Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kavustursun canım eşin gelene kadar yap egzersizleri emin ol çok işine yarayacak
Sağ ol canım ya amin inşallah basladim ve eminim o gelince biticek zaten psikolojik olarakta atmaliyim kafamdan sorun kafada ,umarım herkes yener bu illetten kurtulur

canim bende parmak denedim bana gore sag tarafta sanirim bole bi kivrim gibi bisey hissetim icerde sanirim penis iceri girince ordan donus alip yolunu buluyor galiba sivilce degildir o eyer sivilce falansa vajinal sigil olabilir

canim bende parmak denedim bana gore sag tarafta sanirim bole bi kivrim gibi bisey hissetim icerde sanirim penis iceri girince ordan donus alip yolunu buluyor galiba sivilce degildir o eyer sivilce falansa vajinal sigil olabilir
Bilmiyorum canım , umarım çözülebilen bişeydir ve kaldığımız yerden devam edebiliriz , çünkü olmadıkça , yine başa döndük düşüncesi çok canımı sıkıyor

Hanımlar banada yardım edin. Oldu bitti sandım bitmedi 4. Boyu alabiliyorum rahat gir çık yapıyorum tamamende alabiliyorum. Ama yok eşime gelince olmuyor kasıyorum napsam olmuyor sanki hala acıcak diye korkuyorum halbuki acımaz ama o an yok yapmıyorum yardım edin banada

canım hangi pozisyonda deniyorsun ilk zamanlar denediğin pozisyon çok önemli çünkü 4. aparatı yaptıktan sonra eşliyi yapamaman imkansız muhtemelen pozisyon hatası yapıyorsun acıyacak diye korkma çünkü penis aparattan daha kolay aparat sert ama penis et ve damardan oluşan kemiksiz bir organ ve vajinanın şeklini alıyor o yüzden aparatta hissettiğin kadar bile bi his olmayacak

kasılmalar hemen bitmiyor malesef eşli olduktan sonrada bir süre devam ediyor pozisyonu iyi ayarlarsan olmaması imkansız çünkü aynı aparat gibi yapacaksın

kasılmalar hemen bitmiyor malesef eşli olduktan sonrada bir süre devam ediyor pozisyonu iyi ayarlarsan olmaması imkansız çünkü aynı aparat gibi yapacaksın
Eşim sert zeminde üsttede denedim yapamadım , yatak ucundada denedim olmadı eşimde korkuyorum resmen sakinleştirici alsam işe yararmı acaba , 4. Boyda zevk bile alabiliyorum çünkü yapmam gerekiyor artık yapamayınca çok kötü hissediyorum

al canım sakinleştirici doktor bana vermişti 4 tane ben 1 tane kullandım sonra gerek kalmadı bi daha baya faydası oldu ilk seferde yoksa bende yapamazdım sonra zaten rahatlikla olduğunu görünce gerek duymuyorsun

.
Çok teşekkürler ne kadar düşünceli ne kadar iyisiniz adım adım yazmışsınız , inşallah diş ameliyatım sonrası ben de başlıyorum

.
Çok teşekkürler ne kadar düşünceli ne kadar iyisiniz adım adım yazmışsınız , inşallah diş ameliyatım sonrası ben de başlıyorum
geçmiş olsun canim teşekkür ederim bu adımları uygulayıp bu beladan kurtulamayacak kimse yok Inşallah sende bir an önce kurtulacaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…