Herkese merhaba. Aşırı dertleşesim var.
Yaklaşık 1 aydır flört aşamasında olduğum birisi var. 1 ay benim için kısa bir zaman çünkü karşımdakini çok iyi tanımak istiyorum. Dolayısıyla İlişkiden önceki süreci ne kadar uzatsam kardır modundaydım. Ama sanırım bu düşüncem karşımdakinin artık hevesini kırdı. Hatta başka birisiyle bile konuşmaya başladığını düşünüyorum.
Kendisi bu kısa sürede benim önemli bir olayımda sürekli yanımda olup bana yardımcı oldu. Ailesinin sağlık sorunuyla ilgilenmesi gereken bir durum da var. Ama yine de fırsat buldukça bana yardım etti. Aramızdaki muhabbette çok iyi ilerliyordu. Çevresindeki çoğu kişilerle bile tanıştık. Uzun zaman sonra eğlenebildiğim, saçmaladığım ve rahat olduğum birisi çıktı diye mutlu mutlu dolaşıyordum. Taa ki 2 gün öncesine kadar.
Bilmiyorum ama acayip bi his sanki başkasıyla konuşuyormuş gibi hissettiriyor. Kişilik olarak trip atan, laf eden birisi olmadığım için kendimi geri çekmeyi düşünüyorum. Bunu asla ona sormam. Zaten saçma sapan ilişkilerimden dolayı güven duygumu tamamen yitirdim. Bu arada kendisi çok sosyal birisi olduğundan karşı cinsle de arasının iyi olduğunu her zaman ima eder.
Bazı şeylerin bittiğinin aslında farkındayım ama burda gelen yorumları okuyarak acı gerçeğe toslamak istiyorum.
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Sanırım cilveli olmamamın da faturasını ödüyorum...
Kadınlar hisseder değil mi? Boşuna uzaklaştığını hissetmiyorum sanırım...