Kadının üstte olması

Vajinismusu 1ay önce yenen biri ancak kendini keşfetmeye başlamıştır dur hele. Acele yok. Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemek lazım:halay:

O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir

O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Bu çok tehlikeli 😁😁 zıplayınca afedersin yerinden çıkıyor ve eşin acıyla bağırıyor 😁😁

Birinin zevk aldığı bir şeye saçma demek:KK51: şimdiye kadar uyguladığina göre karşılıklı memnuniyet söz konusudur degil mi?😊 nihayetinde ne vajinamiz aynı ne de partnerimiz.

yorumları okurken şu 8 i yan denesek kaşık pozisyonunda falan nasıl olur acaba diye düşündüm sonsuzluk sembolü geldi aklıma yine kendi kendime güldüm

Heh ben de onu diyecektim. O ne öyle 8 miş 9 muş 😅 öyle bi 1 yapıcaksın ki, adam hooop diyecek kim kimi şey ediyo aloo sen hayırdır. 8 bana koyunun geviş getirmesi gibi sıkıcı geliyo.

X