Yarama tuz bastin canim ya offf bide kucuk cocuklu hamile halimle hala otobus minibus kosturuyorum ya cok gucume gidiyo... aklim almiyo panik atak gb oluyorum arabada...
Kursu basariyla bitirdim surus dersine 2. Ye gelme gecersin dedi hoca hepsine gittim cunku cok hevesliydim. Kendimi surus arabasinda guvende hissediyodum ben bisey yapsam hoca duzeltir diye...
Kendi arabamiz tipoydu haliyle ogrendigim araba yag gbydi tipo oyle degil olsun onunlada baya baya kullandim zaten uzun yol sehirler arasinda bisi yok biz varoslarda oturuyoruz :) sokak cap koseli karsisi kahve yani erkek berberi digr yani insaat malzemecisi. Sogagin basina gelince kahveden gel gelgellllll doye barir illa bi adam bide sokak bsinda hafif bi tumsek yapmislar yagmur suyu gelmesin diye yani anlican sokaktan cikmadan cinnet geciriyosun bi arabanin sigmadigi yere cadde demisler otobus minibus dolmus duragi bizim sokak basi ne sokak mis dersin yani kavus yeni ogrenen ocin...
Bide esim sanki arabada dogmus butun ehliyetleri var tir soforu zaten var sen dusun panigimi...
Tipo satildi tam ogrendim derken... dogan aldi esim asilama filan yapiyoduk o donem arabamizi hastanede doktorda gitti. Dogan hodrolik degldi esim kullanamzsin defi sonra hamile kaldim zaten bisey olcak kaybetme korkusuyla hic denemefim dogdu kizim cok huysuzdu ozellkle arabada hic binemedim yasina gelince arabamizda degisti palio aldik tam heves ettim ama dogumdan sonra daha bi korkak panik oldum bi denedim hevesim kacti binene kadar sorun yok guzelde kullaniyorum ama hit hide heycan panik basiyo...
Simdi yine hamileyim ve bu is iyice uzadi cok mutsuzum ve kendime cok kiziyorum
((
Kayinvaldem bile kiziyo valla gorumcemde bende ehliyet var onda iki cocuk bende bi cocuk hamile o yasli sokaklarda perisaniz biyere gitcemiz zaman bi kullanabilsem dakka durmaz evde kayinvaldem sur ali bin ummus gezeriz herelde...
Offff cok derdime tuz bastin sen benim gb olma hic ara verme ustune git yolda yuruyemeyen donunu toplayamayan adamlar araba kullaniyo diyo kayinpederim. :)))