Sen olsan nasıl davranırsın ne yaparsın?Belki de kız bırıne benzetmıstır sevgilini. Yada gerçekten tanışıyorlar sevgılın caktırmadı. Yada sevgılın dikkatini cektı kızın.
yaaa çok tatlısınız.belki de kiz miyoptur
ben de miyobum, daha önce "birine mi benzettin" sözünü duymuştum :) oysa boş bakiyorum, görmüyorum.
belki miyop kiz dümdüz oturdu metroda, siz kafanizda yazdiniz yol boyu
iyi de bu kadar takacak ne var?yaaa çok tatlısınız.
O kadar taktım ki uyuyamıyorum kendi kendimi yedim
boyle demissiniz ama cok problem etmissiniz.aralarında bir şey varsa bilmek isterim daha öncesinden yani ben bunu problem edecek bir insan değilim geçmişteki bir insanı gördüğü zaman ya da herhangi biriyle karşılaştığımız zaman problem edecek biri değilim
El eleydik, baya bi öfkeliydi kız kendi kendine bi iki kelime etti. Ama anlamadım. O yüzden aslında takıldım. Sevgilimin geçmişini hiç sormadım. Kimle kaç yıl sevgili oldu neden ayrıldı falan 1 yıllık güzel bi ilişkim var. Evet evet problem ettim.iyi de bu kadar takacak ne var?
velev ki olayli ayrildigi kiz arkadasinin kardesi
niye anlatsin ki size paylasmak istediğinden daha fazlasini?
boyle demissiniz ama cok problem etmissiniz.
bence birinci ve en yüksek ihtimal kiz miyop (daha gencken- okul zamani bakışıp bakışıp flort ettiğimizi zanneden ve bana açılan biri olmustu yemin ederim yüzü tanıdık bile değildi. aylarca bakişmişiz ama tek tarafli. ben anlamli anlamli bakip gercekte gormeyen kesimdendim)
ikinci ihtimal - kiz sevgilinizin eski sevgilisi ya da onunla ortak arkadasi falan. o yüzden triplenmis.
ucunci bir ihtimal oldugunu, su an sevgili olduklarını falan düşünmüyorum. çünkü metroda kolkola dudak dudaga değilseniz, basinizi omzuna koyup elleri kitlemediyseniz ne bilsin ki sevgili misiniz, is arkadasi misiniz, iftar buluşması yaptiniz da dagilip yol uzeri diye metroya mi gittiniz. gercek sevgilisi - flörtü falan olsa neden yaniniza gelmesin ki?
Siz olsaydınız tekrar sormaz mıydınız nasıl davranırdınız sağlıklı düşünemiyorumiyi de bu kadar takacak ne var?
velev ki olayli ayrildigi kiz arkadasinin kardesi
niye anlatsin ki size paylasmak istediğinden daha fazlasini?
boyle demissiniz ama cok problem etmissiniz.
bence birinci ve en yüksek ihtimal kiz miyop (daha gencken- okul zamani bakışıp bakışıp flort ettiğimizi zanneden ve bana açılan biri olmustu yemin ederim yüzü tanıdık bile değildi. aylarca bakişmişiz ama tek tarafli. ben anlamli anlamli bakip gercekte gormeyen kesimdendim)
ikinci ihtimal - kiz sevgilinizin eski sevgilisi ya da onunla ortak arkadasi falan. o yüzden triplenmis.
ucunci bir ihtimal oldugunu, su an sevgili olduklarını falan düşünmüyorum. çünkü metroda kolkola dudak dudaga değilseniz, basinizi omzuna koyup elleri kitlemediyseniz ne bilsin ki sevgili misiniz, is arkadasi misiniz, iftar buluşması yaptiniz da dagilip yol uzeri diye metroya mi gittiniz. gercek sevgilisi - flörtü falan olsa neden yaniniza gelmesin ki?
ben olsam - ben olamazdimSiz olsaydınız tekrar sormaz mıydınız nasıl davranırdınız sağlıklı düşünemiyorum
e niye üstünüze alindiniz ki? belki kiz mutsuz bindi metroya, icinden agladiEl eleydik, baya bi öfkeliydi kız kendi kendine bi iki kelime etti. Ama anlamadım. O yüzden aslında takıldım. Sevgilimin geçmişini hiç sormadım. Kimle kaç yıl sevgili oldu neden ayrıldı falan 1 yıllık güzel bi ilişkim var. Evet evet problem ettim.
