canım vajinismus olmayanlarda bile ilişkinin oturması için 2 ay gerekiyor zaten hymen gitmiştir artık o yüzden biraz daha az aralıklarla yapmaya çalış mümkünse hergünPeki bu şekilde ilişki gerçekleştikten sonra normale döndü mü ilişki her istediğinizde kolayca oluyor mu yoksa zorlaniyor musunuz? Ben aparat vs çalışmadım hiç deneye deneye oldu aralıklarla üç kez yapabildik. Ama aralarda bazen oldu bazen olmadı ben alttayken müsade edemiyorum. Normal değiliz hala. Nasıl olacak bilmiyorum
yatak kenarı dene canım ve iyice alışana kadar pozisyon değiştirme hep aynı pozisyonda olması gerekiyor alıştıktan sonra farklı pozisyonlar denersin yani farklı bi pozisyonda da yapsan hep o pozisyonda kalPeki bu şekilde ilişki gerçekleştikten sonra normale döndü mü ilişki her istediğinizde kolayca oluyor mu yoksa zorlaniyor musunuz? Ben aparat vs çalışmadım hiç deneye deneye oldu aralıklarla üç kez yapabildik. Ama aralarda bazen oldu bazen olmadı ben alttayken müsade edemiyorum. Normal değiliz hala. Nasıl olacak bilmiyorum
Deneyip olmayınca canım sıkılıyor en son olmadı yine ağladım falan iki haftadır denemiyoruz bilecanım vajinismus olmayanlarda bile ilişkinin oturması için 2 ay gerekiyor zaten hymen gitmiştir artık o yüzden biraz daha az aralıklarla yapmaya çalış mümkünse hergün
Çok af edersin yatak kenarı derken nasilyatak kenarı dene canım ve iyice alışana kadar pozisyon değiştirme hep aynı pozisyonda olması gerekiyor alıştıktan sonra farklı pozisyonlar denersin yani farklı bi pozisyonda da yapsan hep o pozisyonda kal
canım yatağın kenarına gel bacakların dışarıda kalacak başının altına iki yastık koy poponun altına ince bir yastık koy eşin ayakta olsun bacağının birini eşinin omzuna uzat diğerini eşin tutsun eşin penisin ucunu yerleştirdim ucu girdikten sonra omuzdaki bacaginida tutup aşağı indirsin ve ilerlesin o ilerledikçe sen bacaklarını kendine doğru çek aparat çalışmalarında ilişki egzersizleri diye yazmıştım bunu zaten öncesinde aparatla çalışmış olacaksın alışkın olduğum bi pozisyon olacak tek fark yatak kenarında olmanÇok af edersin yatak kenarı derken nasil
olmadı diye ağlamak yok inatla ve sabırla devam edeceksin inişler çıkışlar olacak bunlar normal şeyler moralini yüksek tut ve hergün mutlaka olsunDeneyip olmayınca canım sıkılıyor en son olmadı yine ağladım falan iki haftadır denemiyoruz bile
Ama ben altta hiç izin veremiyorum kicanım yatağın kenarına gel bacakların dışarıda kalacak başının altına iki yastık koy poponun altına ince bir yastık koy eşin ayakta olsun bacağının birini eşinin omzuna uzat diğerini eşin tutsun eşin penisin ucunu yerleştirdim ucu girdikten sonra omuzdaki bacaginida tutup aşağı indirsin ve ilerlesin o ilerledikçe sen bacaklarını kendine doğru çek aparat çalışmalarında ilişki egzersizleri diye yazmıştım bunu zaten öncesinde aparatla çalışmış olacaksın alışkın olduğum bi pozisyon olacak tek fark yatak kenarında olman
altta olmuyorsun canım eşin ayakta oluyor sen yatıyorsunAma ben altta hiç izin veremiyorum ki
Canim bakıyorum simdi
canım kasıldığın için ya da korkup iteklemedigin için öyle oluyor bu durumda burnundan derin bir nefes al nefes alırken karnın şişsin bikac saniye tut ve yavaşça bırak nefesini bırakırken sanki çiş yapacakmış gibi kendini serbest bırak ve itekle eğer kendin yapamazsan eşine ver aparatı o yaparBirşey soracağım bir yerde takılınca Nasıl ilerletiyorsunuz ? Bazen dünün gerisine düşüyorum. Dün yapabildiğim kadar bugün yapamıyorum sizce neden oluyordur ?
Okudum inşallah ben aparat 3. Ye kadar yapıyorum cok kolay bi sekilde ama esliye cesaret edemiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?