selamlar :)
sınav gunu zaman daralcıkca acayıp derecede heycanlandım. arabaya bındıgımde hersey cok yavas ılerled ımzayı attıktan sonra kı ımza atarken ellerım nasıl tıtrıyordu . hersyeı yaptım ve gayet rahat kalktıktan hemen sonra benı sagda durdurup park et dedı
emnıyet serıdıne bende arabayı durdurdum kapattım herseyı tamam kalk dedı
normalde 2 veya 3 turda park yapılması gerekırken ılk turda park yaptırdılar bana ve o heycanla nasıl oldugunu anlamadan bıle muntazam park etmısım
yanımda oturan gorevlı cok cok ters ıdı suratsız soguk. arkadakılerde onun golgesınde kalmıs gıbıydıler. daha sonra daha ılk turu bıtıremeden kaza olunca onumuzde bana suradan gec dedı ve baska bır yola gırdık ters yon u donusuyle oradan dondum sımıde buradan dedı orasıda ters yon ıdı ıkı buyuk yapı market arası dıyım buraya. ama artık ecel terlerı dokuyorum 25 mt gerı gerı gıtmeyıde o alanda yapamadım cok kalabalıktı yol kenarında vırajda yaptık ılk tur bıtmeden hepsını yapmıstım daha sonra bos turladık ama turlamakta kolay degıl. cok kalabalık onune gecen ustune gelen kazalar fılan derken arap sacıydı ortalık. ama sonuc olarak ben sınavı gectım