Sebebi benden bişey gizlenmesine tahammül edemiyorum. Eğer bahsettiğiniz ikinci ihtimali düşündüm varsa açıkça söylemesini beklerdim. 3. İhtimal olduğunu düşünmüyorum.
Ben de bazen birini birine benzetiyorum ama gerçekten çok benziyor ya da gözüm biraz bozuk ondanbelki de kiz miyoptur
ben de miyobum, daha önce "birine mi benzettin" sözünü duymuştum :) oysa boş bakiyorum, görmüyorum.
Sahsı fikrim boş bır bakıstı altında bısey olduğunu düşünmüyorum.Sen olsan nasıl davranırsın ne yaparsın?
Kurcalamalı mıyım sence bu olayı ?
Mesele yapmadım ona karşı. Benim kendimeben olsam - ben olamazdim
çünkü miyobum:))
ben olsam biri dik dik baksa - miyop heralde derdim, hic üstüme alinmazdim.
birine anlam yükleyince her hareketi hem mimigi bir sey ima eder - oysa muhtemeln sebebi senin oyle gormek istemendir. benim bir kuzenim tam 2 yil biriyle flort etti zannetti. yok ogretmenler odasinda tam cikiyordu ben gelince kaldi, yok üzgün gibiydi beni görünce yüzü aydınlandı, ceketini benim montumun üstüne asti, metroda denk geldik ayni yere yürüdü, beni gördü şaşırdı gözleri büyüdü falan. bildigin ask yaşıyordu. meger adam tam o ara biriyle nişanlanmış, evlenmis. aralarında meslektas iliskisi haric bir iliski yok.
yani bana şöyle bakti, süzdü, imali bakti falan acikcasi cok sacma geliyor. bunca zaman bunca kişiden cesitli sebeplerle bakisma muhabbeti dinledim, biri bile sonuca ermedi.
e niye üstünüze alindiniz ki? belki kiz mutsuz bindi metroya, icinden agladi
bence durduk yere dram cikarmissiniz.
ayrica hic gecmisini sormadığıniz adama bu ne israr hic anlamadim.
geçmişi sizin icin onemsizmis, sormamissiniz. iyi de simdi niye darliyorsunuz kimdi kimdi diye?
kimse kimdi yani, belki alalade biri tanimiyor, belki de sizden onceki hayatindan bir sevgilisi ya da onun vasitasiyla tanistigi biri. ne onemi var ki?
benim de bu sehirde bir sürü eski sevgilim var. hepsi m2 metrosu civarinda oturuyor/calisiyor. sehrime taşınan sevgilime de ayni metro guzergahinda ev buldum:) yani pekala bir exle ya da onun anasi bacisiyla ya da kankasiyla vs karsilasabiliriz. sevgilimi taniyorum, ölse bana "kim o bakan?" diye sormaz ama velev ki sordu bilmem dedim gecistirdim asla ikinciyi sormaz yani. anlatmak zorunda miyim kimdi diye
adam size sanki "eski bir sevgilim" dese duracakmissiniz gibi konu açmışsıniz ama dümdüz bakan kadini bile bu kadar mesele yapmisken "hee tamam" diyip konuyi kapatmayacaginiz belli.
bjr de 34 yasindaymissiniz. Sevgiliniz de sizinle denk olsa adamin sizi bulmadan önce düz hesap bir 15 yillik flort gecmisi olmustur.
cidden mesele yapmaya deger mi?
değmez siz yazınca mantıksız davrandığımı farkettim.ben olsam - ben olamazdim
çünkü miyobum:))
ben olsam biri dik dik baksa - miyop heralde derdim, hic üstüme alinmazdim.
birine anlam yükleyince her hareketi hem mimigi bir sey ima eder - oysa muhtemeln sebebi senin oyle gormek istemendir. benim bir kuzenim tam 2 yil biriyle flort etti zannetti. yok ogretmenler odasinda tam cikiyordu ben gelince kaldi, yok üzgün gibiydi beni görünce yüzü aydınlandı, ceketini benim montumun üstüne asti, metroda denk geldik ayni yere yürüdü, beni gördü şaşırdı gözleri büyüdü falan. bildigin ask yaşıyordu. meger adam tam o ara biriyle nişanlanmış, evlenmis. aralarında meslektas iliskisi haric bir iliski yok.
