• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar hisseder mi

arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Hissetmek olarak bakmıyorum bu olaya, nedense evlenecekleri adamın öküz olduğunu hissetmiyor kadınlar. Zamanla malını tanıyorsun, ters giden şeyi seziyorsun.

Ben hissetmiştim. Karşıdaki kadının hiç bir terbiyesizligini görmemiştim. ( Gayet normal bir anne tertemiz bir eş). Ama hissetmiştim.
Sonra bir mesajla (ki kadınla yine alakası yoktu) aferin kızım dedim kendime.

Hissetmek olarak bakmıyorum bu olaya, nedense evlenecekleri adamın öküz olduğunu hissetmiyor kadınlar. Zamanla malını tanıyorsun, ters giden şeyi seziyorsun.
bence hissediyorlar fakat kadınlarda olan anaçlık duygusu bazı şeylere engel oluyor gibime geliyor. sonra düzelir isteyerek yapmadı gibi gibi vs.

arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
kesinlikle hisseder ben hep hissettim ve hislerimde de yanılmadım tabii bu karşıdaki kişiyi ne kadar tanıdığınıza da bağlı olarak değişebilir

Kadının tahmin ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur der atalar😊

kesinlikle hisseder ben hep hissettim ve hislerimde de yanılmadım tabii bu karşıdaki kişiyi ne kadar tanıdığınıza da bağlı olarak değişebilir
tanımak değil de ortada olumsuz bir durum varsa ve sizden çok iyi bir şekilde gizleniyorsa işin altında bir iş olduğunu sezermisiniz mesela ya da ortada bir şey yokken içinizde oluşan huzursuzluk doğruya mı çıkar

Genelde hissettiklerimiz hic şaşmadı. Erkekler kadın aklını cok hafife alıyor. Kadinlar gordugu ruyanin bile peşine düşer. O denli önemli hissedilen şeyler bence.

Genelde hissettiklerimiz hic şaşmadı. Erkekler kadın aklını cok hafife alıyor. Kadinlar gordugu ruyanin bile peşine düşer. O denli önemli hissedilen şeyler bence.
ben beş kez aldatıldığımı görmüştüm rüyamda ama bilinç altı oyunudur sonuçta dedim .

Back