- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 30
- Konu Sahibi cingozrecai
Benzer bir olay yaşadım. Adliyeye yürüyorum bir adam basbas bağırıyor. Tehdit savuruyor küfür ediyor sürekli. Telefonla konuşuyor sandım başta, sonra ne susuyorsun o şikayeti geri almazsan seni gebertirim deyince anladım yanında biri var. Yavaşladım önüme geçsinler diye. Bu hala bağırıyor. En son kadının kolunu tutup sıktı ben de refleksle adamın kolunu tuttum sen napıyorsun kendine gel diye. Etraftaki erkekler de müdahale etti adliyeye kadar kadınla birlikte biz kadınlar adamla da adamlar yürüdü. Yürürken konuştum dilerseniz işleminizi yaparken eşlik edeyim ya da birini ayarlayayım diye (stajyer avukattım o dönem), yok iyiyim dedi. Sonuç; girişte aramadan geçip adamı bekledi, beraber gittiler nereye gideceklerse. Sen gerizekalıysan ben napayım diye sinirimden kudurdum ben de. Bazısı gerçekten tuhaf.Bir kez babamla gezerken genç bir adam (ne kadar adam denebilirse) sevgilisini tartaklamaya başladı. Babam koşa koşa gitti, "Utanmıyor musun kıza böyle yapmaya, benim de kızım var.Bu kız da bir babanın evladı, biz sizin gibiler kızımızı tartaklasın diye yetiştirmiyoruz. Çık git "dedi ayırdı. Adam babamın üstüne yürüdü sana ne diye.Yani neredeyse babama da vuracak. Babam "Efendi ol git bak ben de sinirleneceğim" dedi eyvah babamla kafa göz girecekler birbirlerine şu kızı aralarından alayım polisi arayayım diye düşünürken kız "Amca sen karışma" dedi. Şok olduk. İyilik de yaramıyor bazen Bazı hemcinslerim sevgiyi, aşkı, evliliği çok yanlış biliyor... Sonları da çok kötü oluyor duyuyoruz haberlerde. Siz çok iyi yapmışsınız Allah razı olsun sizden