Parantez içindeki kısımdan acayip rahatsız oldumKızlar geçenlerde arkadaş ortamında şöyle bir konu açıldı . Konu erkek kadın yaş farkına geldi ve bana düşüncemi sordular yani ben yaş aşırı yaş farkına karşıyım kuşak farkı bile çıkıyor 5 yaş büyükle . ortak espiriler bile değişiyor bana grezamanında böyle reddetiğim insanlar bile oldu sırf bu yuzden ama şuan daha mutluyum seçimlerimle. Erkekler tarafından biraz komik karşılanmış ki ; "erkeklerin kendisinden her zaman daha küçük 10-15 kızlara yöneldiklerini (daha kolay hamile kalma,daha diri vucud) yasıtlarına yakın biriyle flört etseler sevseler bile daima evlenmek için daha genci tercih edeceklerini söylediler. ben gerçekten bozuldum bana özel demediler onu anladım ama bu erkeklerin düşünce tarzı beni çok rahatsız etti. sizce doğru mu?
benimde canımı sıkan asıl bu işte. kendimi bu durum karşısında çok yetersiz hissettim. tamam laf bana değil ama bu düşünce yapısı erkekler arasında çok normalmiş artık.Parantez içindeki kısımdan acayip rahatsız oldum
benim gibi düşünen erkek mievet doğru ki 25 yaşındaki erkeklere 25 yaşındaki kızlar da bakmıyor sizin gibi düşünen erkeklerde vardır ama çoğunluk arkadaşlarınızın dediği gibi doğru yani. bence ise 20 li yaşlarda fark 3 4 30 lu yaşlarda 5 10 yaş fark normal . ama herkesin kendi fikri
kendi açısından sizin gibi düşünen erkek. yani 5 yaş dan az fark olmalı diye düşünen erkek yani sizde öyle düşünüyorsunuz ya eksik yazmışım kelimeleri yada mesela acun ile şeyma gibi 20 30 yaş fark olsun isteyenler de olabilirbenim gibi düşünen erkek miablacım kadınlar kulubu burasssııııı
üniversitedeyken benden 5 yaş büyük çocuk izlediğim çizgi filimden tutun sosyal medya espirilerine kadar hiçbir şeyi anlamıyorduSizin bakış açınız da arkadaşlarınızın ki de yanlış bence. Yaş farkı ilişkilerde önemli değil. İki insan anlaşıyorsa, mutluysa diğerlerine halt etmek düşer.
ya hangi kadın yanında abisi gibi duracak bir adamı isterkendi açısından sizin gibi düşünen erkek. yani 5 yaş dan az fark olmalı diye düşünen erkek yani sizde öyle düşünüyorsunuz ya eksik yazmışım kelimeleri yada mesela acun ile şeyma gibi 20 30 yaş fark olsun isteyenler de olabilir
hahaahhahahahaaMüge Anlı'da Muammer ile Sevgi'yi izlememişler mi?
Eşimle aramda 13 yaş var. 13 senedir de birlikteyiz. Kuşak farkı mok yesin.üniversitedeyken benden 5 yaş büyük çocuk izlediğim çizgi filimden tutun sosyal medya espirilerine kadar hiçbir şeyi anlamıyordutamam bir ölçek olmayabilir ama kuşak farkı diye bir şeyde var.
sen şanslısın o zaman :)Eşimle aramda 13 yaş var. 13 senedir de birlikteyiz. Kuşak farkı mok yesin.
sözüm meclisten dışarı haa lince başlamayın yaşını göstermeyen çok insna var ben sadece anormallerini kastettim :Fya hangi kadın yanında abisi gibi duracak bir adamı ister
Esimden 2 yas büyüğüm.Kızlar geçenlerde arkadaş ortamında şöyle bir konu açıldı . Konu erkek kadın yaş farkına geldi ve bana düşüncemi sordular yani ben yaş aşırı yaş farkına karşıyım kuşak farkı bile çıkıyor 5 yaş büyükle . ortak espiriler bile değişiyor bana grezamanında böyle reddetiğim insanlar bile oldu sırf bu yuzden ama şuan daha mutluyum seçimlerimle. Erkekler tarafından biraz komik karşılanmış ki ; "erkeklerin kendisinden her zaman daha küçük 10-15 kızlara yöneldiklerini (daha kolay hamile kalma,daha diri vucud) yasıtlarına yakın biriyle flört etseler sevseler bile daima evlenmek için daha genci tercih edeceklerini söylediler. ben gerçekten bozuldum bana özel demediler onu anladım ama bu erkeklerin düşünce tarzı beni çok rahatsız etti. sizce doğru mu?