Ilk basta panik olmuyorm ama baktim olmuyor ilerlemiyor bu sefer bacaklarımı kasmaya başlıyorum. Aslinda biliyorum penisin daha kolay olacağını çünkü dilatörün o sertligini hep hissediyorum ama her defasinda yapamamak cok yıpratıyor.canım eşli denemeden önce 15 dk aparat çalışın 3. aparati 5 dk sen 10 dk esin calissin vulvaya ve dilatöre vemcaine sprey sık ilk denemede eşin sert bi zemine uzansın yere yorgan serebilirsin sen üstte ol aynı aparat yapar gibi ucunu yerleştir eşinin yardımıyla ucu girdikten sonra eşin bıraksın sen devam et yavaş yavaş otur eğer panik oluyorsan eşli denemeden 1.5 saat önce atarax iç eğer yavaş yaptığın icin esinde ereksiyon kaybi olursa ereksiyon hapi içsin aparattan daha kolay penis çünkü aparat gibi sert değil vajinaya göre şekil
atarax al canım eczaneden reçetesiz satılıyor egzersize başlamadan 1.5 saat önce iç sakinleseceksin sonra vulvaya rastgele 4-5 fıs vemcaine sprey sık dilatorede sık uyustutacak o bolgeyi his olmayacak yoğun bir kayganlaştırıcı kullan bebe yağı vazalin hindistan cevizi yagi gibi bişey olabilir o et dedigin sey kasildigin icin oluyor yani aşk kasını sıkıyorsun muhtemelenO basınca ben nası karşı koyucm o an hiç gevşeyemiyorum sakinleştirici hap falan mı yutsam elimde olmadan kas katı kesiliyorum o et sanki geri gitmicekmş gibi penisin
canım baskı hissetmemek için yatak kenarı pozisyonu dene poponun altına ince bi yastık başının altına da 2 yastık koyDilatörü tamamen hissediyorum içimde aslinda p..te oyle bisey olmuyor. Belki biraz daha zorlasam girecek ama baskı hissediyorim ve bırakıyorum birakmamla birlikte acıda baskida kesiliyor. Sanki az önce acı çeken ben degilmişim gibi.. dilatörü çalıştığımdan beri panigim biraz daga azaldı ama yinede tam olmuyor işte
Kimsenin senle dalga geçer gibi konuştuğu yok asıl sen burda derdine çözüm arayan insanların içine gelip onlarla dalga geçer gibi konuşmuşsun! Üstelik kendi sorunun olmayan şeyi anlatıp siz ne ile boşa uğraşıyorsunuz yaa der gibi benim kuzenim kendi kendine atlatıp hamile bile kaldı der gibi burada çözüm arayan insanlarla dalga geçen sensin. Ayrıca kendi sorunun olmayan ve bilgin olmayan topiclerede girip yorum yapma kimse seni bilgilendirmek zorunda değil. Gerçekten yardım isteyen bu sorunu çözmek isteyen insanlara destek olmak amaçlı açılmış bu topic ve hiç bir karşılık beklemeden destek olunmaya çalışılıyor sen gibi gelipte boş yapmak için değil yaniben ne olduğunu bilmiyorum o bana vajinusmus dedi eşiyle ilk evlendiği 5 ay birlikte olamadı sonrasında aştı demekki durumu zaten gebe kalmak istediği için ovülasyon testi kullandı.alay konusu olabilcek bir durum değil bilgisizsem bu konuda bilgilendirirsin düzgünce burda kadınlar topluluğu olarak birbirize destek olmaya çalışıyoruz her anlamda.dalga geçer gibi konuşmanın bir mantığa yok bu forumların bir kuruluş amacı var.
Çok sağol canım
Bende baskıyı hisseder hissetmez panik yapıp çekiliyorum o an biraz dayanamıyorum psikolojik olarak sanki canım daha fazla yancak gbi düşünüyorumDilatörü tamamen hissediyorum içimde aslinda p..te oyle bisey olmuyor. Belki biraz daha zorlasam girecek ama baskı hissediyorim ve bırakıyorum birakmamla birlikte acıda baskida kesiliyor. Sanki az önce acı çeken ben degilmişim gibi.. dilatörü çalıştığımdan beri panigim biraz daga azaldı ama yinede tam olmuyor işte
Evet istemsiz kasıyorum oram daralıyo gibi hissediyorum ben uyuşturucu krem kullanıyorm ama dediğiniz sprey daha mı etkili onuda alsam mıatarax al canım eczaneden reçetesiz satılıyor egzersize başlamadan 1.5 saat önce iç sakinleseceksin sonra vulvaya rastgele 4-5 fıs vemcaine sprey sık dilatorede sık uyustutacak o bolgeyi his olmayacak yoğun bir kayganlaştırıcı kullan bebe yağı vazalin hindistan cevizi yagi gibi bişey olabilir o et dedigin sey kasildigin icin oluyor yani aşk kasını sıkıyorsun muhtemelen
ayyy canimm çok sevindimmmBaşardimallahim sukurler olsun. Su an o kadar mutluyum ki. Sevincten hemen girip yazmak istedim. Az once vajinusmus illetinden kur-tul-dummmm. Allah kimseye bu hastaligi yasatmasin. Anlatmak istedigim tesekkur etmek istedigim o kadar cok sey var ki..yarin sakin kafayla tüm içimdekileri yazmak istiyorum...
ayyy canım senin yenmene çok sevindim valla
Muhteşemsiniz gerçekten her biriniz nice kadınlara örnek olacaksınz
seninde az kaldı yakında BASARDIMMM yazacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?