Kadınlar Kulübü 14.yıl

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.767
28.138
798
49
Türkiye nin en büyük forum,portal sosyal mecrası 14 .yaşını kutluyor. Hep birlikte nice güzel yıllara. Doğum günün kutlu olsun Kadınlar Kulübü. .

Gizli sığınağım,çok yanlızım dediğim anda içinde barındığı güzelliklerle bir bütün olup sarılan,içimi tüm samiyetimle döktüğüm,her dilden her,kütürden her,yürekten bir çiçek saklayan gizli bahçem, yemeğimi ,aşımı,tokamı sorduğum cevapsız kalmıyacagımı bildiğim soru bankam,en önemlisi varlığımı bana histiren kadınlar kulübünün doğum günün kutluyor birlikte nice başarılara imza atma dileğiyle iyiki varsınız....

bazen kızsamda yazılanlara seviyorum bu siteyi yıllarcada burda olurum sanırım. nice yıllara kadınlar kulübü

14 müü? 2001demi kurulmuş
Kazenin bile üyeliği 2006 olunca 2006da kurulmuştur diye düşünmüştüm ben.
Kutlu olsun

Reel deyip geçemeyeceğim kadar önemli insanları kattı bu forum hayatıma, vay bee hayatta böyle insanlarda mı varmış dedirtecek kadar şaşırttı bazen, mutlu etti, ağlattı, ibret aldırdı, her okuduğum konu yeni bir tecrübe oldu. Nice Yıllara KK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…