Kadınlar hisseder mi?

Genelde saatlerdir cevap yok vs durumlarında bir başkası olabiliyor evet ve kadınlar hisseder. Bir kere hissettiyseniz muhtemel doğrudur.

merhaba arkadaşlar . 5 aylık evliyim malesef problem var:( eşim beni çok seviyordu 1 yıl uğraştı surekli aradı ben kaçtım o kovaladı sürekli engelledim onu aradığı tlflardan ama sonunda yenik düştüm benden 4 yaş küçük olgun olmadığını düşündüm bazı sebeplerden istemedim sonuçta evlendik. sonra yurt dışına ailesini ziyerete gittik 2 ay kaldık ve türkiyeye döndük . sonra tekrar yurtdışında çalışmak istediğini söyledi .

Yaklaşık 1 ay önce gitti ama orada tutuklanmış hiç ses seda yok hiç aramadı
ben ulaşmaya çalışıyorum ama hiç konuşamadım.

yaaa dönerse senindir boşver takma, olmazsa olmaz zaten, uzaklaştıysa sen de inceldiği yerden kopar, isteyen adam zaten peşine düşer senin, üzme tatlı canını, ye iç eğlen :halay:

1 ay kısa bir süre
Geç cevap yazmak görüp te bana göre saygısızlık
Çok yoğundur anlarım da kimse 5 dakikasını ayırmayacak kadar yoğun değil
Bu adamın şu an senin peşinde olması gerekirdi

Ben buradaki arkadaşlara bazı noktalardan katılmıyorum. Erkekler gerçekten sevince ya da hoşlanınca, değil bir ay senelerce peşinden koşuyor; kaldıki sen adamı reddetmemişsin sadece temkinli yaklaşmışsın. Şu durumda bile eğer hissettiğin gibi başka seçeneklere göz gezdiriyorsa, zaten o ilişkiden çok sağlıklı birşey olmazdı. Eğer öyle bir şey varsa tren kaçtı diye düşünmek yerine gözüm erken açıldı demek daha doğru sanırım. Ayrıca kadının hissettiğini çevremde bir sürü örnekle şahit oldum.

merhaba arkadaşlar . 5 aylık evliyim malesef problem var:KK43: eşim beni çok seviyordu 1 yıl uğraştı surekli aradı ben kaçtım o kovaladı sürekli engelledim onu aradığı tlflardan ama sonunda yenik düştüm benden 4 yaş küçük olgun olmadığını düşündüm bazı sebeplerden istemedim sonuçta evlendik. sonra yurt dışına ailesini ziyerete gittik 2 ay kaldık ve türkiyeye döndük . sonra tekrar yurtdışında çalışmak istediğini söyledi .

Yaklaşık 1 ay önce gitti ama orada tutuklanmış hiç ses seda yok hiç aramadı
ben ulaşmaya çalışıyorum ama hiç konuşamadım.
Yeni konu açın isterseniz. Bu başlıkta sorunuza cevap almanız zorlaşır.

Bu arada konumla ilgili güncellememi yapayım :) Kendim yazıp kendim oynamışım. O esnada sağlık sorunlarıyla uğraşmaktaymış. Konuştuk, görüştük, durumu anladım. Zaten konuyu açıp tavır bile yapmadım çünkü ters tepip kıskançlık moduna sokabilecekti bu durum beni, çok üzerine düşmedim açıkçası :bicak:
Şuan gayet iyi ilerliyoruz hatta o ilişki moduna bile girdi ama ben acele etmek istemiyorum, süreci uzatıyorum bakalım..
Tavsiye verenlere de çok teşekkürler, bazı yorumlar gerçekten düşüncelerimde saçma olduğumu gösterdi..

Şu ana kadar yanıldığım pek çok şey oldu, hatta genelde yanılırım ama bir beraberlik içerisinde içime bir kurt düştüyse asla yanılmadım ve evet kadın hisseder. Bir huzursuzluk çöktüyse içinize vardır bir sebebi.

Back