Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım az önce tekrar denedik eşimle sırtım dönük şekilde oturdum girişi geçtim ama ilerlemiyor sonra nefes alıp veriyorum ıkınıp itekliyorum yok ya kasmıyorumda niye olmuyor anlamıyorum
Canm bende madaam hanim sayesinde yendim. O ilerlemiyor dedigin yerde biraz daha sabredip gözünü karartıp ilerletmelisin olacak emin ol. Cok az bir acı ondan sonrasıda

Kızlar ben hasta oldum perşembe günü doktor muayene edip kasılma derecesine bakıp tedavi edecek aradım bugün hastayım diye olsun öylede muayene ederim geciktirici felan almayın dedi öyle muayene olur mu biraz tedirgin oldum sanki

Olur tabii ki. Zaten gebelik icin gidilen muayenelerde adetin 2. Veya 3.gunu olmasi gerekiyor.
Spiral de adetliyken takılıyor.
Doktorlar zaten alışkın. Gazli bez gibi birseyle siliyor, sonra bakıyor.
Zaten sadece zara bakar muhtemelen. Bir de belki tuşe yapar.
Spekulum takmaz diye düşünüyorum.
Sen rahat olmaya ve nefes almaya çalış.

Ben 2 kez vajinismus icin muayene oldum. Zarda bir sorun olsaydi gorurlerdi dimi? Hatta aşılamamı yapan doktorum spekulum da takti cok cok kisa bir süre. Ondan sonra bile zarında yirtik yok, sadece kenarindan cok az çentiklenmis dedi.
Zaten sezeryanla doğum yaptım. Hala aynıdır muhtemelen.
Dogumdan once de tuse yapti doktorum. Ama bakmadı. Ben sana normal dogum tavsiye etmiyorum dedi.
Sayfa sayfa yazilanlari okuyorum, karnima agri saplanıyor resmen okurken

Allahım az önce tekrar denedik eşimle sırtım dönük şekilde oturdum girişi geçtim ama ilerlemiyor sonra nefes alıp veriyorum ıkınıp itekliyorum yok ya kasmıyorumda niye olmuyor anlamıyorum
canım yüzün dönük bir şekilde denersen biraz daha kolay olur ilk zamanlar

canım yüzün dönük bir şekilde denersen biraz daha kolay olur ilk zamanlar
Canım birşey soracağım mesela doktorum üç seans dedi hadi üç seansta olmazsa ne yapıyorlar nasıl bir çözüm buluyorlar senin gittiğin merkezde hiç yapamayan tekrar tekrar gelen var mıydı

canim bence regl nin bitmesini bekle doktor rahatsiz olmasada sen rahatsiz olursun zaten tedaviyi regl ken yapamayacağına göre muayeneden sonra yine bekleyeceksin adetin bitmesini değişen bişey olmayacak rahat olduğun bir dönemde olması daha kolay olur senin için

Canım birşey soracağım mesela doktorum üç seans dedi hadi üç seansta olmazsa ne yapıyorlar nasıl bir çözüm buluyorlar senin gittiğin merkezde hiç yapamayan tekrar tekrar gelen var mıydı
sen nerde tedavi görecektin canım? yani kaç seans süreceğini söyleyebilmesi için önce muayene etmesi lazım ben mesela yüksek dereceydim 5 seans dediler ben 3 seansta yendim ama cok azmettim elimden geleni yaptım doktorun dediklerini birebir uyguladım ev odevlerini hiç atlamadım geçiştirmedim sende öyle yaparsan doktorunda bu konuda profesyonelse çözersin

Ben Bursa’da Çiğdem tezcana gideceğim canım aslında İzmir’de herayada gidebilirim ama bilmiyorum onu seçtim bu arada bıkmayıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

tedavi 4 dilatör uygulandığında ve senle eşin rahat bi şekilde uygulamayi öğrenene kadar devam ediyor zaten bunu yapınca artık vajinismusu yenmiş oluyorsun sana eşli için öneriler veriyor ilac krem sprey filan oneriyor ve eve gidip deniyorsun

Ben Bursa’da Çiğdem tezcana gideceğim canım aslında İzmir’de herayada gidebilirim ama bilmiyorum onu seçtim bu arada bıkmayıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
ne kadar ödeyeceksin ?

Altı bin TL hera ne kadar sen ne kadar ödedin ?
canim ben 7000 ödedim ama hera daha garantili gibi bence arada pek bi fiyat farkı olmadığı için söylüyorum bunu büyük bi fark olsa orda bi dene derdim ama garantisi varmı bilemedim gidecegin doktoru tanımıyorum bi de hera da özel üretim dilatör kullanıyorlar ve dilatorler sende kalıyor kayganlaştırıcı ilac hap tarzı şeyleri klinik veriyor mesela ilk denemeler için ereksiyon hapı veriyorlar zaten hap 280 tl sana sakinleştirici hap veriyorlar dilatör ve kayganlaştırıcı veriyorlar zaten bunlar 1000 tl tutuyordu imkanın varsa izmire git hatta Ankaradaki hoca mükemmel yani senin tercihin tabi çiğdem tezcana gitmeyi düşünüyorsan mutlaka yorumlarını oku şikayet var dan takip et neler yazmışlar ona göre degerlendir

