Kadinlar Kulubu Bagimliligi

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
24 belki de 48 saattir forumda takiliyorum :37: Isim gucum var aslinda, sinir oldum kendime

ya ben de bağımlı oldum

o kadar karar vermiştim şu topiğe girmicem diye
yine girdim ve bırakamıyorum

valla tez yazmam lazım buraya yorum yapmaktan yazamıyorum ya :1:

Isimin basina oturamiyorum, bir o derde kosuyorum bir bu derde :1:
Kendim dert sahibi olucam cunku elimde patlayacak isler

ya ben de bağımlı oldum

o kadar karar vermiştim şu topiğe girmicem diye
yine girdim ve bırakamıyorum

valla tez yazmam lazım buraya yorum yapmaktan yazamıyorum ya :1:

bende tez yazıorum gerçi daha zamanım var ama burası cidden bağımlılık yapıyor

pehh ben sizden beterim ama Evim temiz olmassa işlerim bitmesse burda huzurlu ohh yaya yaya kendimi yazışamıyorum. huzursuz oluyorum.

İşlerim biterrr yemeğimi yapar erim bulaşıkalrımı yıkarım ohh sabahlar olmasın:27:

bazen durgun olur girmem eve girişirim :27:

bu aralar sıkıntıdan sardım buraya valla evlendikten sonra gireceğimi tahmin etmiyorum :69:
öyle bağımlılığım yok ama çok şükür :1:

Eskiden ben de böyleydim...:9:
Sabah gözümü KK'yla açar,gece yine KK'yla kapatırdım.:3:
Şimdi evdeyken de bir farkım yok aslında.
Ama şimdi çok yoğun çalıştığım için eskisi gibi takip edemiyorum işte.:12:

İşi eve taşıyan bir mesleğim olduğu için sadece tatillerde bakıyorum.

Ama gerçekten kk' ya girince çıkmak/ çıkabilmek na-mümkün.:ssz:

Sayfalarca yazı okuduğum oluyor her konudan,

ya da yorumlar yazdığım....

Son düzenleme:
bende tez yazıorum gerçi daha zamanım var ama burası cidden bağımlılık yapıyor

canım ben ara tatilde bitirmeyi düşünüyodum 2 bölümü
okul açılınca anketle filan baya uğraşıcam dersler var bi sürü şey var
burası yüzünden doğru düzgün yazamıyorum valla :1:

bende de var bağımlılık:)ama işimi bitirmeden bilgisayara elimi bile sürmem çünkü sürersem saatler geçiyor işler kalıyor.onun için işleri yap bi de kahve ohhh mis daha keyifli böyle....

Son düzenleme:
Ya ben:) Haftaya pazar sinavim var, bunun yaninda baslamam gereken bir arastirma ödevim var, ayrica pazar gününe kadar yine grup calismasi icin hic alakam olmayan bir konuda arastirma yapmam gerek. :)
Ben de kontrol duygumu yitirebiliyorum.
Fakat böyle son günler yaklastikca, cok cabuk bakip geri cikmayi basarabiliyorum:)

Kendinize bir hedef limiti koyun, sunu yaptiktan sonra daha uzun süre vakit gecirecegim gibi :)

Ekim 2008'de bir girdim ve pir girdim,sabah gece gündüz dinlemiyorum valla.erkek arkadaşım varken hep buraya takılma başka şeyler de oku orası sana ne verebilir falan diye eleştirirdi beni. ben de sadece dertler yok ki her türden paylaşımm var burda, giyim moda makyaj sağlık aklına gelen herşey yazılıp çiziliyor derdim. ama burda kafa dağıtıyorum,konuları okurken bazen kendimi unutuyorum. sıkıntıdan eski sevgiliye sarmaktansa,onu düşünmektense,ya da abuk işlerle uğraşmaktansa burda zaman geçirmeyi tercih ediyorum ben. hem faydalı da oluyor,ruh durumuma uygun topiklerde kendimi motive ediyorum bazen :37: bazen de burda hanımların verdiği yararlı bulduğum tavsiyeleri uygulamaya koyuyorum, bazense burda okuduklarımla kendimi teselli ediyorum...çok yönlü bir bağımlılık bu KK:16:

Son düzenleme:
kizlar benimde sizden bir farkim yok iler biter hop ben kkdeyim bazen ayagimda oglumu sallarken bazen kahvemi icerken ama hep ugrayasim buraya ne yapayim

offf bende bagımlı oldum iş yerinde azar yiyorum walla bu yüzden bugün girmeyeceğim diyorum işe gelir gelmez açıyorum siteyi.ayrıca keşfedemedğim bir sürü bölümler var okuyacagım diyorum daha fırsat bulamadım..

bende bağımlısı oldum kalkamıyorum başından uyanıp açıyorum hemen yatana kadar vakit geçiriyorum arada kapatıp işlerime bakmam gerek

üyeler patır patır üyelik iptal ettiriyor.

acaba bu yüzden mi?

bağımlılıktan kurtulmak için:26:

konu sahibi hiçbişi bir rahat durmadın bu nasıl bağımlılık.......yorumlarını okuyamıyoruz artık

Back