• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket "Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

"Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm. MART'2011

• Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)

OY: 907 35,7%
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

OY: 7 0,3%
  • Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)

OY: 21 0,8%
  • Büyük Birlik Partisi (BBP)

• Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

OY: 1.140 44,8%
  • Demokrat Parti (DP)

OY: 6 0,2%
  • Demokratik Sol Parti (DSP)

OY: 5 0,2%
  • Emek Partisi (EMEP)

OY: 4 0,2%
  • Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP)

OY: 1 0,0%
  • Genç Parti

OY: 6 0,2%
  • Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)

OY: 37 1,5%
  • Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR)

• Halkın Yükselişi Partisi (HYP)

OY: 0 0,0%
  • Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)

OY: 18 0,7%
  • İşçi Partisi (İP)

• Liberal Demokrat Parti (LDP)

• Millet Partisi (MP)

• Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

OY: 146 5,7%
  • Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP)

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)

• Saadet Partisi (SP)

OY: 32 1,3%
  • Türkiye Komünist Partisi (TKP)

OY: 15 0,6%
  • Türkiye Partisi (TP)

OY: 3 0,1%
  • Yurt Partisi(YURT-P)

OY: 0 0,0%
  • Kararsız !

OY: 169 6,6%

• Ankete Katılan
    2.542
  • Anket Kapalı .
Neden meclite kadın parlement olMADIĞINI anlıyorum.

Ankette parti ismini yazmayın dedikçe hala embesilce parti ismi yazan ve muhalefet partisi oylarını veren gerizekalılar yüzünden sanırım hep ana muhalefet olacağız.... Böyle embesiller olduğu müddetçe biz muahalefetten öteye geçemeyiz bir tane iktidar partisi ismini veren yok ama bizim gerizekalılar hala parti ismi veriyor.

Tamam banlayın beni ama böyle gerizekalıları gördükçe dayanamıyorum....

hadi hayırlısı.........................

oyumu kullandım bndee :72:

Şöyle bi baktımda verilen oylara. Kadınlarımız ya çok yancı yada çok muhalif. Benden başka bir kadın daha emeğe oy vermiş, kadınlığa oy vermiş. İktidar yanlısı olmamak için oy vermiş, muhalif olmamak için oy vermiş vs..

Konuda şu partiye oy verdim gibi bi kural olduğu için yazmıyorum hangi partiye oy verdiğimi ama bu çekinilmesi yada utanılması yada söylenmemesi gereken birşey değildir bence. Özgürce seçimimizi yapabiliyorsak, özgürce söyleyebilmeliyizde..

turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
bende kullandım oyumu hayırlısı olsun
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

burada sadece okuma yazma bilen kadınlarımız var maalesef:59::59:
keşke sonuçlar önümüzü görmeye yardımcı olabilse...
o sessiz, nerden çeksen oraya giden, neye, hangi partiye, ne için oy verdiğini bilmeyen vatandaşımız maalesef okadar çokki...

bir kadın buraya girebilip bu oyu kullanabiliyosa sadece okuma yazma biliyodur demek değildir cahillik ancak bunu böyle düşünenler ve sadece kendi bildiğinin doğruluğunu kabul eden sabit fikirli eleştirelere açık olmayan kişilere yakışan bir tabirdir sizin siyasi tercihinizi bilmiyorum ama sözlerinizi doğru bulmuyorum hayata daha geniş bakın at gözlüklerini çıkarın sadece kendi bildiklerinizi doğru kabul etmeyin çünkü sizlerde sağdan soldan duydukları nıza göre konuşuyosunuz. her partinin doğruları yanlışları vardır önemli olan bu ülke için doğru olanın başımıza gelmesidir takım tutar gibi parti tutmaktır cehalet.... herkesin görüşüne saygı duyulsun lütfen öyle sadece okuma yazma bilen şu partiye verir falan böyle şeylere gerek yok sizin doğrunuz sizin olsun herkesin kendine göre bir nedeni vardır muhakkak oyunu verirken sizin nedeniniz sizin olsun

burada sadece okuma yazma bilen kadınlarımız var maalesef:59::59:
keşke sonuçlar önümüzü görmeye yardımcı olabilse...
o sessiz, nerden çeksen oraya giden, neye, hangi partiye, ne için oy verdiğini bilmeyen vatandaşımız maalesef okadar çokki...
ilginç bir yaklaşım tarzı....bu şekilde olduğunuzu düşünüyorsanız,size tavsiyem kitap okuyun.okuma yazma biliyorsanız,zaten eğitimin ilk adımını atmışsınız demektir.geliştirmek sizin elinizde....:34:

vah ki ne vah şu çıkan sonuca bakın ya eğer burada oylar böyle çıkıyorsa gerçek seçimde yine türkiyenin sonu aynı olacak gibi. yandı gülüm keten helvam sömürülenler ülkesi olmaya devam edeceğiz 2002 den beri benzine %474 zam yapıldı ve eğer bu oylar gerçeği yansıtıyorsa ki öyle biz daha çooooooooooooooooooooooooook zamlar göreceğiz... SAĞ DUYULU OLA OLA SOL KULAĞIM DUYMAZ OLDU...:59:

ilginç bir yaklaşım tarzı....bu şekilde olduğunuzu düşünüyorsanız,size tavsiyem kitap okuyun.okuma yazma biliyorsanız,zaten eğitimin ilk adımını atmışsınız demektir.geliştirmek sizin elinizde....:34:

:))) kısa ve öz süper

vatana millete hayrolsunn

ne diyelim ön seçim gibi bişi oldu...hayırlısı olsun:34:

Bende oyumu kullandım.

“Dünyada hiçbir milletin kadını, ben Anadolu kadınından fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadını kadar emek verdim diymez. Erkeklerden kurduğumuz ordumuzun hayat kaynaklarını kadınlarımız işletmiştir. Çift süren, tarlayı eken, kağnısı ve kucağındaki yavrusu ile yağmur demeyip, kış demeyip cephenin ihtiyaçlarını taşıyan hep onlar, hep o yüce, o fedakar, o ilahi Anadolu kadını olmuştur. Bundan ötürü hepimiz bu büyük ruhlu ve büyük duygulu kadınlarımızı, şükranla ve minnetle sonsuza kadar aziz ve kutsal bilelim.” M.Kemal ATATÜRK

kullandık bakalım oyumuzu hayırolsun :46:

bende oyunu kullandım hadi hayılısı...

Son düzenleme:
Back