- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.892
Tabi canım, ah o arkadaşlar. Kendilerinin hiç ihtiyacı yok, çok organikler. Erkek adam ilaç mı alır, sen de.50 den sonra cogu ilac pesinde, bilmesek Hatta "kendileri degil de, bir arkadaslari" ilac pesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım, ah o arkadaşlar. Kendilerinin hiç ihtiyacı yok, çok organikler. Erkek adam ilaç mı alır, sen de.50 den sonra cogu ilac pesinde, bilmesek Hatta "kendileri degil de, bir arkadaslari" ilac pesinde
ya biraz ayıp olucak ama Türk milleti cinselliği zaten tabu gereği geç yaşıyor. yaşadıktan sonra zaten yaşı kemale eriyor. 40 a kadar bile bir mucize.Tabi canım, ah o arkadaşlar. Kendilerinin hiç ihtiyacı yok, çok organikler. Erkek adam ilaç mı alır, sen de.
evet hanımefendi sırf bu konuyu konuşmak için bir araya geldik,boşverin hayal etmeyin.Bunlar kisisel kararlar. Kadin buyuk erkek daha kucuk olan iliskiler de gordum mis gibi anlasiyorlardi,tam tersi de mumkun, konunuzda anlattiginiz ortami hayal edemedim yani, bunlari tartisma konusu yapan,geyigini yapan insanlar 80li yillarda kaldi saniyordum,degilmis bunu anlamis oldum.
Es dedigimiz kisiyle sadece diri vucut,guzellik,seks icin evlenmiyoruz. Fikir alisverisi de yapabilmek lazim,bu da yasla alakali degil zaten.
Siz de arkadas ortaminda gecen her cumleyi dert etmeyin, yazik caninizaevet hanımefendi sırf bu konuyu konuşmak için bir araya geldik,boşverin hayal etmeyin.
sizin yaşlarda ideal bence ben de olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum kendi hayatım için.Bu bakış açısıdır. Evet sizin dediğiniz gibi genç kadın isteyen de vardır ama o tipler bana hep eksik gelmiştir. Benim çok yakın arkadaşım öyle evlendi. Kızla evlenmesini nedeni aşk falan değil ( kendi dediği için diyorum. )kızı rahat yonetebilmesi ve kızın ona hayran olmasıydı. Adam başka şehirde ailesi başka şehirdeydi. Adam evlendi; ailesi aynı şehire taşındı. Yakın oturuyorlar ve kadın hiçbir şey diyemedi. Adam çalışıyor; kadın çalışmıyor ve adam bu yüzden daha baskın. Fakat geçenlerde konuştuğumuz zaman bana keşke kendi yaşıma uygun birisi ile evlenseydim; x in tavırları çok çocukca dedi. Bir yerde kopuyor yani. Kaldı ki kendinden 5 yaş küçük adam ile evlenen biliyorum. Ben de 29 yaşında evlendim ve eşim 30 yaşındaydı.
ben bu konuda zaten başta hemcinslerimi eleştiriyorum. bu tarz erkekklere prim veren akılsız kızlarımızda hata. kendinden yaşça büyük insnaalra sırf parası var diye tahammül edenler var. kimisi baba yokluğundna da büyük birini kabul ediyor. biizim önce kızlarımızı yetiştiremiz lazım.Böyle bencil ve bagnaz nedenlerle kendinden baya küçük kadın arayıp onla evlenen erkeklerden uzak durmak yanlış. Hadi onlar işlerine geliyor öyle düşünüyor ya onlarla evlenen kadınlar? Asıl orası daha garip geliyor bana. Böyle düşünen erkekler varmış yanlış yani erkeklerin bu düşüncesine destekleyen tonla da kadın var demek lazım. Herhalde diyorum işini gücünü eline almış ehh işte iyi para kazanıyor belki evi ve arabası da var diye oluyor sanırım bunlar. Tabii nu dediklerim sizin arkadaşlarınız gibi düşünen erkekler ve onlar gibilerle evlenen kadınlar için.