sizin konunuzu takip etmiyorum, neler yasandı bilemem
rahatsızsanız yönetime durumu bildirirsiniz bu kadar kolay
böyle afise edelim bilborda reklam verelim tarzı sürtüşmelere gerek yok
Valla bırakın onu bunu da, ben burda kendim dahil, vakit ayırıp, kafa patlatop çözüm bulmaya çalışan arkadaşlara bazen hayret ediyorum ve de kutluyorum..
Düşünsenize, tanımam etmem, bana ne senin derdinden demiyor çoğunluk, oturup yazıyor ya..Bu nasıl bir özveridir? Bir de bu yönden bakmak lazım..
Şimdi arkadaşım senin bahsettiğin olayda inan haksız değiliz..
Olay aylar önceki konuyu pat diye taşımak değil..
Vakit ayırdığınız kişinin, önceki mesajlarına göz attığınızda, yaşam tarzı vs. konularında bambaşka şeyler ortaya çıkıyor ve o zaman da insan ister istemez,''biri bizle eğleniyor mu?'' diye sorular beliriyor insanın kafasında..Bu da normal bir insani tepki..
Tabii bunlara verilen cevaplar da genelde aynı, ''arkadaşım benim nickimle girmişti o yazmıştı'' belki doğru belki yanlış..
Ama verilen ilk tepkiler de haklı tepkiler bence..
Sanalda da olsa kullanılmak beni kızdırırır.Olay bu..
Valla bırakın onu bunu da, ben burda kendim dahil, vakit ayırıp, kafa patlatop çözüm bulmaya çalışan arkadaşlara bazen hayret ediyorum ve de kutluyorum..
Düşünsenize, tanımam etmem, bana ne senin derdinden demiyor çoğunluk, oturup yazıyor ya..Bu nasıl bir özveridir? Bir de bu yönden bakmak lazım..
Şimdi arkadaşım senin bahsettiğin olayda inan haksız değiliz..
Olay aylar önceki konuyu pat diye taşımak değil..
Vakit ayırdığınız kişinin, önceki mesajlarına göz attığınızda, yaşam tarzı vs. konularında bambaşka şeyler ortaya çıkıyor ve o zaman da insan ister istemez,''biri bizle eğleniyor mu?'' diye sorular beliriyor insanın kafasında..Bu da normal bir insani tepki..
Tabii bunlara verilen cevaplar da genelde aynı, ''arkadaşım benim nickimle girmişti o yazmıştı'' belki doğru belki yanlış..
Ama verilen ilk tepkiler de haklı tepkiler bence..
Sanalda da olsa kullanılmak beni kızdırırır.Olay bu..
bu topikte kimsenin birbiriyle eğlendiğini sanmıyorum.hepimiz bir şeyler yazıp yorum yapıyoruz.hepimiz kendimize göre yorumluyoruz.birlikte gülüp birlikte üzülüyoruz.ben bu formda bunu biliyor ve bunu söylüyorum. sengözlerimebaksanab
157447 arkadaşa hak veriyorum.çünkü gerçekten son yazılan hiç hoş değildi.hatta arkadaşta tek kelimeyle cvp vermiş.birde zaten açan kişi dertli bide eski konuları açıp vay niye şöyle yaptın böyle yazdın gibilerinden onu suçlayıp zaten bozuk olan moralini birde burda sanal ortamda niye daha çok bozuyoruz ki...şu anki ruh halini anlayabiliyorum arkadaşım...çünkü benimde yaptığım bir yoruma vay sen ikiyüzlü yazmışın aa nasıl böyle yazarsın falan gibilerinden bişeyler yazıldı çok üzüldüm ve kırıldım.kaç gün geçti hala üzülüyorum içimden çıkmıyor.ben o anlamda yazmamıştım ama nasıl anlaşıldı...biraz daha dikkat sadece..kimse büyük konuşmamalı gün olur devran döner...
ne gadder sakin bi insan oldum ben yarebbim şaşıyorum kendime:1rolleyes:
hey gidi eski ilooşş heeeyyy
Arkadaşım yazdıklarından anladığım kadarıyla sen ciddi olarak kafa patlatamam diyorsun ki böyle yapan arkadaşlara hayret edip kutluyorsun...
Bir derdim var kısmının kurulma nedeni, birileri derdini paylaşsın, birileri de onunla paylaşıp, derdine ortak olsundur. Kimse girmeye okumaya yada yorum yazmaya zorunlu değildir.
Sen de herhalde kafa dağıtmak eğlenmek için falan girip yorum yazıyorsun... Yani ciddi değilsin...
Peki yaptığın yorumlarla zaten dertli olan insanların psikolojisini daha da bozabileceğinin farkında mısın?
Senin için eğlencelik olan bir yorumun buradaki insanlar tarafından ciddi algılandığını anlayabiliyor musun?
Ya da bu sorumluluğu kaldırabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?