• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket "Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

"Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

• Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)

OY: 907 35,7%
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

OY: 7 0,3%
  • Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)

OY: 21 0,8%
  • Büyük Birlik Partisi (BBP)

• Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

OY: 1.140 44,8%
  • Demokrat Parti (DP)

OY: 6 0,2%
  • Demokratik Sol Parti (DSP)

OY: 5 0,2%
  • Emek Partisi (EMEP)

OY: 4 0,2%
  • Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP)

OY: 1 0,0%
  • Genç Parti

OY: 6 0,2%
  • Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)

OY: 37 1,5%
  • Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR)

• Halkın Yükselişi Partisi (HYP)

OY: 0 0,0%
  • Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)

OY: 18 0,7%
  • İşçi Partisi (İP)

• Liberal Demokrat Parti (LDP)

• Millet Partisi (MP)

• Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

OY: 146 5,7%
  • Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP)

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)

• Saadet Partisi (SP)

OY: 32 1,3%
  • Türkiye Komünist Partisi (TKP)

OY: 15 0,6%
  • Türkiye Partisi (TP)

OY: 3 0,1%
  • Yurt Partisi(YURT-P)

OY: 0 0,0%
  • Kararsız !

OY: 169 6,6%

• Ankete Katılan
    2.542
  • Anket Kapalı .
neden kimse sadece oyumu kullandım tarzı bişiler yazmıyor da illa bişeyleri vurgulayıp yazarlar anlamam, mesela diyorsunuz ki Türkiye şöyledir, böyledir diye yazıyorsunuz ya bence gerek yok bunlara çünkü herkes biliyor zaten bunları ve eminim herkes kendince zaten ülkesi için oy kullanıyordur, eğlencesine oy kullanan yoktur yani bu yüzden Türkiye 3 tarafı sularla çevrili bir yarım adadır tarzı konuşmalara gerek olmadığını düşünüyorum :1::1::1: insan polemiğe girmek istemezse polemiğe girebilecek sözlerde söylemez, SADECE BEN OYUMU KULLANDIM; TEŞEKKÜRLER yazsanızda yeter... :34::34::34: laf kalabalığına gerek yoookkkk :36::36::36::36::36::45::45:

birincisi bu siyasi bir konu,elbette yorum yapmak gerekli,takım tutmuyoruz,ülkenin geleceğinden sözediyoruz,2.siyaset sadece evde haberlerden seğredilmesi gereken bişeyde değildir,3. ve en basit açıklaması,tartışmadan insanlar gelişemez,ayrıca sen hangi ülkede yaşıyorsun?herkes ülkesi içinmi oy kullanıyor eminmisin gerçekten?aman bunlar bana odun verdi,bu kızımı işe sokacak,yok bu bana buzdolabı aldı diye veriliyor bu ülkede çoğu oy,herkes zaten kişisel değil toplumsal çıkarlarını düşünse,sadaka zihniyetine bu denli alışmazdık,bizi düşürdükleri durum içler acısı
toplum kurtulursa bireyde kurtulur

birincisi bu siyasi bir konu,elbette yorum yapmak gerekli,takım tutmuyoruz,ülkenin geleceğinden sözediyoruz,2.siyaset sadece evde haberlerden seğredilmesi gereken bişeyde değildir,3. ve en basit açıklaması,tartışmadan insanlar gelişemez,ayrıca sen hangi ülkede yaşıyorsun?herkes ülkesi içinmi oy kullanıyor eminmisin gerçekten?aman bunlar bana odun verdi,bu kızımı işe sokacak,yok bu bana buzdolabı aldı diye veriliyor bu ülkede çoğu oy,herkes zaten kişisel değil toplumsal çıkarlarını düşünse,sadaka zihniyetine bu denli alışmazdık,bizi düşürdükleri durum içler acısı
toplum kurtulursa bireyde kurtulur

siyasi bi konu olduğunu biliyorum heralde de, siz okumayı biliomusunuz ben onu bilmiyorum editör sadece oyumu kullandım tarzı yazın dediği için söylüyorum yoksa başka bi topik altında sonuna kadar siyaset tartışılabilir. ama dediğim gibi başka bir başlık altında tartışılmalı çünkü burada sadece öğrenilmek istenen anket sonucu, tartışma ortamı değil bu başlık, bide sana göre o oy kullananlar kişisel olarak kullanıyorlarya belki onlara görede sen kişisel tercihlerin için oy kullanıyor olabilirsin, herkesi düşünerek oy kullansaydın bi kere kişisel oy kullanıyolar dediğin kişileri yadırgamaz onları anlamaya çalışırdın demekki sende kendi tercihine göre oy kullanıyorsun, sana göre x partisi ülkeyi kurtarır başkasına göre y partisi ülkeyi kurtarır buna halk karar verir zorlamayla olacak bi iş değil yani zorlamayla olsaydı Demokrasi olmazdı zaten...:72: bu arada istanbulda yaşıyorum bu ülkede yani...:19:

siyasi bi konu olduğunu biliyorum heralde de, siz okumayı biliomusunuz ben onu bilmiyorum editör sadece oyumu kullandım tarzı yazın dediği için söylüyorum yoksa başka bi topik altında sonuna kadar siyaset tartışılabilir. ama dediğim gibi başka bir başlık altında tartışılmalı çünkü burada sadece öğrenilmek istenen anket sonucu, tartışma ortamı değil bu başlık, bide sana göre o oy kullananlar kişisel olarak kullanıyorlarya belki onlara görede sen kişisel tercihlerin için oy kullanıyor olabilirsin, herkesi düşünerek oy kullansaydın bi kere kişisel oy kullanıyolar dediğin kişileri yadırgamaz onları anlamaya çalışırdın demekki sende kendi tercihine göre oy kullanıyorsun, sana göre x partisi ülkeyi kurtarır başkasına göre y partisi ülkeyi kurtarır buna halk karar verir zorlamayla olacak bi iş değil yani zorlamayla olsaydı Demokrasi olmazdı zaten...:72: bu arada istanbulda yaşıyorum bu ülkede yani...:19:

sen demişsin herkes ülkesi için kullanıyor diye,bende sana bunun böyle olmadığını yazdım,gerçekleri bildiğinizi söylüyorsunuz ya her fırsatta,herkesin çıkarları,ülkenin genel çıkarı değildir.
ben şu parti bu partiden bahsetmedim,sadece ülkemde görmek istediğimi,temmennilerimi yazdım,zaten editörlerde bunu yapmayın dememiş,parti ismi ve sloganları yazmayın demiş,kimin okuyup kimin okumadığı çok açık
konuyu kişiselleştirmeyelim lütfen
umudum gerçekten okuyan ve tartışan toplumdan yana,bunun önünü açmaya çalışan herkese teşekkür ederim

sen demişsin herkes ülkesi için kullanıyor diye,bende sana bunun böyle olmadığını yazdım,gerçekleri bildiğinizi söylüyorsunuz ya her fırsatta,herkesin çıkarları,ülkenin genel çıkarı değildir.
ben şu parti bu partiden bahsetmedim,sadece ülkemde görmek istediğimi,temmennilerimi yazdım,zaten editörlerde bunu yapmayın dememiş,parti ismi ve sloganları yazmayın demiş,kimin okuyup kimin okumadığı çok açık
konuyu kişiselleştirmeyelim lütfen
umudum gerçekten okuyan ve tartışan toplumdan yana,bunun önünü açmaya çalışan herkese teşekkür ederim

gerçekleri bildiğimi iddia etmedimki, başkalarınında savunucusu değilim bilemem onlar biliyormu gerçekleri bilmiyor mu :) sen gerçekleri bildiğine emin misin peki?? herkesin çıkarı ülkenin çıkarıdırda demedim ??? laf sokma çabasındada bulunmadım ama sende neyse bu çaba hayli fazla :) konuyu kişiselleştirme diyosunya sende kişiselleştiriyosun ben orada siz okumayı diyorum sen üstüne alınıyosun... şu konuda sana katılıyorum, insanlar üstün körü oy kullanmamalı tam okuyup tam anlayıp neyin ne olduğunu araştırıp öyle oy kullanmalılar, birşeyleri kulaktan dolma bilgilerle değil okuyarak öğrenmeliler. ben bulunduğun temennilere de bişi demedim, insanlar zaten ülkesinin gelişmesini kalkınmasını iyi şartlarda yönetilmesini ister. sen ülken için oy kullandığını düşünüyorsan emin ol başkalarıda ülkesi için oy kullandığını düşünüyor senle aynı fikirde olmayabilirler ama bu onların ülkesini düşünmediği anlamına gelmez...:19:

devrimim ağzına sağlık canım bende bikaç şey eklemek istiyorum yorumlarına izninle.
yıllardır içinde bulunduğumuz durum herkesi düşünenler (kendi halkı hariç ) yüzünden geliyor başımıza ama yanlış anlaşılmasın 3-5 yıldan bahsetmiyorum 80'lerin sonlarında başlayan kaostan bahsediyorum. herkesi düşündükleri için şu an dünyanın en pahalı doğal gazını ve benzinini kullanıyoruz. herkesi düşünerek oy kullandıkları için dünyanın en büyük bor ve volfram kaynakları kuzu kuzu yatıyor ellenemeden.ayrıca yok edilmeye çalışılan kültür kaynaklarımızda cabası. kaç ülke elindeki tarihi eserlerin üzerine baraj kurmaya kalkar bizden başka, yada sanat eserlerini kaldırma yok etme çabasına girer.
Türk milleti dünyanın en köklü uluslarından biridir. zamanında sırf bizim milletimizden korunmak için 6 kilometrelik bir sed inşa edilmiş, yardım çağrısı yollayan bir ülkeye insana bile gerek duyulmadan sadece askerimizin kıyafetleri yollanarak görüntümüzle yetmiş bir milletken şimdi sırf o herkesi düşünen ama düşünmeyi bilmeyenler yüzünden gizli sömürge haline getirilmeye çalışılan, hatta dış sermayeye sağlayan imkanlar sayesinde köle edilen bir toplum haline geldik.
tek düze eğitim sistemi sayesinde çocuklarımız koyunlaştırılma, baskılarla kadınlarımız evlere kapatılmaya çalışılır halde. oysaki dünyadaki tek anaerkil toplum Türklerdi fakat bu köreltile köreltile kadınlarımız evlere kapatıldı, okumaları engellendi. çünkü kadın ne kadar bilgili ise toplum o denli yükselirdi.eğitimin ne olduğunu bilmeyen kişiler öğretmen olarak atanarak önlerine içi boşaltılmış süslü sayfalar konarak çocuklarımız köreltilmeye çalışılıyor.çünkü gerçek bir eğitimci kurak toprağı bile yeşertebilir. ve yetiştirdiği çocuklar bilinçli, araştırmacı gençler olur.buda kabul eden değil saron bir toplum oluşturur.
kısacası bunlar beklentilerimiz, siyaset yapmıyoruz ve moderatörlerin bizden istediği teşekkür değildi. bunu defalarca özel mesajlardan kazenle konuşmuş biri olarak şunu söylemeliyimki o bu topikleri anket yapmak, durumu görmek için değil, rahatlıkla konuşabilelim diye açmıştı. parti ismi verilmemesini istemesinin nedenide olayın kişiseltirilmesini engellemekti.

Not: Öğretmen arkadaşlar sözüm eğitim fakütelerinde yıllarca dirsek çürütüp, formasyon dersiyle başı ağrıyanlara değil nolur yanlış anlamayın.alanı tamamen başka bir bölüm olup KPSS denen saçmalık sonucunda kendi işini yapamayıp karnını doyurmak için bu mesleğe girmek zorunda kalmış olanlarada değil. !!! kime mi anlayan anladı ....

Son düzenleme:
tamam arkadaşlar tartışın ozaman topic sizin buyrun zaten ben sadece başka bi topic açın orada tartışın dedim demez olaydımm..... madem okadar kadınları düşünüyorsunuz oylarına neden saygı duymuyorsunuz, bi sizlerin dedikleri doğru.... aman başkasının düşüncelerini SAKIN kabul etmeyin çünkü sizin kadar düşünemeyiz bizzz... neyse ya siz hakaretlerinize devam edebilirsiniz. Bazen Susmak da Büyük Erdemdir...:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

devrimim ağzına sağlık canım bende bikaç şey eklemek istiyorum yorumlarına izninle.
yıllardır içinde bulunduğumuz durum herkesi düşünenler (kendi halkı hariç ) yüzünden geliyor başımıza ama yanlış anlaşılmasın 3-5 yıldan bahsetmiyorum 80'lerin sonlarında başlayan kaostan bahsediyorum. herkesi düşündükleri için şu an dünyanın en pahalı doğal gazını ve benzinini kullanıyoruz. herkesi düşünerek oy kullandıkları için dünyanın en büyük bor ve volfram kaynakları kuzu kuzu yatıyor ellenemeden.ayrıca yok edilmeye çalışılan kültür kaynaklarımızda cabası. kaç ülke elindeki tarihi eserlerin üzerine baraj kurmaya kalkar bizden başka, yada sanat eserlerini kaldırma yok etme çabasına girer.
Türk milleti dünyanın en köklü uluslarından biridir. zamanında sırf bizim milletimizden korunmak için 6 kilometrelik bir sed inşa edilmiş, yardım çağrısı yollayan bir ülkeye insana bile gerek duyulmadan sadece askerimizin kıyafetleri yollanarak görüntümüzle yetmiş bir milletken şimdi sırf o herkesi düşünen ama düşünmeyi bilmeyenler yüzünden gizli sömürge haline getirilmeye çalışılan, hatta dış sermayeye sağlayan imkanlar sayesinde köle edilen bir toplum haline geldik.
tek düze eğitim sistemi sayesinde çocuklarımız koyunlaştırılma, baskılarla kadınlarımız evlere kapatılmaya çalışılır halde. oysaki dünyadaki tek anaerkil toplum Türklerdi fakat bu köreltile köreltile kadınlarımız evlere kapatıldı, okumaları engellendi. çünkü kadın ne kadar bilgili ise toplum o denli yükselirdi.eğitimin ne olduğunu bilmeyen kişiler öğretmen olarak atanarak önlerine içi boşaltılmış süslü sayfalar konarak çocuklarımız köreltilmeye çalışılıyor.çünkü gerçek bir eğitimci kurak toprağı bile yeşertebilir. ve yetiştirdiği çocuklar bilinçli, araştırmacı gençler olur.buda kabul eden değil saron bir toplum oluşturur.
kısacası bunlar beklentilerimiz, siyaset yapmıyoruz ve moderatörlerin bizden istediği teşekkür değildi. bunu defalarca özel mesajlardan kazenle konuşmuş biri olarak şunu söylemeliyimki o bu topikleri anket yapmak, durumu görmek için değil, rahatlıkla konuşabilelim diye açmıştı. parti ismi verilmemesini istemesinin nedenide olayın kişiseltirilmesini engellemekti.

