Anket "Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

"Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

• Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)

OY: 907 35,7%
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

OY: 7 0,3%
  • Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)

OY: 21 0,8%
  • Büyük Birlik Partisi (BBP)

• Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

OY: 1.140 44,8%
  • Demokrat Parti (DP)

OY: 6 0,2%
  • Demokratik Sol Parti (DSP)

OY: 5 0,2%
  • Emek Partisi (EMEP)

OY: 4 0,2%
  • Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP)

OY: 1 0,0%
  • Genç Parti

OY: 6 0,2%
  • Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)

OY: 37 1,5%
  • Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR)

• Halkın Yükselişi Partisi (HYP)

OY: 0 0,0%
  • Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)

OY: 18 0,7%
  • İşçi Partisi (İP)

• Liberal Demokrat Parti (LDP)

• Millet Partisi (MP)

• Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

OY: 146 5,7%
  • Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP)

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)

• Saadet Partisi (SP)

OY: 32 1,3%
  • Türkiye Komünist Partisi (TKP)

OY: 15 0,6%
  • Türkiye Partisi (TP)

OY: 3 0,1%
  • Yurt Partisi(YURT-P)

OY: 0 0,0%
  • Kararsız !

OY: 169 6,6%

• Ankete Katılan
    2.542
  • Anket Kapalı .
Sanırım en iyisi İngiltere gibi Kraliyet sistemi :44: :44: :44: :44: :44: :44:

oyumu kullandım ...hiçbir zaman boşa gitmedi oyum yine gitmeyecek inşallah

Merhaba
Mailler hergün farklı 10 ile birden gönderilmektedir. Örnek olarak dün İzmir-Konya arasında alfabetik olarak yer alan illlerdeki üyelerimize yollanmıştır.

konuya açıklık getirildi ... harf sırasına göre gitmiş mailler, bana gelen de sadece kahramanmaraşlılara diyordu. sonuç itibariyle yanlış cümle kullanılarak gönderilmiş mailler...

Merhaba
Yanlış bir kullanım yok yollanan e-posta ;

Yani o mail grubu sadece XXXX de yaşayan üyelere yollanıyor. Sonra başka bir ile geçiyor. Bazı maillerin altında LEI gibi 3 harflik kod vardır. Bunun anlamıda

L - Lisans
E - Evli
I - Istanbul anlamına gelmektedir.

Bu ne demektir İstanbul'da yaşayan evli ve lisans mezunu veya Lisans okuyanlara yollanmış elektronik posta.

Hatırladığım kadarı ile hiç bir elektronik postada sadece kelimesi geçmemektedir.

Bana bu format verilmişti ona göre yolladım. Sadece kelimesini nereden çıkardılar anlayamadım

Tüm kamuoyuna duyrulur

Tam seçim havasında yaptım açıklamayı.

Duygu Abla okuduğunu anlamayanlara sen neden açıklama gereği duydunki. Az önce 4-5 tane parti ismi verilmiş mesaj vardı, üşenmeden açıklama yapmışsın.

Okuyan toplum istiyoruz, okuduğunu anlayan toplum istiyoruz,

alayına Muhalefet
ilelebet Muhalefet

bu mesajımdan da banlarsanız eylemlerim sertleşecek

ölülerin ankete katilamayacagindan ve tiklamamin calinmayacagindan gayet emin bir sekilde katildim

inşallah vatanımıza hayırlı olan parti kazanırır

oyumu kullandım.Hayırlısı olsun.

yha ben karar veremiyorum.malum partıye hiç vermk istemiyorum ben öğretmenim ve bizi mahvettiler taınler konusunda....ama malum parti,den başka tercıh edılcek bi adamakıllı parti de yokki

Arkadaşım ben de öğretmenlik okudum 2002 de atamalarımız sıfırlandı. Hala iş bulamamış arkadaşlarım var. Düşün artık... Malum partiye oy vermek istemiyorsan onu devirecek parti hangisiyse ona ver ki bitsin bu Ülkeye yapılan zulüm. SEN BU ÜLKENİNİN GELECEK NESİLLERİNİ YETİŞTİRECEKSİN... MUTLAKA BİR FİKRİN OLMALI

düşünceler ve yaptırımlar zıt bile olsa "düşmanımın düşmanı benim dostumdur " politikasının tam zamanı yani. ayrıca kutlarım arkadaşım son cümlen gerçek bir eğitimcinin düşünceleri keşke herkes aynı olsa.

bana gelen de sdce ankaralılar diodu :)
uhh ankettede şike var

ümit ne güzel bir şey,sonuçlara bir göz attım da...harikasınız arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…