Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her akşam büyük mutlulukla açtığım tek yersiniz. iyiki üye olmuşum. burada tanıdığım herkese, çalışanlarına çok çok teşekkürler. en kısa zamnada kk kartı alacağım :)
En bunaldığım zamanlarda benimle dertlerimi paylaşan, yüzlerini hiç göremesem de en yakın arkadaşlarımdan bile bana daha çok destek olan bir dolu arkadaş edindiğim,
hayatımda sağlığımda bir sorun olduğunda bunları yaşayanların tecrübelerini okuduğum
yeni bir ürün almayı düşündüğümde girip daha önce onu kullanmış insanların yorumlarını okuduğum
Daha sayamadığım bir çok güzelliği hayatıma katan, sıcacık kk
Nice mutlu senelere
nice yaşlara :)
İnterneteki hayatım sadece kk ya gelmeden 9 ay önce başladı.KK olmasaydı belkide şimdi internette olmazdım.Gönlümün sultanı,ciğerparem,hayatımın feneri,prensesim,bağımlılığım,herşeyim kk
Burayı bana tavsiye eden arkadaşa:Şimdi nerelerdesin bilmiyorum ama,artık görüşmesekde iyiki tavsiye ettin bana burayı.