Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En kolay yolu kendini toparlayip aynanin karsisina gecip dudak kisimlarindan hafif ayirip ikinip nefes alip verirken delik kismini görmek, hatta yapabilirsen serce parmakla masaj yap dokunma hissine alistir kendini şahsen kendi yaptigimi söylüyorum hep parmakla dokunma hissine alistirdim ilk basta sobaya dokunur gibi panik yapiyodum hemen kizariyodu orasi ama dokuna dokuna alistim o hisse ve cok daha rahat oldu

bi de uzanırken tam olarak yatma veya tam olarak oturma yatarla oturur arası olman lazım başına ve sırtına yastık koy hafif yatar pozisyonda yani sanki sedyede yatıyormuş gibi yat
Deneyip haber vereceğim çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim denicem inşallah yapabilirim

eee vajinismussa ovulasyon testi niye kullandıki ovulasyon testi gebe kalmak isteyenler için yumurtlama gününü gösteren bişey vajinismusla alakası yok onun eee zaten eşli yapabiliyosa da vajinismus değil

eee vajinismussa ovulasyon testi niye kullandıki ovulasyon testi gebe kalmak isteyenler için yumurtlama gününü gösteren bişey vajinismusla alakası yok onun eee zaten eşli yapabiliyosa da vajinismus değil
ben ne olduğunu bilmiyorum o bana vajinusmus dedi eşiyle ilk evlendiği 5 ay birlikte olamadı sonrasında aştı demekki durumu zaten gebe kalmak istediği için ovülasyon testi kullandı.alay konusu olabilcek bir durum değil bilgisizsem bu konuda bilgilendirirsin düzgünce burda kadınlar topluluğu olarak birbirize destek olmaya çalışıyoruz her anlamda.dalga geçer gibi konuşmanın bir mantığa yok bu forumların bir kuruluş amacı var.

kuruluş amacı zaten insanlara yardım etmek ayrıca dalga geçen ben değilim sizsiniz vajinismusla alakalı hicbir bilginiz olmadığı halde birinin vajinismusu bi anda kendiliginden yendiğini söyleyip burada umut bekleyen egzersiz yapan savaşan kadınları olumsuz yönde etkiliyorsunuz ovulasyon testini gebelik başlığındaki forumlarda paylaşın bence çünkü buradaki insanların şuan ki derdi hamile kalmak degil daha ciddi dertleri var

kuruluş amacı zaten insanlara yardım etmek ayrıca dalga geçen ben değilim sizsiniz vajinismusla alakalı hicbir bilginiz olmadığı halde birinin vajinismusu bi anda kendiliginden yendiğini söyleyip burada umut bekleyen egzersiz yapan savaşan kadınları olumsuz yönde etkiliyorsunuz ovulasyon testini gebelik başlığındaki forumlarda paylaşın bence çünkü buradaki insanların şuan ki derdi hamile kalmak degil daha ciddi dertleri var

Ben nasl başaracağım lütfen yardımcı olurmusunuz

Ben nasl başaracağım lütfen yardımcı olurmusunuz
tabiki canım tecrübe ve deneyimlerimi paylaşabilirim şuan ne durumdasın? fiziksel bir sorun olup olmadigini ogrenmek icin bir doktora muayene oldunmu? vajinismus derecen nedir? egzersiz yapıyormusun? ilişki esnasında tepkilerin neler? bana biraz bunlardan bahset

Arkadaslar banada yardımcı olun lütfen.
Doktora gittim fiziksel bi problem olmadığını söyledi. Psikologla tedaviye başladım olmayacağına kanaat getirim 7.seansta bıraktım.şuan 4 diktatörü de yapabiliyorum ama p.ucundan ilerisini alamıyorum ne yapmalıyım? Lutfen yardim edin lütfen evleneli bir sene olacak neredeyse artik yenmek istiyorum bu illeti

canım eşli denemeden önce 15 dk aparat çalışın 3. aparati 5 dk sen 10 dk esin calissin vulvaya ve dilatöre vemcaine sprey sık ilk denemede eşin sert bi zemine uzansın yere yorgan serebilirsin sen üstte ol aynı aparat yapar gibi ucunu yerleştir eşinin yardımıyla ucu girdikten sonra eşin bıraksın sen devam et yavaş yavaş otur eğer panik oluyorsan eşli denemeden 1.5 saat önce atarax iç eğer yavaş yaptığın icin esinde ereksiyon kaybi olursa ereksiyon hapi içsin aparattan daha kolay penis çünkü aparat gibi sert değil vajinaya göre şekil alıyor

Fiziksel hiç bir sıkıntı olmadığını tamamen psikolojik olduğunu hatta benim vajinamdan daha darları olduğunu söyledi

Aynısını bana da söyledi fiziksel bir problem yok psikolojik dedi bende penis ucundan sonrasını alamıorum inanılmaz bir sızı oluyo diktatör setinide almaktan caydım herkes onunla yapabildiğini ama iş eşlerimize gelince olmadığını yazmış siz

Sizde de mi ucundan sonrasını alırken sızı oluo orda bi basınç hissedio musunuz ben oramdaki ete basınc hissedip korkuyorum o ette rahim duvarın dedi doktor aşamıyorum bunu elimi ısırıyorum gözlerimi kapıyorum eşim de o halde işkence edio gbi hissediorum deyip bırakıo zaten olmuo

canım o herkeste oluyor poponun altına ince bir yastık koy kendini kasma rahat bırak ve hafif popo yönüne dogru egimli yapin girisi hafif bi yanma olacak dediğin yeri geçerken orası çok küçük bir alan orayı geçtikten sonrası boşluk duvar yok orada kayıp gidecek azıcık kendini gevşet bi kere geçse orayı ne kadar minik bi yer olduğunu anlayacaksın sonra zaten yapa yapa oranın dokusu değişecek ve zevk almaya başlayacaksın o söylediğin yer eşinin ve senin zevk aldığınız yer olacak orası rahim duvarı değil vajina duvarı penis rahme gelmiyor rahim yukarıda

O basınca ben nası karşı koyucm o an hiç gevşeyemiyorum sakinleştirici hap falan mı yutsam elimde olmadan kas katı kesiliyorum o et sanki geri gitmicekmş gibi penisin

O basınca ben nası karşı koyucm o an hiç gevşeyemiyorum sakinleştirici hap falan mı yutsam elimde olmadan kas katı kesiliyorum o et sanki geri gitmicekmş gibi penisin
Penisin kaymasına engel gbi çok aşırı acı verio hafif acımasını geçtim

Dilatörü tamamen hissediyorum içimde aslinda p..te oyle bisey olmuyor. Belki biraz daha zorlasam girecek ama baskı hissediyorim ve bırakıyorum birakmamla birlikte acıda baskida kesiliyor. Sanki az önce acı çeken ben degilmişim gibi.. dilatörü çalıştığımdan beri panigim biraz daga azaldı ama yinede tam olmuyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…