kadının hatalı olduğu boşanmalarda nafaka

bir arkadaşım sevmediği bi adamla sırf zengin diye evlendi. bi yıl sonra boşandı. hakim ömür boyu nafaka bağladı. şimdi sevgilisi var. beraber parayı yiyorlar. adam zengin olduğu için çok anlamıyor ama ya memur veya işçi olsaydı.

Boşanma durumunda kadına da çocuğa da nafaka bağlanır anneme bağlanmıştı. Ancak yüz kızartıcı durumlarda bağlanmıyor sanırım bir de çocuk yoksa prosedür nasıl bilmiyorum avukata sormanız lazım bir avukatınız olacak sonuçta

Nafaka sadece cocuk icin falan degil.
Kadinin geliri olmadigi surece erkekler eski karisina 1 yil da evli kalmis olsalar olene kadar bakmak zorundalar.
Belli bi sadakatsizlik falan yoksa yine nafaka odenir

O kanun kalkalı çok oldu
Kardeşim boşanırken çocukları olmasına rağmen üç yıl bağladı hakim, onu da toplu ödeyerek indirim aldı eski eşi, 28 yaşındaydı boşanırken, çalışabilirsin dedi hakim ve bağladığı nafaka çok cüzi bir miktardı

Ne bicim arkadaşların var

En doğrusu.

Benim halamın oğlu boşandı eşinden. Kim haklı kim haksız bilmiyorum ama iki çocukları vardı. Hakim çocukları anneye verdi ama çocuklar babada kalıyor, yani halamda. Halamın oğlu da nafaka ödüyor çocuklar annede diye. Çocuklar kağıt üzerinde annede aslında. Bu kadın da genç en fazla 40 yaşındadır. 10 yıldır ayrılar ve kadın çalışmıyorum. Nafaka yiyor

Eşimin eski eşi de öyle, 37 yaşında, taşı sıksa suyunu çıkarır ama nafakayla geçinmeyi tercih ediyor :) nafakayı yettiremeyip anayım ben ana diyerek eşime de cırlıyor ayda on gün, onursuz insanlar, haysiyetleri yok maalesef

Halanızın oğlu konuyu anlamamış demek ki. Hem çocuklara bakıp hem de ayrıca kadına bakıyor. Neden itiraz etmiyor çocuklar benimle kalıyor diye?

Cevap soruda gizli. adam zengin olduğu için çok anlamıyor . Kıt kanaat geçinen biri olsa hesabının peşine düşer. Ve yine kendini kullandırırsa enayi olur zaten.
Zengin adamı da biri uyandırsın artık biz ne yapalım?

bu arada bu kadın ben değilim. kadınlara pozitif ayrımcılık yapayım derken erkeklere haksızlık edildiğini düşünüyordum. o yüzden sordum. zaten ben aldatmışsam yok olayım daha iyi.

sözlükten birinin arkadaşı. doğal olarak kendisini hiç görmedim. kısaca arkadaşım dedim. ne diyeydim mahmut mu diyeydim bleksiellibeşciğim
Canim sen hani genc kizlarimizin ailelerinden gizli is yapmamasini savunuyorsunya hani dinimize aykırı şeyleri. Bende böyle şeyleri savunan ingilicciğimin nasil böyle bi arkadaşı olabilir dedim

Eski davalar icin gecerli degil mi peki?
Benim bir yakinim cocuklar babada oldugu halde 17 yil onceki esine nafaka artirma davasi acti da :)
Yani boyle limitli olmasi cok dogru bi karar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…