Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım 3. aparatı yaptıktan sonra zaten eşli deneme yaparsın olmazsa 4. aparatı yaparsın ben 3. aparattan sonra yaptım hemde çok kolay oldu aparat penisten daha zor inan bana
Canım ben çok zor durumdayım yaa gayet iyi ilerlerken birden tökezledim çok bitik hissediyorum hiç olmucak gibi

Canım ben çok zor durumdayım yaa gayet iyi ilerlerken birden tökezledim çok bitik hissediyorum hiç olmucak gibi
canım hiç moralini bozma hangi aşamadasın bi anlat ona göre bi çözüm bulalım birlikte yanlış yaptığın biseyler olabilir bunları değiştirelim

canım hiç moralini bozma hangi aşamadasın bi anlat ona göre bi çözüm bulalım birlikte yanlış yaptığın biseyler olabilir bunları değiştirelim
Canım küçücük dilatörde kaldım iyice midem bulanmaya başladı egzersizden de eşimden de soğumaya başladım iyice

tamam
Canım küçücük dilatörde kaldım iyice midem bulanmaya başladı egzersizden de eşimden de soğumaya başladım iyice
tamam şimdi 1. aparatı hangi pozisyonda yapiyosun ne kullanıyosun ilaç krem sprey

tamam

tamam şimdi 1. aparatı hangi pozisyonda yapiyosun ne kullanıyosun ilaç krem sprey
Çömelir pozisyonda rahat yapıyorum yatarakta yapabiliyorum birşey kullanmıyorum kayganlaştırıcı dışında

cz
Çömelir pozisyonda rahat yapıyorum yatarakta yapabiliyorum birşey kullanmıyorum kayganlaştırıcı dışında
canım bikac ilaç takviyesine ihtiyacın var kayganlaştırıcı pek işe yaramaz ilk zamanlar yoğun biseyler kullanman lazım
ultrason jeli 10 lira
atarax sakinleştirici 10 lira
vemcaine sprey 30 lira
yani 50 lira masrafla bu işi çok kolay çözersin
bunlar olmadan da yaparsın belki ama çok zor

eğer bunları alabilecek imkanın varsa al ondan sonra nasıl yapman gerektiğini anlatayım eğer imkanın yoksa ona göre çözüm üretelim

İlaçlar ile nasıl oluyor
canım atarax icip sakinlesiyorsun ve cesaret geliyor
ultrason jeli mükemmel bi kayganlık sağlıyor
vemcaine spreyde vajinayı uyuşturuyor hissi azaltıyor ilk başta bunlarla çalışıyorsun hatta ilk eşli denemeyi de bunları kullanarak yapıyorsun sonra aşamalı olarak bırakıyorsun ben ilk eşli denemede olunca atarax ı ve vamcaineyi bıraktım şimdi sadece ultrason jeli kullanıyorum bi süre sonra onu da bırakıp normal kayganlaştırıcıya geçeceğim inşallah

Ben ilcsiz yapiyorum sadece kayganlastiriciyla bugun geldi dilatörler 2 ye gectim bazen icerdeyken bile panik oluyorum neden oluyosam girmis iste insallah kurtulcaz bizde basaricaz
inşallah canım ama iste herkes senin kadar cesaretli olamıyor bende nurimran gibiydim evde ilk aparatı bile yapamadım 1. aparatı doktor 3 saatte uyguladı bana ama iste aynı yazımda bahsettiğim şekilde oldu tedavim yani yapılamayacak bişey değilmiş aslında sadece biraz cesaret ve bikac ilaçla yenemeyecek kimse yok benim derecem çok yüksekti buna rağmen 3 seansta çözüldü yani yapılamayacak bişey değil bana kimse bu şekilde açık açık anlatmadığı için yapamadım birileri anlatsaydı ayrıntılı bu ilaçlardan bahsetseydi yapardım

