Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 i öğrendim baska yöntemler var mı ya çok ilgimi çekti lütfen tüm bilgileri bizimle paylaşınEşinin üzerindeyken nasıl hareketlerin? Öne arkaya mı gidiyorsun, sadece girip çıkıyor musun aşağı yukarı? 8 hareketi yapacaksın işte kıvrak olmuş olacaksın.
Kiz daha ne olsun parende atacaksin nerdeyse sag sol on arka duz birde diyor 8 neGoogle da arattım bulamadım da neyse lfsşfıkd biz öne arkaya sağa sola gidelim bi de 1 şeklini yapalım ok yeter yani
Yalnız bilen yapsın bunu bazıları beceremeyip adamın organını baya acıtıyor .Sağa sola haretli olmak erkeklerin hoşuna gidiyor. Üzülme yeni bir şey öğrenmek güzel.
Bacim sen zipla o zaman milletin seksine niye karisiyon oyle seviyor demekO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Yapa yapa ogrenilcek ana karninda mi ogreniliyor kirilirsa da kime kalmışYalnız bilen yapsın bunu bazıları beceremeyip adamın organını baya acıtıyor .
Bizim bi arkadaş sevgilisiyle yapmış adam nasıl acı çektiyse kızı fırlatmış yavaş yavaş yapılmalı tabii .abanmamalıYapa yapa ogrenilcek ana karninda mi ogreniliyor kirilirsa da kime kalmış
Un cuvali misali ha kiz böyle konulari ben yuzyuze konusamam nasil konusuyorsunuzBizim bi arkadaş sevgilisiyle yapmış adam nasıl acı çektiyse kızı fırlatmış yavaş yavaş yapılmalı tabii .abanmamalı
Valla konuşuyoruz biz en ince detayına kadar alkol eşliğinde sigaramızı tüttürürken konu konuyu açıyorUn cuvali misali ha kiz böyle konulari ben yuzyuze konusamam nasil konusuyorsunuz
pozisyon detayi biraz fazla
Bu çok tehlikeli zıplayınca afedersin yerinden çıkıyor ve eşin acıyla bağırıyorO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Bende hiç konuşamam yaaUn cuvali misali ha kiz böyle konulari ben yuzyuze konusamam nasil konusuyorsunuz
pozisyon detayi biraz fazla
Birinin zevk aldığı bir şeye saçma demek şimdiye kadar uyguladığina göre karşılıklı memnuniyet söz konusudur degil mi? nihayetinde ne vajinamiz aynı ne de partnerimiz.O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Anaaa been dememeye gidiyom8 bacım 8.. kıvraklığın formülü çok açık. Bir sen bir eşin bir de 8.
Karşıda ki anlatmaya calistginda da -eblek eblek bakip bilmem ne diye muhabbet degistirmeye çalışıyorum o anlatırken ben utaniyorum çünküBende hiç konuşamam yaa
O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz .
Heh ben de onu diyecektim. O ne öyle 8 miş 9 muş öyle bi 1 yapıcaksın ki, adam hooop diyecek kim kimi şey ediyo aloo sen hayırdır. 8 bana koyunun geviş getirmesi gibi sıkıcı geliyo.O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir