Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk basta panik olmuyorm ama baktim olmuyor ilerlemiyor bu sefer bacaklarımı kasmaya başlıyorum. Aslinda biliyorum penisin daha kolay olacağını çünkü dilatörün o sertligini hep hissediyorum ama her defasinda yapamamak cok yıpratıyor.
Teşekkür ederim bu arada en kisa zamanda deneyeceğim

O basınca ben nası karşı koyucm o an hiç gevşeyemiyorum sakinleştirici hap falan mı yutsam elimde olmadan kas katı kesiliyorum o et sanki geri gitmicekmş gibi penisin
atarax al canım eczaneden reçetesiz satılıyor egzersize başlamadan 1.5 saat önce iç sakinleseceksin sonra vulvaya rastgele 4-5 fıs vemcaine sprey sık dilatorede sık uyustutacak o bolgeyi his olmayacak yoğun bir kayganlaştırıcı kullan bebe yağı vazalin hindistan cevizi yagi gibi bişey olabilir o et dedigin sey kasildigin icin oluyor yani aşk kasını sıkıyorsun muhtemelen

canım baskı hissetmemek için yatak kenarı pozisyonu dene poponun altına ince bi yastık başının altına da 2 yastık koy

A ayso-12 bu topiği okuyabilirsğn inşallah faydalı olacaktır

Kimsenin senle dalga geçer gibi konuştuğu yok asıl sen burda derdine çözüm arayan insanların içine gelip onlarla dalga geçer gibi konuşmuşsun! Üstelik kendi sorunun olmayan şeyi anlatıp siz ne ile boşa uğraşıyorsunuz yaa der gibi benim kuzenim kendi kendine atlatıp hamile bile kaldı der gibi burada çözüm arayan insanlarla dalga geçen sensin. Ayrıca kendi sorunun olmayan ve bilgin olmayan topiclerede girip yorum yapma kimse seni bilgilendirmek zorunda değil. Gerçekten yardım isteyen bu sorunu çözmek isteyen insanlara destek olmak amaçlı açılmış bu topic ve hiç bir karşılık beklemeden destek olunmaya çalışılıyor sen gibi gelipte boş yapmak için değil yani

Bende baskıyı hisseder hissetmez panik yapıp çekiliyorum o an biraz dayanamıyorum psikolojik olarak sanki canım daha fazla yancak gbi düşünüyorum

Evet istemsiz kasıyorum oram daralıyo gibi hissediyorum ben uyuşturucu krem kullanıyorm ama dediğiniz sprey daha mı etkili onuda alsam mı

2 yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var nasıl hamile kaldım anlamadım. vajina girişini bile bulamıyorm iki aydır aparatlar bana bakıyor ben aparatlara birinciyi bile alamadım

Başardim allahim sukurler olsun. Su an o kadar mutluyum ki. Sevincten hemen girip yazmak istedim. Az once vajinusmus illetinden kur-tul-dummmm. Allah kimseye bu hastaligi yasatmasin. Anlatmak istedigim tesekkur etmek istedigim o kadar cok sey var ki..yarin sakin kafayla tüm içimdekileri yazmak istiyorum...

ayyy canimm çok sevindimmm bundan sonra ara vermek yok her gün devam et bi tane fito krem al her ilişkiden sonra sür tahrişini alacak 10-15 gün hiç ara vermeden hergün dene rahat olduğun bi pozisyon bul kasılmalar tamamen bitene kadar hep aynı pozisyonda devam et ama dediğim gibi ara verme

aparatları yapıp eşlide zorlananlar nasıl yendiniz tavsiyeleriniz var mı? Ereksiyon hapı aldık sahte çıktı sanırım ereksiyon tam sağlanmadı penis daha kolay halbuki neden olmuyor anlamadım

Yenenleri tebrik ediyorum inşallah bir gün ben de yazarım buraya Aparatları rahat yapıp eşlide zorlanmak insani yoruyor .

aparatların 3.sünden korkarken 4.sünü yarım bile olsa yaptım, ama eşlide takıldık. bakalım inşallah

Kızzzlarrr 1.dilatörü yarısına kadar yapabildim çok mutluyum buraya yazma amacım yapamazken yaptığım hataları sizlerle paylaşmak. Sizlerde aynı hataları yapmayın. Beni bilenler bilir 1.yi daha önce yapıp sonra yapamayan biriyim.
Hata 1: ben yatakta deniyordum. Yatak yumuşak olduğu için belim içeri gidiyor ve girişe ne kadar baskı yaparsam yapayım olmuyordu.
Hata 2: vajina girişimin yerini bilemiyordum rastgele deniyordum sürekli
Hata 3: büyüteçli makyaj aynasıyla vajinama bakıyordum bu da Zihni’nde vajina bölgesini olduğundan daha korkunç ve büyük gösteriyordu. Girişi bulmamı zorlaştırıyordu.
Hata 4: bebe yağını bol kullandığımı düşünüyordum ama az kullanıyormuşum.
Umarım sizler 1.dilatörde benim kadar zorlanmadan bu illetten kurtulursunuz

seninde az kaldı yakında BASARDIMMM yazacaksın
Sademe ve madama çok teşekkür ederim . Sanırım BASARDIMMM. İnşallah tekrar tekrar korkusuzca denemek Nasip olur. Bu süreçte moral motive ve destek çok çok önemli . Bi kere oldu bitti olmuyor tabiki .. inşallah bundan sonra da her konuda birbirimize destek oluruz . Aparatlardan kolay mı değil mi konusu kişiye göre değişiyor sanırım . Ben yine çok kastığım için daha kolay gelmedi . Sadece aparatlardaki o duvarlara sürtünen gıcık his yok. Kasa gelinceki baskı ayni oldu . Tamamı girmedi az bir şey kaldı ama kası geçtik hamd olsun o bakımdan sanırım ben de BASARDIMM tekrardan teşekkürler . Destek ve motivasyona devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…