de aynı ortamda bulunmam, o dumanı kimse solutamaz bana :1closedeyes:

gelelim asıl bölüme yani makyaj-cilt bakımı
sabah uyanırım,
yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkarım,
sonra dışarı çıkcaksam nemlendiricimi sürerim,
10 dk beklerim ve makyaja başlarım :lepi:
yüzüme asla kalitesiz birşey sürmem, araştırırım, en beğenilen, en ciltte sorun çıkarmayan neyse onu alırım, fondoten pudra kullanmam, zaten çok şükür cildim dümdüz :lepi:
eve döner dönmez makyajımı çıkarırım temizleme sütümle,
ardından yine yüz yıkama jeliyle yüzümü iyice yıkarım,
sonra toniklerim.
gece yatmadan önce dudaklarıma dudak balmı,
göz çevreme c vitaminli göz jeli, ellerime el kremi sürerim.
haftada 2 kere peeling yaparım.

vucut ve saç bakımı
yazın günde 2 kere yıkanırdım fix. kışın da 1kere.
ama hem havaların soğuması yüzünden hem de ankarada sular sarımsı akıyor kötükedihüso, o sudan iğrendiğim için 2 günde 1 yıkanıyorum artık.
haftada 1 saç maskesi yapıyorum.
banyodan çıkınca john frieda saç ürünlerimi kullanıyorum, ıvır zıvır işte :nazar:
herzaman fönlüyümdür, arasıra dalgalı da yaparım, ama asla yapılmamış saçla insan içine çıkmam.
tüyden nefret ederim, kesinlikle tüylü dolaşmam.
sürüyle vucut sabunlarım, duş jellerim, vucut kremlerim var, sırayla kullanırım hepsini

giyim
çanta ve ayakkabı hastasıyım, alışveriş manyağıyım hatta :lepi:
aynı gün üstüste aynı şeyi kesinlikle giymem, hatta 1 giydiğimi birdaha giymem için en az 1 hafta geçmesi lazım.

beni tanıyan herkes seni alan yandı, adamı batırırsın falan diyor. ama napiyim, ben böyleyim :lepi:

valla ben baktım da galiba bu konuda en takıntısız ben oluyorum. saçlarımı doğal kullanırım. kapatıcı-fondöten falan kullanmam. makyaj yapmadan da güzelliğime güvenebilirim. hatta aşırı makyajlı güzellik tam bir güzellik demek değil bana göre. ammaaaaa

cildime temiz bakarım. diş temizliğimi tam yaparım. cildimi nemsiz bırakmam ama aşırı kozmetik malzemesine de boğmam kendimi. bence makyajdansa bakımdır insanı güzel gösteren. ben ayrımını böyle yapıyorum yani.

bu arada fazla makyaj sevmem derken hiç yapmam da değil. rujları ve göz kalemlerini çok severim:KK66:)

bi de resim eklemeyi bilsem gösterirdim resmimi de.

Son düzenleme:
:nazar:

==> asla makyajımı temizlemeden yatmam
==> sabah kalkar kalkmaz dişlerimi fırçalarım, dişlerimi fırçalamadan asla güne başlamam
==> 2 günde 1 duş alırım
==> her banyodan sonra bebeyağı mutlaka sürerim
==> çok sık olmasa da solaryuma girdiğim için vücudumu nemlendiririm mutlaka
==> yüzmeye gidiyorum, ama havalar soğuduğu için bıraktım, bahara doğru tekrar başlayacağım, bu arada fırsat buldukça yürürüm..
==> saçımı düzleştiririm, yapılı olmayan saçla dışarı çıkmam pek,
==> sigara içmem
==> makyaj yapmayı çok severim, ama fondöteni sadece özel günlerde kullanırım
==> parfümsüz hayatta çıkmam kaydirigubbakcemile3
==> kendimi yenilemeyi çok severim, belli zamanlarda saç rengi değişik makyaj şekilleri ve giyim tarzımda hafif değişiklikle imaj yenilerim, çok abartmam ama sürekli aynı stilde olmayı sevmiyorum..

