Kadının üstte olması

Nsrncicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
79
16
30
Merhabalar 4 aylık evliyim vajinusmusu 3.ayımda yendim şimdi çok şükür rahatça ilişkiye girebiliyoruz sormak istediğim haftada 2 kere anca yapıyoruz bu normal midir? Hatta 2.için genelde ben yanaşıyorum hadi yapalım diyorum. Bir de hala çözemedim kadın üstteyken nasıl hareket etmeli çok kıvrak bir vücudum yok kendisi bişey söylemese de eşimi yeterince tahrik edemediğimi hissediyorum

Daha cok yenisiniz ve vajinismusla mucadele etmissiniz zaten. Akisina birakin. Denemekten, ısrar etmekten vazgeçmeyin. Bir zaman sonra rayına oturuyor. Siz de öğreniyorsunuz nasıl hareket edeceğinizi. yatay veya dikey 8 çizmeye çalışın üzerindeyken hareketlerinizle.

Daha cok yenisiniz ve vajinismusla mucadele etmissiniz zaten. Akisina birakin. Denemekten, ısrar etmekten vazgeçmeyin. Bir zaman sonra rayına oturuyor. Siz de öğreniyorsunuz nasıl hareket edeceğinizi. yatay veya dikey 8 çizmeye çalışın üzerindeyken hareketlerinizle.
:KK64:8?

İşin şakası tabi.
Allah umudunu boşa çıkarmasın inşallah. Hayırla sağlıkla bi evlat sahibi olmayı nasip etsin 🤲🏻
Allah razı olsun. Sana da hayırlı doğumlar inşallah.
Konu sahibine son sözüm bi rayına otursun her gece her gece olacak bu işler. Bol keyifler diliyorum. 🤗

Bari üstteyken keyfinize bakın. Kadının üstte olduğu pozisyon zaten kadının en çok zevk alması gereken pozisyon. Eşinizi tahrik etmek için hareket etmek zorunda değilsiniz, siz zevk alın, siz zevk alınca o tahrik olur zaten.

X