Biliyorsunuz benim kismi birlikteligim var yani ucu giriyor kasiliyorum itekle itekle gitmiyor belki yarisi ve kendimi kastigim icin cok agri ve aci bu aparatlar sayesinde acimadigini ogrenipkafami rahatlatmak istiyorum evliligimizin ilk gununden beri boyle oldu ilk 1 hafta iliski hic olmamisti cok uzuluyorum hala kocami kaybetmek istemiyorum.kurtulcam herkes gibi bende yapicam artk yeter 3. Yede gecsem cok mutlu olcamm

3. aparattan sonra eşliyi yaparsın zaten canım sende o cesaret var 2 aparatı aynı gün yapabildigine göre kasilmalarinda az yani vajinismus derecen düşük yarın ilk iki aparatla 45 dk çalış ertesi gün sana bikac pozisyon söyleyeceğim o pozisyonlarda çalış bi sonraki gün yine aynı pozisyonlarda çalışıp eşli deneyeceksin ve muhtemelen olacak sadece bikac gün içinde çözersin

Sey ben bugun 2. Aparatta ustteymis gibi comelerek bide oturarak bide yatarak 5 10 dk falan calistim bebegim oldugu icin cok zaman ayiramiyorum bende acimiyor ama ben panik oluyorum sanki bisey olcakmis gibi geliyor insallah 3. Aparatida yaparsam kafam cok rahatlicak dediginiz gibi bian evvel olur insallah olursa size cok dua edic3m cnku inanin bu durumu kimseyle paylasamiyorum benim yanimda oluyorsunuz allah razi olsun sizden burdaki yanimda olan butun arkaraslardan

Banada yardım edinn lütfennnn

Amin canım Allah hepimizden razı olsun o zaman yarin once 2.aparatla calismaya basla bolca kayganlastirici sür bir sure calistiktan sonra 3. aparata geçebilirsin 3. aparatada bolca kayganlaştırıcı sür unutma 1. aparatla 3. aparat arasında hicbir his farki olmayacak ayni his olacak vajinaya yerleştirdiğin seyin büyüklüğünün hicbir önemi yok vajina esnek yerleştirdiğin şeyin kalınlığı kadar esneyecek ve aynı hissi verecek 3.aparatla yatarak sonra bacakları kendine çekerek ve sonra çömelerek tak çıkar ve git gel yap mümkün olduğu kadar fazla çalış mümkünse bebiş derin uykudayken çalışmaya başla bi de 3. aparat ta genişletme egzersizi yapman lazım aparatı tam yerleştir sonra yarıya kadar çıkart ve içeride yuvarlak hareket yap sıfır çiz yani aparatla sonra yeniden tam yerleştir 5 dk filan çalış bunu. genişletme egzerzisini sadece yatar pozisyondayken yap diger pozisyonlarda sadece tak cikar ve gelgit olmasi gerek mümkünse toplamda 45 dk çalış canım 15 dk 2. aparatla 30 dakika 3. aparatla sonra bitir

Ben de aparatları yaparken ilk girişte çok acı hissediyorum hemen tık diye girmiyor başlarda böyle mi oluyor

İlk denediğimde girişi geçememiştim. çok şükür dün geçtim . Ama çok zorladım Acısına dayanmaya çalıştım . Ama acımaması lazım yavaş yavaş yapıyorum ondan sanırım . Tak çıkar hızlı yapınca acı olmadı girişlerde . Ama 10 dk bekleyip tekrar takmaya çalışınca bi beş dk uğraşıyorum egzersizlerim tam oturmadı mı acaba . Yani yaptım ama his yoğun orda . Uyuşturcu kullanmıyorum eğer 3 4 te zorlanırsam belki o zaman . İnşallah yeneriz ya valla insan çok stres oluyor . Her denemede kalbim pır pır oluyor

Kantoron yağı kullandım ben de faydasını gördüm vajinaya yapışmıyor kayıyor . Önce kayganlaştırıcı kullanmıştım kayganlaştırıcılar yapış yapış arkadaşlar bana gelmedi Yani bence hepsini deneyin en uygununu seçin kendinize göre . Kantoronu da 2 gündür sürdüm . Ultrason jeli ile devam edileceğim ama o da daha gelmedi şimdilik kantoron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…