bu kadarrrrkaydirigubbakcemile2

ben bekarken bakımlıydım ama burda yazdıklarınızı okuyunca valla ben az bakıyomuşum kendime meğer benden çılgınlar da varmış:) okuldayken asla makyajsız kimse görememiştir beni saç diplerim görünmeden boyatırdım..makyajı çok güzel yapardım şimdi daha iyi yapıyorum aslında bi de malzeme kaliteli olunca çok doğal oluyo..mesela makyajda dikkat ettiğim önce cildimi bi jelle temizliyorum şu aralar vıchy oligo levres kullanıyorum sonra tonikle silip nemlendirici varsa güneş kremi o da vıchy nin sonra lorealin doğal fondötenini kullanıyorum göz altı kapatıcısını sürüyorum o da loreal..max factörün pudrasını sürüyorum ardına ve allık o da max factör rose..göz çevreme parlak beyaz far sürüp aydınlatıyorum ve simli mavi far ya da göz kalemiyle gölgeli makyaj yapıyorum siyah göz kalemini gözlerimi büyütmek için dışa sürüp onu far fırçasıyla dağıtıyorumüste çektiğim kalemi biraz uzatıyorum dışa ve yukarı doğru ki gözler kalkık görünsün..kirpiklerimi kıvırıp kıvrık gösteren rimel kullanıyorum iki kat sürüyorum rimeli..dudaklarıma önce dudak kalemi sonra bir ruj ardına parlatıcı (vıchy nin çizgi bakım ve dolgun gösteren parlatıcısı oligo 25 i kullanıyorum) makyaj tamam olunca el kremimi sürer parfümümü sıkarım( naomi camphel kırmızı olan)
günlük bakımda makyajımı özel temizleyicilerle çıkarırım cildimi temizler tonikler yatarım..çok nadir peeling maske yaparım..vücut kremi de yeni yeni kullanıyorum bebek yağını denedim çok yumuşak yapıo..ha bi de kaşlarıma çok önem veririm aldırırım sürekli..saçlarım zaten doğal güzel özel bişey yapmam şu ara sebamed şampuan kullanıyorum kaşıntı için..yüzdeki tüylerimi kendim alırım..
şimdilik bu kadar

malesef küçükken astım başlangıcı geçirip paçamı zor kurtarmama rağmen, sigara içerim.
spor yapamam sadece yazın yüzerim.
fast food türü yemekler eskiden çok yerdim ama cildim bozulcak korkusuyla artık çok nadiren yerim.

evde pişen yemeklerin yağ ve tuzu çok azdır ama çok lezzetlidir canım annemin yemekleri:asigim:

sir ağda ve bioder kullanmaya başladım, zaten çok fazla olmayan tüylerim iyice seyrekleşmeye başladı.

ergenliğe girdiğimden beri cilt temizliğime çok önem veririm, eczanelerde satılan dermokozmetik ürünlerden başkasını yüzüme sürmem. la roche posay'den şaşmam. cildimi mutlaka nemlendiririm.

hiçbir güç beni makyajımı silmeden yatıramaz. eve gelir gelmez de makyajımı silerim.

güneş kremimi yaz kış sokağa çıkmadan önce mutlaka sürerim. zaten çok beyaz tenli olduğum için sürmesem cilt kanserine davetiye çıkarırım.

bol bol su içerim.

fondöten, pudra vs kullanmam. makyajım göz kalemi, ki artık sürme kullanıyorum, rimel, allık ve nivea renkli lipstickten ibarettir.

parfümsüz dolaşmam. kullandığım parfümün duş jeli ve vücut losyonunu da beraber kullanırım.

saçlarıma jöle,köpük, dax vs asla sürmem.