Okudum kötü yorum rastlamadım internet sitesine baktım ama kafam karışıyor birazda kişiyle alakalı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı inşalllah pişman olmam

Okudum kötü yorum rastlamadım internet sitesine baktım ama kafam karışıyor birazda kişiyle alakalı diye düşünüyorum bakalım hayırlısı inşalllah pişman olmam
o zaman oraya git canım yasadigin yerde olması da avantaj tabi seans sonrası eve gelip evde egzersize devam edersin

Ağustos ayında çiğdem hanım a gittim 2. Dilator u yapıyordum bi sonraki seansta yapamayınca tedavisi yarıda bırakıp azarlar gibi masadan kalkıp ben tedaviyi bırakmak istiyorum dedi moral motivasyon olarak acayip yipratmisti beni 5000 tl ödemiştim.parami iade etmişti yaparsanız sorun yok.ama uzayacak oldumu vakit kaybı olarak görüyor diye dusunuyorum iyi mi yaklaşımı iyi fakat yapamadığını ilk şeyde böyle bir tepki ile karşılaşmak olumsuz etki bırakıyor.yapabilsem zaten size neden geleyim. Sonuç hala vajiliyim ve 3. Aparata evde doktorsuz geldim ve ben bunu yeneceğim..

Ya kızlar dedim ya Çiğdem tezcana gidicem diye sabah aradılar yarın için randevu var hatırlatmak için aradım vs. Biraz önce tekrar aradılar neymiş hanfendinin işi çıkmış pazartesiye çeksek olur mu diyorlar hayır olmaz iptal edin başka doktor bulurum dedim bana doktor önerin İzmir Bursa çevresi olabilir lütfennnnn

Canım hera klinik İzmir şubesi mazhar eserdağa gidiceğim karar değiştirdim

Canım hera klinik İzmir şubesi mazhar eserdağa gidiceğim karar değiştirdim
bence mantıklı canım çünkü onlar çok yoğun eğitimler alıyorlar vajinismus konusunda ve herşey sen farketmeden gelişiyor bi bakıyosun olmuş bile nasıl olduğunu anlamıyorsun bile ve eşli terapi aldigin için eşine güveninde geliyor çünkü eşine de uygulatiyorlar dilatörleri kafandaki soru işaretlerini silip atıyorlar terapi esnasında ben mesela hep ilişkide kitlenmekten o şekilde hastaneye gitmekten korkardım yıllar önce öyle bi gazete haberi okumuştum o bilinç altıma yerleşmiş doktor dilatörü uyguladı önce sonra bıraktı dilatör saniyeler içinde geri çıktı sonra dediki vajina aynen böyle içeride kalan herşeyi geri itekleyin çıkartır yani korktuğun seyin olabilmesi imkansız sıfır ihtimal onu görmem bile benim içimi rahatlatmıştı bi de bazı doktorlar dilatörü seans boyunca kendi uygulayıp tamam biseyin oraya girdiğini artık kabul ettim diyorlarmış ama bu yeterli değil kendin yapabilmen lazım hera da öyle değil ilk defa doktor uyguluyor sonra tut diyor sana şöyle yap böyle yap diyor sen kendin yapiyosun herşeyi seni yalnız bırakıyor bir süre 5 dk 10 dk gibi aralıklarla yalnız kalıp kendin yapmaya alışıyosun sonra eşin geliyor ona gösteriyor yarim saat çalışıp gelin diyor ve çağrılmadığı sürece odaya girmiyor bu şekilde kendine ve esine güven oluşturuyor seans sayısını senin derecene göre belirliyor ve kullandıkları dilatörler çok iyi piyasada yok kendi üretimleri kolayca yapiyosun hepsini doktorum bana bu tedavi 3 ayaklı masa eğer ayaklardan biri sallanırsa sonuç alınmaz demişti ayaklardan biri benim biri sensin biride eşin ben size herşeyi öğreteceğim sen azimle söylediğim herşeyi ev ödevlerini yapacaksın ve eşinde anlayışlı olacak bu sekilde çözülmemesi imkansız demişti gerçekten doğruymuş söyledikleri

Canım herşeyi tek tek açıklayıp anlattığın çok ama çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun,sen hangi şubede tedavi oldun ve merak ettiğim seanslara giderken başka seansa gelen var mı birbirimizi görüyor muyuz

canım ben Ankara da tedavi oldum seanslara gelen oluyor tabi ama aşamalı randevu veriyorlar pandemiden dolayı bi de oda sayısına göre gelen oluyor ben gittiğimde bazen 4-5 çift oluyordu bekleyen bazen kimse olmuyordu herkes seansta oluyordu belli olmuyor yani zaten 3 kez gittim ben seanstayken kimseyi gormuyosun seansa başlamadan öncede bi 5-10 dk dinlen şu iç rahatla diyolar onun için bekliyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…