Kadınlar Hissederler mi Yoksa Hissettikleri Gibi mi Olsun İsterler

Bazen ben mi yanlış düşünüyorum ne alakası var o herkese karş öyle ya da bu arakadaşça bir davranıştır diye düşünebiliyrsun. Sonra da ya bana hissettirdikleri ben onun bana karşı ilgisinin olduğunu hissediyorum ama dersin kafan karışır en yakın arkadaşlarına açılırsın ama iş yerindekilere açılamadığın için kimse malum kişiyi görmeden tam fikir yürütemez. Yani kimse sizin aranızdaki çekimi görmeden fikir yürütemez burdan . Mesela benim başka bir iş yerinde patronum vardı o da bakardı o da yakın davranırdı ama bana karşının bir hissinin hoşlantının olmadığını hissederdim nitekim de öyle oldu . O yüzden sen ne hissediyorsun ondan haber ver ....

Kalbim onun ilgisinin herkesten farklı oldugunu soyluyor mantığım da sadece öyle gormek istedigimi

Guzel kardesim ilgi,sevgi,ask bunlar matematik problemi gibi uzerinde uzun uzun dusunmeye gerektirecdk seyler degil.
Adam en kucuk bir ilgi duyuyorsa "hadi bi kahve icelim" der tutar elini götürür.
Hayatimda hic bu kadar 'o beni seviyo mu? Bu bana ilgili mi?' diye dusunmedim. Bi seyler hisseden zaten en azindan "hadi biraz yuruyelim" der.
Ha kimisi birgun ilgili birgun ilgisizdi. Ondan cikardigim sonucta i.ne oldugu yonundeydi. Yani kenarda baska bir alternatifi vardi.
Canı sıkılınca kadini 52 yerinden bicaklayan bir varliktan soz ediyoruz ya hu. Ne diye ilgi duydugu halde beklesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…