ojesiz dışarı çıkmam, çok açık tenli olduğum için hemen her renk yakışır. ojede farklı renkler denemeyi severim koyu yeşil, saks mavisi, en açıından kırmızı gibi.

banyo sonrası bacaklarıma mutlaka bebe yağı sürerim.

dışarı çıktığımda beğendiğim ayakkabı, kıyafet,çanta vs. mutlaka alırım /aldırırım, annem zaten çoğu zaman reddetmeden alır. kendimi bu konuda şımartmayı severim.

derslerime mutlaka çalışırım ve notlarım çoğunlukla oldukça yüksektir, bu, sorumluluklarımı yerine getirdiğim için bana moral verirhihoyyyt

her gün en az bir posiyon meyve veya çiğ sebze yemeye çalışırım, dengeli beslenmeye özen gösteririm, kendimi tutamayıp fast food türü birşey yediğimde mutlaka bir hafta boyunca sebze ağırlıklı beslenmeye çalışırım.

saçlarıma burada önerilen yağlarla haftada 2 kez maske yaparım.

her gün en az 8 saat ne yapıp eder uyurum, zaten uyumazsam hem çirkin hem de aptal gibi oluyorum:mymeka:

Kese yapmak vücud güzelliği için çok önemli, kan dolaşımı hızlanıyor cilt rengi yerine geliyor. Bide sonrasında tüm losyonları cilt daha iyi emiyor kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ben ergenlikte hiç sivilce çıkarmama rağmen şimdilerde az da olsa bu problemle savaşıodum ki capila kükürtlü sabunu buldum.bu sabun gerçekten bana büyük yarar sağladı.ayrıca duyduklarıma göre kükürt ciltteki lekeler içinde birebirmiş.banyo sonrası vücudumun dışında saçlarıma soğuk su tutuyorum bu da saça parlaklık kazandırıyor.ama baş ağrısı veya baş dönmesi problemi olan arkadaşlar saç diplerine kadar uygulamasalar iyi olur sanırım.soğuk su vücut çatlağının görüntüsündede düzelme sağlıyormuş.ayaklarım için lapidak krem kullanıyorum ve oldukça memnunum.saçlarım içinse haftada iki kez bu maskeyi uyguluyorum.

(1 kapak tatlı badem yağı,1 kapak sarımsak yağı,1 kapak çörekotu yağı,8 damla bodur çam diğer adıyla çam terebenti)bu yağlar kullanılacağı zaman küçük bir şişede karıştırılıp saç diplerine masaj şeklinde haftada iki kez uygulanıyor.
uzun olan saçlarımı bi anlık gafletle kestirmiş ve ardından yaklaşan düğünümle telaşa kapılmıştım ki bu karışımı duydum ve uyguladım.sonuç gerçekten mükemmeldi.herkese bakımlı ve güzel günler...a.s

=2 günde bi duş alırım
=saçlarımı yapmadan dışarı çıkmam
=asitli içeceklerin ve cipslerin tadını unuttm resmn.fast food nadren tüketrm,haftada bi kere kesin balık yerim,kırmzı et yemem
en önemli şey zatn yediklerimze dikkat etmek bence
=her daim frenchlymdr.başka kullanmam genlde
=bu günü kadar pudra fondaten bi kere bile kullanmadm,allıgı arada(haftada 1 veya 2 kere sürerim)
=duştan snra vücüduma nemlndrci sürerm
=haftada bi yüzüme ve saçlarıma bakım yaparm
=3 haftada bi agdamı yaparım
=gece yatmadan yüzümü temzleme sütü ile silerm;göüslerime masaj yaparım her hangi bir kremle
=bi da hergün mutlaka içtgm kahveyi bırakabilsem ne mutlu bana arkadaşlar......:)))))
bi de sigara kullanmam!