yani bana şöyle bakti, süzdü, imali bakti falan acikcasi cok sacma geliyor. bunca zaman bunca kişiden cesitli sebeplerle bakisma muhabbeti dinledim, biri bile sonuca ermedi.
e niye üstünüze alindiniz ki? belki kiz mutsuz bindi metroya, icinden agladi
bence durduk yere dram cikarmissiniz.
ayrica hic gecmisini sormadığıniz adama bu ne israr hic anlamadim.
geçmişi sizin icin onemsizmis, sormamissiniz. iyi de simdi niye darliyorsunuz kimdi kimdi diye?
kimse kimdi yani, belki alalade biri tanimiyor, belki de sizden onceki hayatindan bir sevgilisi ya da onun vasitasiyla tanistigi biri. ne onemi var ki?
benim de bu sehirde bir sürü eski sevgilim var. hepsi m2 metrosu civarinda oturuyor/calisiyor. sehrime taşınan sevgilime de ayni metro guzergahinda ev buldum:) yani pekala bir exle ya da onun anasi bacisiyla ya da kankasiyla vs karsilasabiliriz. sevgilimi taniyorum, ölse bana "kim o bakan?" diye sormaz ama velev ki sordu bilmem dedim gecistirdim asla ikinciyi sormaz yani. anlatmak zorunda miyim kimdi diye
adam size sanki "eski bir sevgilim" dese duracakmissiniz gibi konu açmışsıniz ama dümdüz bakan kadini bile bu kadar mesele yapmisken "hee tamam" diyip konuyi kapatmayacaginiz belli.
bjr de 34 yasindaymissiniz. Sevgiliniz de sizinle denk olsa adamin sizi bulmadan önce düz hesap bir 15 yillik flort gecmisi olmustur.
cidden mesele yapmaya deger mi?
Ben de bazen birini birine benzetiyorum ama gerçekten çok benziyor ya da gözüm biraz bozuk ondanrezil olmamak için kafamı çeviriyorum
İnşallah ex sevgilidir, aldatiliyorsun daha fena . sadakatinden eminsen karpuz kabuğu sokma aklina gerçi içinde olan yapmistir . Yengecin dediği gibi belki birine benzetti belki eski sevgili ya da onların bir tanidigi size bulaşmamış bir şey yapmamış kafanıza takmanın anlamı yok
Ben neden bu kadar kafayı yedim anlamadımSahsı fikrim boş bır bakıstı altında bısey olduğunu düşünmüyorum.
Ya hiç sorma ben otobüse bindim öğrenciyim koridorda ayakta durmuş bi yere bakıyorum ama hem miyop astigmat hem de dalmışım yani sabahın körü. Neyse baktım bi çocuk “niye sabahtan beri bakıyosun hayırdır” demişti ayyy rezalett! Çocuktan haberim bile yok oysa, pardon dalmışım kusura bakmayın demiştim basvsjslslsslbelki de kiz miyoptur
Erkek arkadasına sor.Ben neden bu kadar kafayı yedim anlamadımteşekkür anlamadım
benim babami tanimamisligim var - ciddiliBen de bazen birini birine benzetiyorum ama gerçekten çok benziyor ya da gözüm biraz bozuk ondanrezil olmamak için kafamı çeviriyorum
benim de basima cok sık gelir. bir de gamzelerim var, stresliysem - ic yanagimi kemirince falan gamzelerim cikiyor kocaman. bakip bakip ona güldüğümü iddia edenler olmustu zamanindaYa hiç sorma ben otobüse bindim öğrenciyim koridorda ayakta durmuş bi yere bakıyorum ama hem miyop astigmat hem de dalmışım yani sabahın körü. Neyse baktım bi çocuk “niye sabahtan beri bakıyosun hayırdır” demişti ayyy rezalett! Çocuktan haberim bile yok oysa, pardon dalmışım kusura bakmayın demiştim basvsjslslssl
olur bazen öyle, konu ask olunca insanin beyni bazen normalinden farkli çalışıyor :)Ben neden bu kadar kafayı yedim anlamadımteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?