Not: Öğretmen arkadaşlar sözüm eğitim fakütelerinde yıllarca dirsek çürütüp, formasyon dersiyle başı ağrıyanlara değil nolur yanlış anlamayın.alanı tamamen başka bir bölüm olup KPSS denen saçmalık sonucunda kendi işini yapamayıp karnını doyurmak için bu mesleğe girmek zorunda kalmış olanlarada değil. !!! kime mi anlayan anladı ....

tebrik ederim,birileri artık susmasın ki umudumuz artsın değilmi?tartışma kültürüne sahip olduktan sonra,herşey tartışılabilinir,heleki konu geleceğimizse,bildiklerini,gördüklerini anlatmamak,suçu,suçluyu deşifre etmemek,suç işlemekten daha büyük bir yanlış

hiç birine,hiç birinden tam olarak memnun değilim çünkü,hepsi kendi yandaşlarına yardım ediyor hiç bir parti tam millete hizmet vermiyor

tartışma kültürü! ne güzel demişsin evet tartışma kültür gerektiriyor tartışabilmek için sadece bakma yeterli olmuyor, baktığını görmek altında yatanları araştırabilmek gerekiyor. ve bunlar malesefki bizim toplumumuz için halen çok zor. çünkü karşıt düşüncelere acba deyip araştırmayı halen beceremiyoruz malesef. arşıt bir düşünceyle karşılaşıldığında hemen saldırı pozisyonu alınıyor.
şu ana kadar hiç parti ismi vermedim vermemde. taraftarı olduğum görüşler elbette var ancak onlarda bile karşılarında olduğum görüşler varki bunlarında hatalı kısımlarını dile getirebilmek adına sadece burada değil gerekli yerlerde de bulunuyor ve konuşuyorum. ancak iş suç ve suçlulara gelince malesefki orada yapabilecek hiç bir şeyimiz yok. çünkü pek çok şey bizim elimizde değil. yaptığımızı sandığımız hiç birşeyi aslında bizler yapmıyoruz birer piyondan farkımız yok. baştada dediğim gibi keşke daha fazla şeyi anlatabilecek pozisyonda olsam ama malesef :50:
ayrıca oylara saygıdan bahsetmiş bir arkadaşımız. bırakın yanımızdakini ötemizdekinin berimizdekinin oyunu acaba kendi oylarımıza sahip çıkabiliyormuyuz ki ? bütün gün o sandıkların başında olmakla o oyları garantiye aldığınızı mı sanıyorsunuz ?
daha öncede söyledim yine tekrarlıyorum ben duyduklarımdan yola çıkarak değil bizzat kendi gözlerimle gördüklerimden bahsediyorum.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: baska soze gerek yokki...

Nasıl ya? 12 Haziran değil miydi...:8:

Ayy bi tartışıp şutlanasım varki özlemşim hee görünce anladım :51: nerde o eski anketler eski şutlar peehh :27:
Hayırlı bir sonuç olur inş ne diyim :)

kullandım oyumu:)ben net üstünden bile kullanırım:)siyasetçi olup kullanmayan kişiler var:52:azcık halkı örnek alalım görevlerimizi yapalım dimi ama:52:

kullanıp görevini yapmayanlarda var:34:ya da görevi kötüye kullananlar mı demeliydm :39:

hiç birine,hiç birinden tam olarak memnun değilim çünkü,hepsi kendi yandaşlarına yardım ediyor hiç bir parti tam millete hizmet vermiyor

o zaman,başkalarının seçtiği parti tarafından yönetilmeyi kabul ediyorusunuz demek..
oy verin,herkes versin oyunu..

Oyumu verdimm ohhh:61::61:

Back