bende gögüslerime çok önem veririm her duşta muhakkak soğuk suyla şoklama yaparım göğüslerime 37 yaşımdayım ve 4 çocuk emzirdim ve hala göğüslerim dik ve diri ve evdede hiç sütyen kullanmam okadar güvenirim göğüslerime sizede tavsiye ederim bayanlar

şimdi benıom göğüslerim küçük o dedıklerını yapsam bı faydası olurmukı:ecrin_bebek:

bence ne maske ne krem.akşam yatarken bı lımondan bıraz kesın ve yuzunuze surun.maske gıbı geriyo,sivilce varsa yok ediyo ayrıca bi ışıltı verıyo.deneyın gorun.suruyoken azcık bı yanma olabılır oda sıvılcelı yuzlerde.

sabah aksam mutlaka cıldımı temızlerım
makyajla asla yatmam
arada yuzumu sodayla yıkarım
bıldıgımız erkeklerın kopuk surmek ıcın kullandugı fırcayla yuzumu yıkarım (harıka bır yontemdır)
mutlaka sacımda mavı su kullanırım spery acılmasını kolaylastırır
lımon suyu ve kılle maske yaparım delikafadulden
buhar tutuyorum cıldıme bazenn
favorı ojelerımden asla vzgecmem
cıldımı nemlendırmeye ozen gosterıyorum delikafadulden şimdilik bukadardelikafaduldenkaydirigubbakcemile5

evet kızlar .bencede bir bayan kendine biraz çeki düzen vermesi gerekiyor...bende kendime dikkat etmeye çalışırım...cildim için öyle değişik kremler kullanmam..sadece arko kullanıyorum..çok da iyi geliyo .cildim kuru olduğundan yumuşacık yapıyor ..kiloma dikkat ederim. 2 tane evladım var ..aldığım bütün fazlalıklarımı geri verdim..zararlı alışkanlıklarım yoktur..bir bayanın en büyük düşmanıda içki ve sigaradır .bunu unutmayın.kendinize ne kadar dikkat ederseniz edin zararlı alışkanlığınız varsa bir fayda etmez..en kısa zamanda bırakın derim..faydasını görüceksiniz....

arkadaşlar size kullandığım bir yöntemi tavsiye edeyim çok işe yarıyor. haftada bir tavsiye ederim. önce bir pamuk yardımı ile yüzünüzü madensuyu ile temizleyin. sonra çok ince bir tabaka halinde geven balı sürüp 10 dakika bekleyin. ardından pamuk ve madensuyu ile tekrar silip yatın. ertese gün cildiniz ışıl ışıl oluyor.

kızlar bende kilo kontrolümü hiç ihmal etmem bu yüzden çok sıkı ve güzel fiziğim vardır yaşım 28 yaşımı soran taş çatlasın 23 gösteriyorsun diyor eşimde bunalımda yanımda küçük kızla geziyormuşum gibi hissediyorum diyor:) ergenlik sivilcelerim:)(doktorum öyle dedi hala ergenlik sivilceleri çıkarıyormuşum) dışında dış görünümüm ile ilgili bir şikayetim yok. her akşam dermotoloji doktorumun tavsiye ettiği yüz yıkama jelimi toniğimi ve nemlendiricimi kullanmayı ihmal etmem.iki günde bir duşumu alırım ve en son baştan aşağı soğuk su tutarım. selülite süper iyi geliyor bilginize:)

*hemen hemen hergün duş yapmaya özen gösteririm zaten bakımlı olmanın temel kuralı bu değil mi_?
*yüzümü her zaman dalin bebe şampuanıyla yıkıyorum baby gibi güzel oluyor cildim
*benim başkalarında dikkatimi çeken diş ve tırnak olduğu için dişlerimi sabah akşam aksatmadan fırçalarım tırnaklarımı da gerekmedikçe uzatmam
*tonik yerine gül suyunu kullanırım harika oluyor hemde çok ucuz
*avonun el , ayak ve vücut kremlerini kullanıyorum yumuşacık yapıyor

X