- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 42
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
kadın aldatmışsa ve boşanmışsa kocası ona ömür boyu nafaka ödemek zorunda mı
Öyle bişey kesinlikle yok ve es aldatildigini falan kanitlarsa kadindan tazminat bile alırkadın aldatmışsa ve boşanmışsa kocası ona ömür boyu nafaka ödemek zorunda mı
kadın olduğu içinHayır.Kadın kocasına tazminat ödeyebilir diye biliyorum hatta.Kusurlu kadınsa hakim kadına nafaka niye bağlasın.
Anladım. Adaletli oluyor o zaman.
Çünkü ben eli ayağı tutan kadınların boşanınca çalışmayıp nafaka talep etmelerinden hoşlanmıyorum
Vay yüzsüz kadın vay ! Kim bu kadın yavyani başkasına aşık olmuş aldatmış bi kadın
Nafaka sadece cocuk icin falan degil.
Kadinin geliri olmadigi surece erkekler eski karisina 1 yil da evli kalmis olsalar olene kadar bakmak zorundalar.
Belli bi sadakatsizlik falan yoksa yine nafaka odenir
Ne bicim arkadaşların varbir arkadaşım sevmediği bi adamla sırf zengin diye evlendi. bi yıl sonra boşandı. hakim ömür boyu nafaka bağladı. şimdi sevgilisi var. beraber parayı yiyorlar. adam zengin olduğu için çok anlamıyor ama ya memur veya işçi olsaydı.
O kanun kalkalı çok oldu
Kardeşim boşanırken çocukları olmasına rağmen üç yıl bağladı hakim, onu da toplu ödeyerek indirim aldı eski eşi, 28 yaşındaydı boşanırken, çalışabilirsin dedi hakim ve bağladığı nafaka çok cüzi bir miktardı
En doğrusu.
Benim halamın oğlu boşandı eşinden. Kim haklı kim haksız bilmiyorum ama iki çocukları vardı. Hakim çocukları anneye verdi ama çocuklar babada kalıyor, yani halamda. Halamın oğlu da nafaka ödüyor çocuklar annede diye. Çocuklar kağıt üzerinde annede aslında. Bu kadın da genç en fazla 40 yaşındadır. 10 yıldır ayrılar ve kadın çalışmıyorum. Nafaka yiyor
En doğrusu.
Benim halamın oğlu boşandı eşinden. Kim haklı kim haksız bilmiyorum ama iki çocukları vardı. Hakim çocukları anneye verdi ama çocuklar babada kalıyor, yani halamda. Halamın oğlu da nafaka ödüyor çocuklar annede diye. Çocuklar kağıt üzerinde annede aslında. Bu kadın da genç en fazla 40 yaşındadır. 10 yıldır ayrılar ve kadın çalışmıyorum. Nafaka yiyor
bir arkadaşım sevmediği bi adamla sırf zengin diye evlendi. bi yıl sonra boşandı. hakim ömür boyu nafaka bağladı. şimdi sevgilisi var. beraber parayı yiyorlar. adam zengin olduğu için çok anlamıyor ama ya memur veya işçi olsaydı.
kadın olduğu için
sözlükten birinin arkadaşı. doğal olarak kendisini hiç görmedim. kısaca arkadaşım dedim. ne diyeydim mahmut mu diyeydim bleksiellibeşciğimNe bicim arkadaşların var
bence deHalanızın oğlu konuyu anlamamış demek ki. Hem çocuklara bakıp hem de ayrıca kadına bakıyor. Neden itiraz etmiyor çocuklar benimle kalıyor diye?
Canim sen hani genc kizlarimizin ailelerinden gizli is yapmamasini savunuyorsunya hani dinimize aykırı şeyleri. Bende böyle şeyleri savunan ingilicciğimin nasil böyle bi arkadaşı olabilir dedimsözlükten birinin arkadaşı. doğal olarak kendisini hiç görmedim. kısaca arkadaşım dedim. ne diyeydim mahmut mu diyeydim bleksiellibeşciğim
Eski davalar icin gecerli degil mi peki?O kanun kalkalı çok oldu
Kardeşim boşanırken çocukları olmasına rağmen üç yıl bağladı hakim, onu da toplu ödeyerek indirim aldı eski eşi, 28 yaşındaydı boşanırken, çalışabilirsin dedi hakim ve bağladığı nafaka çok cüzi bir miktardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?