Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamam canım regl bittikten sonra daha rahat olursun bi sonraki regl ne kadar eşlide baya yol katedersin
İnşallah bende öyle tahmin ediyorum evliliğimin 2.ayı yaklaşıyor. 2.ay hediyesi olarak bunu yenmek istiyorum

Buraya küçük bir ipucu da ben yazayım. Bu çalışmaları yaparken sakinleştirici rahatlatıcı müzikler açıyorum. Doğa sesi, dalga sesi, kuş sesi, bazen de yoga ve meditasyon müzikleri açıyorum. Beni çok rahatlatıyor. Aparat içimdeyken kalbim çok hızlı atıyor müzikler biraz olsun nabzımı yavaşlatıyor.

Daha önceden bu sorunu yaşamış bir kadın olarak harika bir anlatım ellerinize sağlık Hepsini tek tek üşenmemiş yazmışsınız eminim ki bir çok kadın bundan faydalanıp bu lanet hastalığı tez zamanda yenip kurtulacak

Kesinlikle bende öle yapıyordum o anki stresimi alıyor sakinleştiriyordu

çok iyi bir yöntem

Yazının başlığı bile insana umut veriyor gerçekten çok güzel ve doğru adımlar cinsellikte eşe güvenmekte çok önemli

Ne kadar özverili muhteşem bir anlatım çok çok teşekkürler bu konu için hep birlikte yeneceğiz

Yazının başlığı bile insana umut veriyor gerçekten çok güzel ve doğru adımlar cinsellikte eşe güvenmekte çok önemli
hatta en önemlisi bu vajinismus hastaları zaten herseyi kontrol etmek istedikleri için bununla mücadele ediyorlar önce bunu aşmak şart

hatta en önemlisi bu vajinismus hastaları zaten herseyi kontrol etmek istedikleri için bununla mücadele ediyorlar önce bunu aşmak şart

Kesinlike şu söylediğinin altına imzamı atıyorum, bir başka konuda bunu soru olarak sormuştum herşeyi kontrol etme isteği var mı diye cünkü ipleri bırakamıyorsun o zaman ve genelde vajinismus hastaları kontrolcü oluyor

kesinlikle öyle canım ben sadece ben öyleyim sanıyodum ama kiminle konuşsam bende öyleyim diyo bi de takıntılı oluyoruz malesef

bu yolları izleyerek bende vajinusmusu yendim sormak istediğiniz her türlü soruyu cevaplarım

bade9754 oku canım inşallah yenmişimdir gerek kalmazda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…