Kadının üstte olması

Birinin zevk aldığı bir şeye saçma demek:KK51: şimdiye kadar uyguladığina göre karşılıklı memnuniyet söz konusudur degil mi?😊 nihayetinde ne vajinamiz aynı ne de partnerimiz.
Yeteri kadar haz almıyordur emin ol . Biz kadınların bazıları fazla hareketli olmuyorlar bu konuda , bu pozisyon yorucu çünkü. Bazıları üsteyken sadece hafif döne döne savrulurmuşçasına hareketler ile bitiriyor . Hemcinslerimiz ya aşırı kilolu ya da aşırı olmasa da fazla kiloları var veya spor yapmadıklarından bacakları yeteri kadar güçlü değil. Üste pozisyonda haliyle ekstra performans gerektiriyor .

Yeteri kadar haz almıyordur emin ol . Biz kadınların bazıları fazla hareketli olmuyorlar bu konuda , bu pozisyon yorucu çünkü. Bazıları üsteyken sadece hafif döne döne savrulurmuşçasına hareketler ile bitiriyor . Hemcinslerimiz ya aşırı kilolu ya da aşırı olmasa da fazla kiloları var veya spor yapmadıklarından bacakları yeteri kadar güçlü değil. Üste pozisyonda haliyle ekstra performans gerektiriyor .
Cinsel iliskiyi her daim erkek daha fazla zevk alsin diye yaşamıyoruz. Kendinize bu misyonu yüklemeyin. Bir de bence siz yapamadığınız icin boyle dusunuyorsunuz. Benim 6 aydir aktif cinsel hayatim var. Bir seyler yeni yeni oturuyor. Çok muhtesem yapamadigimi düşünüyorum ama eşim ikincide israrla beni üstte istiyor. Yoruldugu icin de degil zevk odakli tamamen. Ayrica ben de standartlara gore aşırı kiloluyum ama yapiyorum. Siniflandirmalariniz ve genellemeleriniz cok anlamsiz üzgünüm.

Cosmopolitan dergisinin bu konuya özel sayfaları vardı, bekarken çok okur taktik öğrenirdim, evlenince çok işime yaradı 😁 bu tip öneriler internette de pekçok sitede var, onları da okuyun, faydasını göreceksiniz

Daha cok yenisiniz ve vajinismusla mucadele etmissiniz zaten. Akisina birakin. Denemekten, ısrar etmekten vazgeçmeyin. Bir zaman sonra rayına oturuyor. Siz de öğreniyorsunuz nasıl hareket edeceğinizi. yatay veya dikey 8 çizmeye çalışın üzerindeyken hareketlerinizle.
Canım sayende yeni birşey öğreniyoruz 😃

X