Kadınlar hisseder mi?

Guven duygun zedelenmisse bu ilerki butun iliskilerine zarar verecek. Yazmasa baskasina yaziyor sanacaksin.. ha belki gercekten baskasi vardir ama dogruyu soylesede sen kendinide karsidakinide yiyeceksin. Suphe oldurmez, surundurur

Konunu şu açıdan yorumlcam
Şu anki ilişkimde bende temkinli olmak iyi tanımak için süreyi uzun tutmak istiyordum ama gerçekten içinden geldiği an süre falan umrunda olmuyor
Yani bunun bi kuralı yok
Bence yeterince sevgi hissetmiyorsun sadece artık başkasıyla konuştuğu düşüncesi seni rahatsız etti
Yani masada duran elmayı sen yemiyorsun ama birinin gelip tabağına koyması düşüncesi rahatsız ediyor durum bu:)

Evet, başkasının olma ihtimalinin düşüncesi bile egomu zedeledi. İstediğim an rahatlıkla yazabileceğim adam sanki şuan elimden kaçtı gibi hissediyorum ve yazamıyorum. Resmen darmadağın etti beni

Evet, başkasının olma ihtimalinin düşüncesi bile egomu zedeledi. İstediğim an rahatlıkla yazabileceğim adam sanki şuan elimden kaçtı gibi hissediyorum ve yazamıyorum. Resmen darmadağın etti beni
Evet ilgiyi kaybedecek olma düşüncesinden dolayı ego zedelenmesi
Zaten aşk hissetsen şu an delirirdin başkası ihtimaliyle:)

Guven duygun zedelenmisse bu ilerki butun iliskilerine zarar verecek. Yazmasa baskasina yaziyor sanacaksin.. ha belki gercekten baskasi vardir ama dogruyu soylesede sen kendinide karsidakinide yiyeceksin. Suphe oldurmez, surundurur
Hep eskiler yüzünden sürünüyorum zaten Güvensem de ‘bi halt çıkar bundan’ modunda duvarımı örüyorum.

Sanırım bikaç güne belli olur. Başkası varsa sesi çıkmaz onun da. Ya da aradığını bulamayıp döner. 2 hafta öncesinden bununla iletişime geçmek isteyen bi kızdan bahsetmişti. Sözde beyefendi istememiş. Onunla görüşüyor olabileceği bile geliyor aklıma.

kadınların yanıldığını çok az gördüm. Ama demişsiniz ki; güven duygumu yitirdim. Belki de siz kuruntu yapıp, senaryolar üretiyorsunuz. Bunu nasıl anladınız?
Ben mesela flört ettiğim birinin başkası ile konuştuğunu telefonumu şarja takıcam deyip, aradığımda meşgul olmasından ya da o an iş ile uğraştığını söyleyip sürekli instagramda olmasından falan anlamıştım ve doğru çıkmıştı. :) Siz neye göre böyle bir tahminde bulunuyorsunuz?

Dün sıklıkla çevrimiçi yakaladım, hoş önceden hiç bakmıyordum çevrimiçi mi değil mi diye? Şeytan dürttü Bu olay bende baya bi soğuk duş etkisi yarattı.
Bugün yazıştığımızda soğuk bi durumu da yoktu. Bi konu vardı, esprili konuştuk geçti. Sonrasında cevap yok...
Ya biz rutine bağladık zaten flörtöz biri değilim adam sıkıldı yada başkası çıktı ortaya bende kenarda duruyorum

Kadınların hisleri kuvvetlidir bana göre bu konularda, eğer öyle birşey hissediyorsan öyle birşey olması ihtimali yüksek demek ki. Bu ona yeterince güvenip güvenmemenle de alakalı değil, güvenmediğimiz insanlarla olmayız sonuçta... demek ki bazı davranışlarından, tavırlarından vs böyle birşey sezmişsin; belki aranızda yeteri kadar ilgi olmadığından ya da sana bunu hissettiremiyorsa da seni bu düşüncelere itmiş olabilir.

Erkeklerde his eder. Yani o örülen duvardan bahs ediyorsun ya, erkekte his ediyor. Yani güzel zaman geçirmek farkli, aşik olmak farkli.

"Yeni yetmeler gibi saatlerce mesajlaşmiyoruz" diyorsun ya, bu yeni yetme ile alakasi yok. Ilişki ve ona giden yol heycanli olmali. Hani canin saatlerce sohbet etmeli ve ona ragmen yine mesajlaşma olmali.

Ne bilim bir tutku, bir aşk olma.

Ben burdan bile bu hissiyati senden alamadim. Sanki adam ile iş görüşmesi yapiiyorsun, sevgili adayi olarak.

Bence adam o duvarlari yikmaya çalişmaktanda yorulmuş olabilir. Kendini sürekli friendzoned his etmektende bikmiş olabilir.

Bir erkekle ister 1 ay tanı evlen ki ben tanıdığımdan 1 ay sonra nişanlandım arkadaşım 1 bucuk sene konuştu o iki ayda boşandı ben muhteşem bir evliliğe eşe sahibim hayatı alkışına bırakmak en doğrusu istersen 20 yıl çık ne sen onu nede o seni aynı hayatı yorganı paylaşmadıkça tanıyamaz bencede aldatmıyor sizin tavırlarınızdan dolayı. Bence kendini geri çekiyor

Ona karşı hislerim olsa da ciddiyetimden ödün vermiyorum. Tamam birlikte saçmalıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz ama ilişki modundaki bi tık öteye geçme kısmı beni korkutuyor. Adı konulmasın ama bu büyü de bozulmasın istedim, o da bıktı galiba

Fazla naz aşık usandırmış. Alışmışsınız ilgi göstermesine, şimdi tam siz bir adım atacaksınız ve o kendini çekince afallamışsınız.

Fazla naz aşık usandırmış. Alışmışsınız ilgi göstermesine, şimdi tam siz bir adım atacaksınız ve o kendini çekince afallamışsınız.
Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Ailesinin sağlık sorunlarından dolayı buluşmalarımızda ona uyum sağlayan bendim. Hep bana ilgi göstersin diye uğraşmadım. Hatta hediye bile aldım onu düşündüğüm için.
Bütün bunlara rağmen başka birisi mi var yoksa kendini mi geri çekti bilemiyorum. Bunu nasıl anlarım onu hiç bilmiyorum. Algılarımı kapattı

Naz yapmaktan kastım onu usandırmak, kapris yapmak demek değilki. 1 ay bir ilişkiye başlamak için size göre kosa olabilir belki ama birçok kişi için yeterli hatta uzun bile olabilir. Neticede sevgili olacaksınız, nikahınıza almayacaksınız. Sizin geçmişten gelen güvensizlikleriniz varmış buna saygı duyuyorum ancak sevgili adayınız sanırım artık sıkılmaya başlamış bu belirsiz durumlardan.

Ben sizi anlıyorum,ben de biriyle sevgili olmak yerine ''flört''te kalmayı tercih ediyorum çünkü.Ama karşınızdaki her insan bunu onaylayacak diye bir şey yok maalesef.Kendi kafanıza daha yakın birini bulmanız ikiniz için de iyi olur,böyle düşünün.

Artık kendimle ilgili korkuları bi kenara bırakmamın zamanı da geldi sanırım. Bi nabız yoklayayım, biraz ilgileneyim o zaman. Zaten belli olur, artık karşılık alamazsam da kaçtı tren der geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…